TTnet Hesabım kitlendi yardım...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

TTnet Hesabım kitlendi yardım...

Mesaj gönderen Trendd »

Arkadaşlar Eminonune Geçmek İçin Eme Girmiştim ve Çıktım.Tekrar girecekken CAPS LOCK açık kalmış ve 5 defa şifreyi yanlıs yazdım sonra grdüm.Şimdi Hesabım kitlendi napmam gerek ?? yardım edin lütfen daha 2 ggün önce plus almıstım :(
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
erasde
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Re: TTnet Hesabım kitlendi yardım...

Mesaj gönderen erasde »

ttneti arayıp önce 2 sonra sanırım 5 yani ttnet paketleri sonra da gelen yerden ttnet oyunu seçip hesabının kilitlendigini söylemen yeterli olur 24 saat ggibi bi sürede halloluyor banada olmuştu
Resim
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Trendd »

erasde yazdı:ttneti arayıp önce 2 sonra sanırım 5 yani ttnet paketleri sonra da gelen yerden ttnet oyunu seçip hesabının kilitlendigini söylemen yeterli olur 24 saat ggibi bi sürede halloluyor banada olmuştu

kardeş denedm 2 sonra 6 yaptım sonra da 3 ttnet oyun ama band kaydı yayınlıyorlar söyledm ama dinletemedm ki :(
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

ilk ttneti ara arkadşın dediklerini yap.eğer her ay plus alabiliyorsan carlarını hemen sobee ye altar rahat et.
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Trendd »

turkoxHAMSTER yazdı:ilk ttneti ara arkadşın dediklerini yap.eğer her ay plus alabiliyorsan carlarını hemen sobee ye altar rahat et.
anlatamadım sanırım 2 gun önceplus aldım ve band kaydı yayınlıyorlar benı dınlemıyorlar bile :(
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

ya banada oldu aynısı ben açtırdım sabah ara ozaman.
Kullanıcı avatarı
Stanley
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Stanley »

arkadaşım bant kaydı diyorsunda gerekli tuşlara basmıyorsun tabi dinlemezler müşteri temsilcisine söyle benim ttnet oyun hesabım kilitlendi onu açtırmak istiyorum de gerekli bilgileri ver 10dk sonra şifre değiştir bu kadar benim de kilitlendi ordan biliyorum
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element

Not: soyuldu şu an
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Ucube »

444 0 375 i ara. yanılmıyorsam önce 6 ya sonra 2 ye bas Müşteri temsilcisine bağlancaksın. (O sırada band kaydı veya müzik geçebilir biraz bekliceksin bağlanana kadar :) ) Sonrasında müşteri temsilcisine Ttnet oyun üyeliğim hatalı şifre girme sonucu kilitlendi açtırabilirmiyim diyeceksin. Senden e-posta isteyecekler. (Bazı durumlarda hizmet no ttnet kimin üstüne kayıtlı gibi sorularda sorabilirler. ) Sana sorulan sorulara ve istenilen bilgileri doğru olarak ver. Telefonu kapadıkdan sonra git ttnetoyun.com sayfasına şifremi unuttum kısmına gir e-postanı yaz e-mail adresine yeni şifren gönderilecekdir. Umarım bu bilgiler işine yarar iyi oyunlar.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Trendd »

Ucube yazdı:444 0 375 i ara. yanılmıyorsam önce 6 ya sonra 2 ye bas Müşteri temsilcisine bağlancaksın. (O sırada band kaydı veya müzik geçebilir biraz bekliceksin bağlanana kadar :) ) Sonrasında müşteri temsilcisine Ttnet oyun üyeliğim hatalı şifre girme sonucu kilitlendi açtırabilirmiyim diyeceksin. Senden e-posta isteyecekler. (Bazı durumlarda hizmet no ttnet kimin üstüne kayıtlı gibi sorularda sorabilirler. ) Sana sorulan sorulara ve istenilen bilgileri doğru olarak ver. Telefonu kapadıkdan sonra git ttnetoyun.com sayfasına şifremi unuttum kısmına gir e-postanı yaz e-mail adresine yeni şifren gönderilecekdir. Umarım bu bilgiler işine yarar iyi oyunlar.

sağol kardeş
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Trendd »

Stanley yazdı:arkadaşım bant kaydı diyorsunda gerekli tuşlara basmıyorsun tabi dinlemezler müşteri temsilcisine söyle benim ttnet oyun hesabım kilitlendi onu açtırmak istiyorum de gerekli bilgileri ver 10dk sonra şifre değiştir bu kadar benim de kilitlendi ordan biliyorum
basıyorum :twisted:
Resim
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön