kralkopra

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
komurgozlum
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

kralkopra

Mesaj gönderen komurgozlum »

kralkopra geri dönüyorrr oyunun 39 iken oyunun engüçlülerinden olan kralkopra geri dönüyorrr kralkopra calındıgı ıcın oyunu bırakan kralkopra yenı carlarıyla karsınızdaa örgülüx loncasına rahat yok bundan sonra 2 ay içerisnde 49 lwl ful elemet + ardelen + yücelen halit arkadası kralkopra vererek oyuna döndü suan ismini vermıyor ama yakındaaa oyunun eskısı gıbı beyazköşk onu gordugu yerde depar atıp kacıcak eskıden oyun39 iken kafa tutabılen yoktu sımdı örgülüx ler duydumkı oyunda cok kafalık taslıyormusss Oyunnun Eskı Babaları: kralkopra Godfather Ergenekonx Gaddar Ve qnqlerı oyunda rahat vermıyecek bunlara örgülüler artık carlarını sılıcek duruma gelicekler özellıkle örgülüxilkannn basıma adam olmuş o na oyunda rahat yok artıkk Hacked BySoCieTa Geri Döndü Oyunda Yeni Nıkı XxXSoCieTaXxX Geri Dönüyorrrrrrrr
Kullanıcı avatarı
leoNHeaRt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: kralkopra

Mesaj gönderen leoNHeaRt »

Komedi :)
  • ResimResim
  • MadeNKasası
  • ıIıLEONHEARTıIı
  • KozMaça
RdmxDaffyduck
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen RdmxDaffyduck »

nezamandan bri kralkopra baba oldu oyunda? adam beni kesemiyordu daha itemine vs attık 2/1 yenerken elekdırıkler gıttı dıye kaçdı kıme kafa tutuyormuş anlamadım):

xXxsAiMxXx
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen inoky »

Boş boş konular açmayın ne öyle rahat yok felan bizi ilgilendirmez çok istiyorsan rahat vermeyeceğin adamlara özel mesaj at.
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Godfatherx »

oncelıkle knk h.g dıorum Godfatherr carı varken handanı zından edıyorduk kolpalara sımdıde Ergenekonx carımızla eskılerı ezmeye calısan yenı turuyen kolpalrı rezıl edıyoruz sancakta kralını moda sokturmadık kavgaları artık eskı handana tasıdık dunde Orgululere mod yasagı koyuldu bırı moda gıremedı gereklı fotolar sayfamızda haddını bıldı ılkanda bundan sonra gidere gider kralı gelse farketmez bızdekı bu buyuk olusum var oldugu surece ıte cakala mod yok hade eywallah
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
Basewxbizans
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Basewxbizans »

RdmxDaffyduck yazdı:nezamandan bri kralkopra baba oldu oyunda? adam beni kesemiyordu daha itemine vs attık 2/1 yenerken elekdırıkler gıttı dıye kaçdı kıme kafa tutuyormuş anlamadım):

xXxsAiMxXx
Saim Kardeşim bunlar oyunda birkaç çapulcu ve velet böyle birşeyler sanıyorlar kendilerini .Sonrada kendileri konu acıp geliyor geliyor diye bağırıyorlar :D :D bu gerçekten cok gülünç . Çocuklar Size tavsiyem böyle işlere kalkışmayın Beyaz Köşk kimin ne olduğunu cok iyi biliyor ;)
BiZANS İMPARATORLUĞU

IIXxBASEWxXII
Basewww
Basewxbizans
BaSewWxBiZaNS
İYİ FORUMLAR
Kullanıcı avatarı
KingWarrior
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen KingWarrior »

inoky yazdı:Boş boş konular açmayın ne öyle rahat yok felan bizi ilgilendirmez çok istiyorsan rahat vermeyeceğin adamlara özel mesaj at.
Katılıyorum komedi XD
KONU AÇILACAK ŞEYMİ BU geliyosa geliyo hoş geliyo forum kirletmeyelim lütfen
Kralsavaşçıı & Krallbüyücü & Qralşifacı
Kullanıcı avatarı
hakankusay
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen hakankusay »

Anlamıyorum bazı kişiler böyle kendilerince bi dalga tutturmuş gidiyor ,ben Beyaz Köşk sunucu açıldığından beri bu sunucuda aktif olarak bulunuyorum ve görmedim ki kimse kimseye babalık-analık vs. taslasın ;) Sizin havanız kime anlamadım ? ;)
Resim

AsiLxHakanKusay
AsiLxoTToMaN
Torukmakto

Resim
Kullanıcı avatarı
HeadbangersBall
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen HeadbangersBall »

komurgozlum yazdı:kralkopra geri dönüyorrr oyunun 39 iken oyunun engüçlülerinden olan kralkopra geri dönüyorrr kralkopra calındıgı ıcın oyunu bırakan kralkopra yenı carlarıyla karsınızdaa örgülüx loncasına rahat yok bundan sonra 2 ay içerisnde 49 lwl ful elemet + ardelen + yücelen halit arkadası kralkopra vererek oyuna döndü suan ismini vermıyor ama yakındaaa oyunun eskısı gıbı beyazköşk onu gordugu yerde depar atıp kacıcak eskıden oyun39 iken kafa tutabılen yoktu sımdı örgülüx ler duydumkı oyunda cok kafalık taslıyormusss Oyunnun Eskı Babaları: kralkopra Godfather Ergenekonx Gaddar Ve qnqlerı oyunda rahat vermıyecek bunlara örgülüler artık carlarını sılıcek duruma gelicekler özellıkle örgülüxilkannn basıma adam olmuş o na oyunda rahat yok artıkk Hacked BySoCieTa Geri Döndü Oyunda Yeni Nıkı XxXSoCieTaXxX Geri Dönüyorrrrrrrr
Beta ve Meteor Sivri Ada Zamanlarında Oyunu Bırakıyorum ve İtem Dağıtıryorum . Diyip Milleti Kekleyip İtemlerini Alan 'kralkopraSenin Kim Olduğunu Zamanında Bölgeden Duyurmuştum Kardeşim . Ben Uyarmak İstiyorum Yeniden Bu Adama Güvenmeyiniz . İçindeki İnsanlık Ölmüştür . !
Damz | Büyüxhancı | Şovalyexebru...
Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ...
Resim
Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .
Kullanıcı avatarı
Eflatun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Eflatun »

HeadbangersBall yazdı:
komurgozlum yazdı:kralkopra geri dönüyorrr oyunun 39 iken oyunun engüçlülerinden olan kralkopra geri dönüyorrr kralkopra calındıgı ıcın oyunu bırakan kralkopra yenı carlarıyla karsınızdaa örgülüx loncasına rahat yok bundan sonra 2 ay içerisnde 49 lwl ful elemet + ardelen + yücelen halit arkadası kralkopra vererek oyuna döndü suan ismini vermıyor ama yakındaaa oyunun eskısı gıbı beyazköşk onu gordugu yerde depar atıp kacıcak eskıden oyun39 iken kafa tutabılen yoktu sımdı örgülüx ler duydumkı oyunda cok kafalık taslıyormusss Oyunnun Eskı Babaları: kralkopra Godfather Ergenekonx Gaddar Ve qnqlerı oyunda rahat vermıyecek bunlara örgülüler artık carlarını sılıcek duruma gelicekler özellıkle örgülüxilkannn basıma adam olmuş o na oyunda rahat yok artıkk Hacked BySoCieTa Geri Döndü Oyunda Yeni Nıkı XxXSoCieTaXxX Geri Dönüyorrrrrrrr
Beta ve Meteor Sivri Ada Zamanlarında Oyunu Bırakıyorum ve İtem Dağıtıryorum . Diyip Milleti Kekleyip İtemlerini Alan 'kralkopraSenin Kim Olduğunu Zamanında Bölgeden Duyurmuştum Kardeşim . Ben Uyarmak İstiyorum Yeniden Bu Adama Güvenmeyiniz . İçindeki İnsanlık Ölmüştür . !
Katılıyorum...
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga

“Genel Sohbet” sayfasına dön