Toplarını tüfeklerini alıp gelen başta Reds ve Kholpashali devamında Hanedan Loncaları Üyeleri dev bir destan yazacaklarından ümitli bir şekilde yoldaki akreplere aldırmadan eze eze dayandılar hidra bölgesine..Önce 2 grubun kesemeyeceği iddaa edilen yeşil hidrayı darma dağın edip Kadim Hidra Canavaranın kapısına dayandılar..Biraz ümit biraz heycan birazda neşe yetiyordu aslında o dev canavarı alt etmeye.Heycanlı olan kalabalık herkesin hazır hale gelmesini iple çekiyordu.İksirler hazırlandı, tanklar üstlerini düzenledi, gruplar oluşturuldu, sıralar belirlendi.Evet herkes farkındaydıki en zor iş şifacıların üzerine düşüyordu.Tankın grubundaki o 3 kişilik ama bir ordu kadar dev şifa grubu hazırlanmış ve konsantrasyonlarını toplamış Kadim Hidra canavarını alt etmeye hazırlanıyorlardı.Beklenen oldu Redsxline ( O Muhteşem Kişilik ) Kadim Hidra canavarına ilk saldırıyı gerçekleştirdi..Canlısı cansızı, büyücüsü şifacısı savaşçısı, herkes üzerine yürüdü ve vurmaya başladı..Hiddet almak için şifacılarda vurmaya başladılar..Şifacılar kenara çekildikten sonra asıl olan hasar durumunu sağlamak için savaşçılar sahne aldı..İşini kusursuz yapan tank karakterimiz Redsxdaisy ( Mustafa ) ve şifacılarımız sınırlarını zorladılar..Canavarın canı 50 lere inmişti.Büyücülerin tuzakları ve Savaşçıların hasarları onu iyice kızdırmıştı artık..Canavar ateş püskürtmeye başlamıştı..Oturup kudret ve can doldurmamızı engellemek için üzerimize kükreyip aynı andada bizi alt etmeye çalışıyordu.Ama hesaba katmadığı birşey vardıki onun karşısında bir bütün olmuş kenetlenmiş o ümitli insan topluluğu onu alt etmek için yemin etmişti..Canı 20'lere 15'lere indi..Daha önceden tecrübe ettiğimiz gibi depremlere maruz kaldık ve aynı profesyonellikle onun depremlerini geri püskürttük.Dahada sinirlenen hidra etrafını parçalamaya ve kolay ölen büyülere yönelmeye başladı.Onları öldürüp canlarını kendi canına ekliyordu..Canının 5 e indiğini gören o muhteşem topluluk heycan korku ve sevinçle dahada üstelemeye üzerine gitmeye başladı.O ana dek olan biteni heycanla izleyen büyücülerimizde yeter artık deyip dayandılar asa' larına..Ve o an gelmişti artık.1 canı kalmıştı.Heycanlanan topluluk var gücüyle vurdu vurdu vurdu..Ve olduu..Beklenenin tam tersi..Yapamazsınız o kadar kişiyle onu kesemezsiniz diyenlere inat KADİM HİDRA devini alt etmiştik..Herkese inat bir defa daha birdefa daha alt ettik..
Yukardaki hikayede isminden söz edemediğim bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürü Reds loncası olarak sunmak istiyorum..İyiki varsınız..İyiki bizimlesiniz..
AYRICA yardımlarından dolayı sofii ve kırcaya cok teşekkurler
not: bu hikayeyi yazan lonca uyemiz kardeşimiz redsxavira ya teşekkurler
kadimi kaç kişi kestiniz onu anlamadım.ayrıca büyücüleriniz öldüyse tankınıza yazık olmuş.tabi belki hidranın yeteneği de olabilir bilmiyorum
sonuç olarak tebrik ederim ayrıca
Kholpashalixendy yazdı:güzel çalışma o gecede süperdi gerçekden bölgeden cok moral bozdular kesemessiniz o kdar adam ile fare mi kesiorsunuz falan die ama sonu mutlu bitti
endy işi bilenle gittin mi herşey kolay boş ver onları sen herkes gordu nasıl kesildigini
Volkan sen bu yazıyı sanırım savaşçı kullanırken yazdın malum sizin boş vaktiniz çok oluyo
Okuyunca ben ordamydım diye bir daha düşündüm
Bizim oturacak başımızı kaşıcak zamanımız olmadığı için pek etrafı takip edemiyoruz.
İnşallah çarınıda yazıların gibi kullaırsın.
Ayrıca o parantez içleri için de sonra hesap soracağım