TTnet Hesabım kitlendi yardım...
- Trendd
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
TTnet Hesabım kitlendi yardım...
Arkadaşlar Eminonune Geçmek İçin Eme Girmiştim ve Çıktım.Tekrar girecekken CAPS LOCK açık kalmış ve 5 defa şifreyi yanlıs yazdım sonra grdüm.Şimdi Hesabım kitlendi napmam gerek ?? yardım edin lütfen daha 2 ggün önce plus almıstım

Re: TTnet Hesabım kitlendi yardım...
ttneti arayıp önce 2 sonra sanırım 5 yani ttnet paketleri sonra da gelen yerden ttnet oyunu seçip hesabının kilitlendigini söylemen yeterli olur 24 saat ggibi bi sürede halloluyor banada olmuştu

- Trendd
- FareAdam Düşmanı

erasde yazdı:ttneti arayıp önce 2 sonra sanırım 5 yani ttnet paketleri sonra da gelen yerden ttnet oyunu seçip hesabının kilitlendigini söylemen yeterli olur 24 saat ggibi bi sürede halloluyor banada olmuştu
kardeş denedm 2 sonra 6 yaptım sonra da 3 ttnet oyun ama band kaydı yayınlıyorlar söyledm ama dinletemedm ki

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

ilk ttneti ara arkadşın dediklerini yap.eğer her ay plus alabiliyorsan carlarını hemen sobee ye altar rahat et.
- Trendd
- FareAdam Düşmanı

anlatamadım sanırım 2 gun önceplus aldım ve band kaydı yayınlıyorlar benı dınlemıyorlar bileturkoxHAMSTER yazdı:ilk ttneti ara arkadşın dediklerini yap.eğer her ay plus alabiliyorsan carlarını hemen sobee ye altar rahat et.

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

ya banada oldu aynısı ben açtırdım sabah ara ozaman.
arkadaşım bant kaydı diyorsunda gerekli tuşlara basmıyorsun tabi dinlemezler müşteri temsilcisine söyle benim ttnet oyun hesabım kilitlendi onu açtırmak istiyorum de gerekli bilgileri ver 10dk sonra şifre değiştir bu kadar benim de kilitlendi ordan biliyorum
Sunucu: Teşkilat
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element
Not: soyuldu şu an
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element
Not: soyuldu şu an
444 0 375 i ara. yanılmıyorsam önce 6 ya sonra 2 ye bas Müşteri temsilcisine bağlancaksın. (O sırada band kaydı veya müzik geçebilir biraz bekliceksin bağlanana kadar
) Sonrasında müşteri temsilcisine Ttnet oyun üyeliğim hatalı şifre girme sonucu kilitlendi açtırabilirmiyim diyeceksin. Senden e-posta isteyecekler. (Bazı durumlarda hizmet no ttnet kimin üstüne kayıtlı gibi sorularda sorabilirler. ) Sana sorulan sorulara ve istenilen bilgileri doğru olarak ver. Telefonu kapadıkdan sonra git ttnetoyun.com sayfasına şifremi unuttum kısmına gir e-postanı yaz e-mail adresine yeni şifren gönderilecekdir. Umarım bu bilgiler işine yarar iyi oyunlar.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- Trendd
- FareAdam Düşmanı

Ucube yazdı:444 0 375 i ara. yanılmıyorsam önce 6 ya sonra 2 ye bas Müşteri temsilcisine bağlancaksın. (O sırada band kaydı veya müzik geçebilir biraz bekliceksin bağlanana kadar) Sonrasında müşteri temsilcisine Ttnet oyun üyeliğim hatalı şifre girme sonucu kilitlendi açtırabilirmiyim diyeceksin. Senden e-posta isteyecekler. (Bazı durumlarda hizmet no ttnet kimin üstüne kayıtlı gibi sorularda sorabilirler. ) Sana sorulan sorulara ve istenilen bilgileri doğru olarak ver. Telefonu kapadıkdan sonra git ttnetoyun.com sayfasına şifremi unuttum kısmına gir e-postanı yaz e-mail adresine yeni şifren gönderilecekdir. Umarım bu bilgiler işine yarar iyi oyunlar.
sağol kardeş

- Trendd
- FareAdam Düşmanı

basıyorum :twisted:Stanley yazdı:arkadaşım bant kaydı diyorsunda gerekli tuşlara basmıyorsun tabi dinlemezler müşteri temsilcisine söyle benim ttnet oyun hesabım kilitlendi onu açtırmak istiyorum de gerekli bilgileri ver 10dk sonra şifre değiştir bu kadar benim de kilitlendi ordan biliyorum