İKV 29 SEVİYE İKEN OYNAYANLAR SORULARİM VAR

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gazap
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: İKV 29 SEVİYE İKEN OYNAYANLAR SORULARİM VAR

Mesaj gönderen Gazap »

29 lvl donemınde Handan hanım ve Ismet bey yanlarında 1 muhafız ıle klan bahcesındeydıler,Ismet banka tarafında bulunan agacın altında handan ıse mısır carsısının hemen yanındakı boslukta bulunuyordu.Eskıden Meteor guncellemesı oncesı bır guncelleme yayınlandı ondan once karakterımızın sadece dırenc degıl Güç Bunye Zeka ve Becerı yeteneklerını bız belırlıyorduk ve yetenek sıstemınde bulunan yeteneklerıne ıstedıgımız puanı verebılıyorduk.

En guclu ıtem Savascı ıcın Meteor yılan ısırıgı Buyucu ıcın Selımbey Sıfacı ıcın ıse buyu zehrı kullanıyorlardı.

Eskının en ıyı yanı o zaman gercekten oyuncularımızla bır butunmus gıbı savasıyorduk cunku her seylerını tamamen bız kendı stratejımıze gore ayarlıyorduk.Bence oyunda suana kadar yapılmıs en kotu guncelleme bu oldu bununla ılgılı eylemler yaptık ama yonetım bızı dıkkate bıle almadı bunada alısırsınız dermıscesıne bız oyuncularımızı ıcın en ıyısını yapıyoruz dedıler.Fakat ben onların bu dusuncesıne katılmıyorum.

Evet arkadaslar 29 lvl donemı oyunun en guzel donemıydı,o doneme aıt yazılacak cok fazla sey var ama malesef buna sayfalar yetmez ama en cok sevdıgım sey o zaman kurtlar 45 lvldı ve bır tek alfa vardı sadece bır kac kısı kurtları tek keserdı dıgerlerımız grup kurardık anca kesebılırdık :) Sunuda belırtım kurtlar suan Emınonunde Arzsancagının bulundugu bolgedeydıler.

( Bana dusen ılk ıtem Meteor yuzuk olmustur ve uzerımı bır tek yuzukle baslayıp full carsı dızmıstım)
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.

Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Kullanıcı avatarı
MuRaTPoLaT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen MuRaTPoLaT »

ben ozamanlar eşya dizmekle uğraşmazdım çekerdim efsunsuz denimleri üstüme başka karakter kasardım . ozaman fiyatlar böyleydi 1krip3apa :D nekadar sorusuna bu cevap çok verilirdi. 29 olduktan sonra labirentten çıkmazdık sürekli phili keserdik.bir kişinin hatası yüzüne tüm salon ölür ve tekrar baştan gelmek için 2-3 grup kurardık, önden full bünye puan verenler giderdi. benim depar 27puandı ozaman her seviyede 1yetenek puanı gelirdi yeteneklerdaha fazlaydı şimdikinde farklı birkaç yetenek vardı ben fazla muhabbet kurmazdım plus alırdım ama bölgeye yazı yazmışlığım yoktur ama ozamanlar oyunda yeni biri başladığı zaman mutlaka yardım edilirdi işim var falan demezdi kimse hatta 30 tüftükcü görevi vardı görevi olan banla önüne gelirdi o günlerde eşya satmak isteyen, sohbet etmek isteyen, görevlere yardım isteyenler hep oraya gelirdi en az 50 kişi olurdu orda millet bankanın önünden geçmeye korkardı oyun kitlenicek diye benim ozamanlar bilgisayarım pek iyi deildi banka önünü çok kullanmazdım eşya satacağım zaman etiketin 100 katı bin katı gibi fiyatlar koyardım mesaj penceresinde aradığını bulmak imkansız gibiydi birsaniye durmazdı bankanın önündeyken mesaj penceresi neyse uykum geldi iyice devirdim ve uzattım cümleleri yeterli bukadar
:mrgreen:
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

recepivedikx yazdı:teşekkürler bide şimdiki lodos kalesi eskiden boş muş ne zaman kaleye ismeti yerleştirdiler ve gözlük ne zaman eklendi diyelimki tepegöz avi görevi varmiş ozamanlar o zaman görev olupta 39 seviyeye yüksetilince hangi görevler iptal edindi ve amplikatör elmasi 35 lv lik bi elmas betadan önce en fazla 29 lv lik bir materyel olurdu o görev aktip miydi ozamanlar 39 lv iken ikv sonradan mi kaldirildi görev
Lodos kalesi arkadaşların dediği giib lodos muhafızlarıyla doluydu ama etkileri yoktu.
Gözlük 39 leveller geldikten kısa bir süre sonra Klan Savaşları eklentisi ile geldi.

Tepegöz ilk önce labirentteki orta holdeydi daha sonra bugün eminönü arz sancağın olduğu yer ( daha önceden de taşkanatlar ve fare adamlar vardı), antrepo sahili, mezarlığın yan bölümü ve eminönü çölüne getirildi.

Yetenek sistemi ile ilgili soruna gelecek olursak, şu zamankine farklı olarak yetenek penceresindeki yetenekler 15 puanla sınırlı değildi mesela bir büyücü 27 puan meteorite 1 bilgisine ve 1 buz okuna veriyordu :), o dönemde her levelde 1 yetenek puanı geliyordu ayrıca karakter penceresindeki bünye, beceri, zeka, güç bölümlerinide oyuncular dağıtıyordu. Sistem o kadar karışık ve o kadar iblgi gerektiriyordu ki üstün full en iyi itemden olsa ( O zamanlar Yalgın Bey + Meteor Tipi en iyisiydi) bile bu puanlar orantılı olmadığı zaman vsde kazanma şansın yoktu. Gerçekten güçlüler, vs kralları o dönem vardı,şimdi ki gibi itemini dizen ağalanmıyordu :)

Yeteneklerde ki fark ise benim hatırladığım büyücülerde ruh kalkanı vardı yetenek sisteminin değişmesiyle bu fark ortadan kaldırıldı.

