kralkopra
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
kralkopra
kralkopra geri dönüyorrr oyunun 39 iken oyunun engüçlülerinden olan kralkopra geri dönüyorrr kralkopra calındıgı ıcın oyunu bırakan kralkopra yenı carlarıyla karsınızdaa örgülüx loncasına rahat yok bundan sonra 2 ay içerisnde 49 lwl ful elemet + ardelen + yücelen halit arkadası kralkopra vererek oyuna döndü suan ismini vermıyor ama yakındaaa oyunun eskısı gıbı beyazköşk onu gordugu yerde depar atıp kacıcak eskıden oyun39 iken kafa tutabılen yoktu sımdı örgülüx ler duydumkı oyunda cok kafalık taslıyormusss Oyunnun Eskı Babaları: kralkopra Godfather Ergenekonx Gaddar Ve qnqlerı oyunda rahat vermıyecek bunlara örgülüler artık carlarını sılıcek duruma gelicekler özellıkle örgülüxilkannn basıma adam olmuş o na oyunda rahat yok artıkk Hacked BySoCieTa Geri Döndü Oyunda Yeni Nıkı XxXSoCieTaXxX Geri Dönüyorrrrrrrr
-
- Sahaf Yardımcısı
Re: kralkopra
nezamandan bri kralkopra baba oldu oyunda? adam beni kesemiyordu daha itemine vs attık 2/1 yenerken elekdırıkler gıttı dıye kaçdı kıme kafa tutuyormuş anlamadım):
xXxsAiMxXx
xXxsAiMxXx
Boş boş konular açmayın ne öyle rahat yok felan bizi ilgilendirmez çok istiyorsan rahat vermeyeceğin adamlara özel mesaj at.
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
oncelıkle knk h.g dıorum Godfatherr carı varken handanı zından edıyorduk kolpalara sımdıde Ergenekonx carımızla eskılerı ezmeye calısan yenı turuyen kolpalrı rezıl edıyoruz sancakta kralını moda sokturmadık kavgaları artık eskı handana tasıdık dunde Orgululere mod yasagı koyuldu bırı moda gıremedı gereklı fotolar sayfamızda haddını bıldı ılkanda bundan sonra gidere gider kralı gelse farketmez bızdekı bu buyuk olusum var oldugu surece ıte cakala mod yok hade eywallah
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
IKV Destek Takımı[/color]
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Saim Kardeşim bunlar oyunda birkaç çapulcu ve velet böyle birşeyler sanıyorlar kendilerini .Sonrada kendileri konu acıp geliyor geliyor diye bağırıyorlarRdmxDaffyduck yazdı:nezamandan bri kralkopra baba oldu oyunda? adam beni kesemiyordu daha itemine vs attık 2/1 yenerken elekdırıkler gıttı dıye kaçdı kıme kafa tutuyormuş anlamadım):
xXxsAiMxXx
BiZANS İMPARATORLUĞU
IIXxBASEWxXII
Basewww
Basewxbizans
BaSewWxBiZaNS
İYİ FORUMLAR
IIXxBASEWxXII
Basewww
Basewxbizans
BaSewWxBiZaNS
İYİ FORUMLAR
- KingWarrior
- Cin Avcısı
Katılıyorum komedi XDinoky yazdı:Boş boş konular açmayın ne öyle rahat yok felan bizi ilgilendirmez çok istiyorsan rahat vermeyeceğin adamlara özel mesaj at.
KONU AÇILACAK ŞEYMİ BU geliyosa geliyo hoş geliyo forum kirletmeyelim lütfen
Kralsavaşçıı & Krallbüyücü & Qralşifacı
- hakankusay
- Işık Hanım'ın Elemanı
Anlamıyorum bazı kişiler böyle kendilerince bi dalga tutturmuş gidiyor ,ben Beyaz Köşk sunucu açıldığından beri bu sunucuda aktif olarak bulunuyorum ve görmedim ki kimse kimseye babalık-analık vs. taslasın
Sizin havanız kime anlamadım ? 

AsiLxHakanKusay
AsiLxoTToMaN
Torukmakto

- HeadbangersBall
- Sahaf Yardımcısı
Beta ve Meteor Sivri Ada Zamanlarında Oyunu Bırakıyorum ve İtem Dağıtıryorum . Diyip Milleti Kekleyip İtemlerini Alan 'kralkopraSenin Kim Olduğunu Zamanında Bölgeden Duyurmuştum Kardeşim . Ben Uyarmak İstiyorum Yeniden Bu Adama Güvenmeyiniz . İçindeki İnsanlık Ölmüştür . !komurgozlum yazdı:kralkopra geri dönüyorrr oyunun 39 iken oyunun engüçlülerinden olan kralkopra geri dönüyorrr kralkopra calındıgı ıcın oyunu bırakan kralkopra yenı carlarıyla karsınızdaa örgülüx loncasına rahat yok bundan sonra 2 ay içerisnde 49 lwl ful elemet + ardelen + yücelen halit arkadası kralkopra vererek oyuna döndü suan ismini vermıyor ama yakındaaa oyunun eskısı gıbı beyazköşk onu gordugu yerde depar atıp kacıcak eskıden oyun39 iken kafa tutabılen yoktu sımdı örgülüx ler duydumkı oyunda cok kafalık taslıyormusss Oyunnun Eskı Babaları: kralkopra Godfather Ergenekonx Gaddar Ve qnqlerı oyunda rahat vermıyecek bunlara örgülüler artık carlarını sılıcek duruma gelicekler özellıkle örgülüxilkannn basıma adam olmuş o na oyunda rahat yok artıkk Hacked BySoCieTa Geri Döndü Oyunda Yeni Nıkı XxXSoCieTaXxX Geri Dönüyorrrrrrrr
Damz | Büyüxhancı | Şovalyexebru...
Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ...

Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .
Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ...

Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .
- Eflatun
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Katılıyorum...HeadbangersBall yazdı:Beta ve Meteor Sivri Ada Zamanlarında Oyunu Bırakıyorum ve İtem Dağıtıryorum . Diyip Milleti Kekleyip İtemlerini Alan 'kralkopraSenin Kim Olduğunu Zamanında Bölgeden Duyurmuştum Kardeşim . Ben Uyarmak İstiyorum Yeniden Bu Adama Güvenmeyiniz . İçindeki İnsanlık Ölmüştür . !komurgozlum yazdı:kralkopra geri dönüyorrr oyunun 39 iken oyunun engüçlülerinden olan kralkopra geri dönüyorrr kralkopra calındıgı ıcın oyunu bırakan kralkopra yenı carlarıyla karsınızdaa örgülüx loncasına rahat yok bundan sonra 2 ay içerisnde 49 lwl ful elemet + ardelen + yücelen halit arkadası kralkopra vererek oyuna döndü suan ismini vermıyor ama yakındaaa oyunun eskısı gıbı beyazköşk onu gordugu yerde depar atıp kacıcak eskıden oyun39 iken kafa tutabılen yoktu sımdı örgülüx ler duydumkı oyunda cok kafalık taslıyormusss Oyunnun Eskı Babaları: kralkopra Godfather Ergenekonx Gaddar Ve qnqlerı oyunda rahat vermıyecek bunlara örgülüler artık carlarını sılıcek duruma gelicekler özellıkle örgülüxilkannn basıma adam olmuş o na oyunda rahat yok artıkk Hacked BySoCieTa Geri Döndü Oyunda Yeni Nıkı XxXSoCieTaXxX Geri Dönüyorrrrrrrr
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga