KADİM HIDRA DESTANI

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
redsxkbdlz
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

KADİM HIDRA DESTANI

Mesaj gönderen redsxkbdlz »

Tarih 27 Mart 2010 Cumartesi

Saat : 22.30 İtibariyle

Toplarını tüfeklerini alıp gelen başta Reds ve Kholpashali devamında Hanedan Loncaları Üyeleri dev bir destan yazacaklarından ümitli bir şekilde yoldaki akreplere aldırmadan eze eze dayandılar hidra bölgesine..Önce 2 grubun kesemeyeceği iddaa edilen yeşil hidrayı darma dağın edip Kadim Hidra Canavaranın kapısına dayandılar..Biraz ümit biraz heycan birazda neşe yetiyordu aslında o dev canavarı alt etmeye.Heycanlı olan kalabalık herkesin hazır hale gelmesini iple çekiyordu.İksirler hazırlandı, tanklar üstlerini düzenledi, gruplar oluşturuldu, sıralar belirlendi.Evet herkes farkındaydıki en zor iş şifacıların üzerine düşüyordu.Tankın grubundaki o 3 kişilik ama bir ordu kadar dev şifa grubu hazırlanmış ve konsantrasyonlarını toplamış Kadim Hidra canavarını alt etmeye hazırlanıyorlardı.Beklenen oldu Redsxline ( O Muhteşem Kişilik ) Kadim Hidra canavarına ilk saldırıyı gerçekleştirdi..Canlısı cansızı, büyücüsü şifacısı savaşçısı, herkes üzerine yürüdü ve vurmaya başladı..Hiddet almak için şifacılarda vurmaya başladılar..Şifacılar kenara çekildikten sonra asıl olan hasar durumunu sağlamak için savaşçılar sahne aldı..İşini kusursuz yapan tank karakterimiz Redsxdaisy ( Mustafa ) ve şifacılarımız sınırlarını zorladılar..Canavarın canı 50 lere inmişti.Büyücülerin tuzakları ve Savaşçıların hasarları onu iyice kızdırmıştı artık..Canavar ateş püskürtmeye başlamıştı..Oturup kudret ve can doldurmamızı engellemek için üzerimize kükreyip aynı andada bizi alt etmeye çalışıyordu.Ama hesaba katmadığı birşey vardıki onun karşısında bir bütün olmuş kenetlenmiş o ümitli insan topluluğu onu alt etmek için yemin etmişti..Canı 20'lere 15'lere indi..Daha önceden tecrübe ettiğimiz gibi depremlere maruz kaldık ve aynı profesyonellikle onun depremlerini geri püskürttük.Dahada sinirlenen hidra etrafını parçalamaya ve kolay ölen büyülere yönelmeye başladı.Onları öldürüp canlarını kendi canına ekliyordu..Canının 5 e indiğini gören o muhteşem topluluk heycan korku ve sevinçle dahada üstelemeye üzerine gitmeye başladı.O ana dek olan biteni heycanla izleyen büyücülerimizde yeter artık deyip dayandılar asa' larına..Ve o an gelmişti artık.1 canı kalmıştı.Heycanlanan topluluk var gücüyle vurdu vurdu vurdu..Ve olduu..Beklenenin tam tersi..Yapamazsınız o kadar kişiyle onu kesemezsiniz diyenlere inat KADİM HİDRA devini alt etmiştik..Herkese inat bir defa daha birdefa daha alt ettik..

Yukardaki hikayede isminden söz edemediğim bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürü Reds loncası olarak sunmak istiyorum..İyiki varsınız..İyiki bizimlesiniz..

AYRICA yardımlarından dolayı sofii ve kırcaya cok teşekkurler

not: bu hikayeyi yazan lonca uyemiz kardeşimiz redsxavira ya teşekkurler
*REDSXKBDZL*

***REDSXTEAM***
Kullanıcı avatarı
HanedanLevni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: KADİM HIDRA DESTANI

Mesaj gönderen HanedanLevni »

Emeği geçen herkese teşekkürler. Yazım dili güzel ve etkileyici olmuş, yazan arkadaşı tebrik ederim. Yeni bir destanda görüşmek üzere...
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

Hanedanxlevni Hanedanxgauss
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

HanedanLevni yazdı:Emeği geçen herkese teşekkürler. Yazım dili güzel ve etkileyici olmuş, yazan arkadaşı tebrik ederim. Yeni bir destanda görüşmek üzere...
Yorumuna KatıLmamak ELde DeğiL Gerçekten Çok EtkiLeyici Bir ŞekiLde AnLatımını GerçekLeştirmiş.Ayrıca 2 GrupLa YeşiL Hidrayı Kesmekte Herkesin YapabiLeceği Birşey DeğiLdir.

TebrikLer , BaşarıLarınızın Devamını DiLerim....

SaygıLarımLa.İyi ForumLar.
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kfat4 »

Bir söz vardır; "zor diye birşey yoktur, imkansız vardır fakat zaman ister" en çok haz duyarak yaptığım görevlerden biriydi. Emeği geçen herkese teşekkürler...
KORLEG
ZÜLKARNEYN
PrinceofaniL
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen PrinceofaniL »

emege saygı
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

redsxavira ya teşekkurler

basarılı bı calısma :D
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

sanki gerçekten hidra yı kesmeye gitmişsiniz gibi anlatmışıssın :mrgreen:
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
Cyberr
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Cyberr »

efsaneottoman yazdı:sanki gerçekten hidra yı kesmeye gitmişsiniz gibi anlatmışıssın :mrgreen:
sen ne komik şeysin öyle kestik tabi hemde sayamadık ne kadar kestiğimizi
Resim
Artık çarım yoq. :(
Kullanıcı avatarı
KaRASiS
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen KaRASiS »

kfat4 yazdı:Bir söz vardır; "zor diye birşey yoktur, imkansız vardır fakat zaman ister" en çok haz duyarak yaptığım görevlerden biriydi. Emeği geçen herkese teşekkürler...
imkansız diye bişey yokdur değilmiydi o =)
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kfat4 »

KaRASiS yazdı:
kfat4 yazdı:Bir söz vardır; "zor diye birşey yoktur, imkansız vardır fakat zaman ister" en çok haz duyarak yaptığım görevlerden biriydi. Emeği geçen herkese teşekkürler...
imkansız diye bişey yokdur değilmiydi o =)

Cümlenin mantığına ters düşer ;) "zor"u kale bile almayız "imkansız"ı ise yaparız, fakat biraz süreç gerektirir. Sonuçta zor, imkansızdan daha kolaydır :)
KORLEG
ZÜLKARNEYN

“Genel Sohbet” sayfasına dön