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

ByBagginS
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ByBagginS »

Hey gibi eski eminönü kasabası özlemle anıyoruz o günleri arkadaşlığın kralı o zamanlar vardı eskiden yetenek sistemini kendim ayarlıyordum büyücüler full zeka veriyodu savasçılar beceri ve bünye yetenek sistemine puanları verdinmi sıfırlamak yoktu yanlış puan verip tekrar tekrar çarlar yapıyoduk :) ama nasıl eğlenceli geçerdi anlatamam o tadın hatrına oyuna devam ediyorum kuşkusuz o zamanlar herkes yeni yeni çarlar açardı görevler zorluklar geçilip giderdi bi anda oyun çabucak oyuncu potansiyeline ulaştı bazen labirentte böcük bulamazdık akreplerden örümceklerden çok oyuncu dolanırdı her vakit :) ve o zamanlar efsunları herkes bilmezdi full meteor olduğum zamanlar canım 95 lerdeyken adamı devirdiğimi bilirim :) ayrıca madenlerde 2 dkkada bi çıkardı ve her madenden 1 ad vardı maden başında sabahlardık konuşurduk sohbet ederdik lvl gelcek diye hep sevinirdim ama her lvl geldiğinde de oyun vahim bi durum almakta gerek yetenek sistemindeki ayarlamalar ve başarısızlıklar gerekse oyuncuların görüşlerinin dikate alınmaması bence oyunumuzun bu hal almasında büyük etken
Kullanıcı avatarı
Fantomx
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Fantomx »

Yunus sen bunları Anka da iken sorsaydın ya;
Neyse sanırım benim ekliyebileceğim birşey kalmadı Oktay arkadaşımız herşeyi net bi şekilde açıklamış.
Tabi İbrahim de :D
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…

Fantomx - Hunxfantom
Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Özgürlük için savas

Mesaj gönderen recepivedikx »

peki o zamanlar plus bedava imiş peki ozamanindaki plusun hangi avantajlari var di ?ilk forum ne zaman açildi mynet yani

Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen CIZIK »

Ah şu eski günler..
En güzeli Lodos kalesi savaşlarıydı bir kaç arz gizliden ismetbeyin bulundugu yere girer ve bölgeden "Lodos Kalesi Artık Arzlarındır" Gibi kışkırtıcı cümleler sarfetmeleri üzerine bunu duyan lodos üyeleri hışım ile kalenin çevresini sarar ve içeri girmenin yollarını ararlardı. Bir şekilde kale alındıktan sonra arzların karşı saldırısı için çevreye gözcüler gönderilirdi hatta bazı zamanlarda savaşın hareretine göre vardiyalı olarak nöbet degişimi yapılırdı. :)
Resim
leones non capit muscas
Kullanıcı avatarı
erasde
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen erasde »

CIZIK yazdı:Ah şu eski günler..
En güzeli Lodos kalesi savaşlarıydı bir kaç arz gizliden ismetbeyin bulundugu yere girer ve bölgeden "Lodos Kalesi Artık Arzlarındır" Gibi kışkırtıcı cümleler sarfetmeleri üzerine bunu duyan lodos üyeleri hışım ile kalenin çevresini sarar ve içeri girmenin yollarını ararlardı. Bir şekilde kale alındıktan sonra arzların karşı saldırısı için çevreye gözcüler gönderilirdi hatta bazı zamanlarda savaşın hareretine göre vardiyalı olarak nöbet degişimi yapılırdı. :)

ne günlerdi :D
Resim
Kullanıcı avatarı
secret96
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen secret96 »

BENDE BETADAN BERİ OYNIYORUM BAKIR MADENİNİ ÖNÜNE 5 KİŞİ DİZİLİRDİK BU MADENLER ŞİMDİLERDE 3ER TANE AMA ESKİDEN TEKDİ VE ÖRS ÜCRETSİZDİ GELEN GECEN ÖRS YAPIODU VE İSMETİN YANINDA 2 MUHAFIZMI 1 MUHADIZMI NE VARMI AMA ARZLARA FALAN DALMIYORDU HANDANDA ÖLE AMA BEN HEM LODOSDUM OZAMANLAR KP FALANDA YOKTU ŞİMDİKİ GİBİ AÇ DEİLDİ HERKES ARZA 1 LEVEL YATAĞAN VERİODUM BNDE YATAĞAN TAKKIODUM WS ATIYORDUM VE BU 39UN ACILMASINDAN BİRAZ SONRA OYUNUN TEMASI DEĞİŞTİ VE BU ARADA 200 TANEMİ NE TAŞKANAT DERİSİ TOPLAYANIN İSİMLERİNE EFSUN OLUŞTURULDU.BEN HAYATIMDA 1 KERE KRİPNAZ CEKTİM ESKİDEN FİATLAR ŞÖYLEYDİ KRİPNAZ-1M SAFKROM-5OOBİN APA-500 BİNDİ COK GÜZELDİ COK ÖZLÜYORUM O GÜNLERİ...
ครкєгא-ครкєгאşเŦค-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×
є๓เภöภü

Resim
Kullanıcı avatarı
Barmen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Barmen »

Oyun 29 Lwlken , Furkan abinin Çarıyla Oynadım 1 2 Gün. Pek zevk ALmamıştım , :D
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "

İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,

Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön