TTnet Hesabım kitlendi yardım...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: TTnet Hesabım kitlendi yardım...

Mesaj gönderen Trendd »

Trendd yazdı:
Ucube yazdı:444 0 375 i ara. yanılmıyorsam önce 6 ya sonra 2 ye bas Müşteri temsilcisine bağlancaksın. (O sırada band kaydı veya müzik geçebilir biraz bekliceksin bağlanana kadar :) ) Sonrasında müşteri temsilcisine Ttnet oyun üyeliğim hatalı şifre girme sonucu kilitlendi açtırabilirmiyim diyeceksin. Senden e-posta isteyecekler. (Bazı durumlarda hizmet no ttnet kimin üstüne kayıtlı gibi sorularda sorabilirler. ) Sana sorulan sorulara ve istenilen bilgileri doğru olarak ver. Telefonu kapadıkdan sonra git ttnetoyun.com sayfasına şifremi unuttum kısmına gir e-postanı yaz e-mail adresine yeni şifren gönderilecekdir. Umarım bu bilgiler işine yarar iyi oyunlar.

sağol kardeş

müsteri hizmetleri ne tıklıyorum fakat müzik geçiyor sonra tekrar ana menuyye donuyor offff
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Trendd »

Sorun çözülddü Arkadaşlar Çok sağolun.Ayrıcam TTnet'ide Tebrik Ederim,10 dk içinde Açtılar Hesabı

Saygılar.. =)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen complex »

Trendd yazdı:Sorun çözülddü Arkadaşlar Çok sağolun.Ayrıcam TTnet'ide Tebrik Ederim,10 dk içinde Açtılar Hesabı

Saygılar.. =)
Hayırlı olsun. TTNet'e sataşanlar da utansın her ne kadar hâlâ bizim karakterler aktarılmasada. :)
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Trendd »

complex yazdı:
Trendd yazdı:Sorun çözülddü Arkadaşlar Çok sağolun.Ayrıcam TTnet'ide Tebrik Ederim,10 dk içinde Açtılar Hesabı

Saygılar.. =)
Hayırlı olsun. TTNet'e sataşanlar da utansın her ne kadar hâlâ bizim karakterler aktarılmasada. :)

Aktarılır elbet =)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen complex »

Trendd yazdı:
complex yazdı:

Saygılar.. =)

Aktarılır elbet =)

Mübarek adamsın ha, abim taşıttırmış bugün. :)
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Trendd »

complex yazdı:
Trendd yazdı:
complex yazdı:

Saygılar.. =)

Aktarılır elbet =)

Mübarek adamsın ha, abim taşıttırmış bugün. :)
Hehe Hayırlısı =)
Resim
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön