TL ile Eşya ve Maden Satın Almak
Re: TL ile Eşya ve Maden Satın Almak
EMEK EMEK EMEK NEDEN KAFANIZA SOKMUYORSUNUZ SİZDEN İSTENEN EMEK YAPMANIZ GEREKEN EMEK PARA VERİLEREK HAZIR OLAN Bİ ŞEYDEN NE ZEVK ALABİLİRSİNİZ ? EMEK...

emek harcamak? kendin diyorsun "harcamak" ne diye harcıyorsun o zaman...oyunda GERÇEK emek harcayanların hiç birisi yok şu anda.kimse de harcamasın boşuna boşuna.gir takıl stress at defol git.
<a href="http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=64&t=3772&p=37476#p37476">İYİ SEYİRLER</a></div>
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Emek ? Emek bu oyundan gitti.Tunerone yazdı:emek harcamak? kendin diyorsun "harcamak" ne diye harcıyorsun o zaman...oyunda GERÇEK emek harcayanların hiç birisi yok şu anda.kimse de harcamasın boşuna boşuna.gir takıl stress at defol git.
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Senin yaşın uygun olabilir,senin durumunda uygun olabilir fakat bilmelisin ki bu oyunu ufak yaşta ki arkadaşlarımızda oynuyor. İstediğin şey yapıldığı zaman bu oyun emek değil maddiyata yönelik bi oyun olur ve yabancı oyunlardan hiç bi farkı olmaz İKV'nin. Saygılar..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
ibrahime de dedim. bu oyun çok kısa bir süre sonra paralı olacak gör bak ibrahim demedimmi? dediniz fikret bey...
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
eger boyle bır sıstem gelırse paranın bır degerı kalmayacak halı ıle ırıdyum normal fıyatı 10m ıse 50m e cıkıcaktır cunku oyunda paranın hıç bır degerı kalmayacak o yuzden ımkansız bırşey
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
Akçe ile alınan özel eşyalar gelecek zaten. Şu an oyunun içinde olanların parayla alınması hoşma gitmez. Adam 0'dan başlayacak 2 hafta sonra gelecek benden çok vuracak yaratığa emek harcamadan. Ben niye o kadar emek döktüm?
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
İlerde olabilir ama şu an için erken diye düşünüyorum.
Oyunda biraz zorluk olması gerekli herkes istediğini parayı basıp alırsa oyunu oynamanın zevki kalmaz.
Şimdilik olmasa bile ilerisi için iyi bi' fikir.
Oyunda biraz zorluk olması gerekli herkes istediğini parayı basıp alırsa oyunu oynamanın zevki kalmaz.
Şimdilik olmasa bile ilerisi için iyi bi' fikir.
Herkese İyi Oyunlar-Forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Okuduğum anda aklıma gelen cümle buyduGangster yazdı:Olsa çok saçma olur parayi veren düdüğü çalar gibi
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
bende şöyle birşey düşünüyorum;
plus paket var herkesin bildiği gibi ne kadar faydası var (GBM ve Örs haricinde) sizlerin taktiridir.
yanlış hatırlamıyorsam oyun yapımcıları ile oyunun açıldığı ilk senelerde yapılan bir röportajda "plus paket olacak ileride gelecek taleplere yönelik olarak daha kapsamlı ve öne çıkan özelliklere sahip +plus pakedide olabilir.." diye bir yazı okumuştum.
oyunumuzu diğer benzer online oyunlardan ayıran özelliğin oyuncuların birbiri ile zaman geçirmesi sürekli bir etkileşim içerisinde bulunması ve oyuna ayırdığı zamanın hatrı sayılır bir seviyede olması önem arz ediyor.
sizin üzerinde durduğunuz gerçek para ,kredi kartıpayball vs. gibi alternatif seçenekleri kullanabildiğimizi düşünün parası olan kişi hiç çaba sarfetmeden bizim uzun zaman arayıp bulmakta zorlandığımız emek verdiğimiz eşyaları sizinde örnekleyerek verdiğiniz gibi (50 TL) ile alınabilen bir efsunlu eşya ile oyunda seviyesini yükseltebilecek olması düşüncesini ben doğrusu anlıyor ama aynı zamanda yadırgıyorum. anlıyorum çünkü oyundan zevk almak istiyorsunuz ve yeteri kadar online kalamıyorsunuz. fakat unutmayınki oyunun mantığında "oyuncuların online sürelerini ne kadara çok arttırabilirsek reklamımız ve yayılmamız okadar çabuk ve etkili olur" düşüncesi yatar.
yinede İKV nin gelişmesi için verilen her öneriyi kayda değer bulmakla birlikte destekçisi olacağımı belirtmek istiyorum..
Saygılarımla..
plus paket var herkesin bildiği gibi ne kadar faydası var (GBM ve Örs haricinde) sizlerin taktiridir.
yanlış hatırlamıyorsam oyun yapımcıları ile oyunun açıldığı ilk senelerde yapılan bir röportajda "plus paket olacak ileride gelecek taleplere yönelik olarak daha kapsamlı ve öne çıkan özelliklere sahip +plus pakedide olabilir.." diye bir yazı okumuştum.
oyunumuzu diğer benzer online oyunlardan ayıran özelliğin oyuncuların birbiri ile zaman geçirmesi sürekli bir etkileşim içerisinde bulunması ve oyuna ayırdığı zamanın hatrı sayılır bir seviyede olması önem arz ediyor.
sizin üzerinde durduğunuz gerçek para ,kredi kartıpayball vs. gibi alternatif seçenekleri kullanabildiğimizi düşünün parası olan kişi hiç çaba sarfetmeden bizim uzun zaman arayıp bulmakta zorlandığımız emek verdiğimiz eşyaları sizinde örnekleyerek verdiğiniz gibi (50 TL) ile alınabilen bir efsunlu eşya ile oyunda seviyesini yükseltebilecek olması düşüncesini ben doğrusu anlıyor ama aynı zamanda yadırgıyorum. anlıyorum çünkü oyundan zevk almak istiyorsunuz ve yeteri kadar online kalamıyorsunuz. fakat unutmayınki oyunun mantığında "oyuncuların online sürelerini ne kadara çok arttırabilirsek reklamımız ve yayılmamız okadar çabuk ve etkili olur" düşüncesi yatar.
yinede İKV nin gelişmesi için verilen her öneriyi kayda değer bulmakla birlikte destekçisi olacağımı belirtmek istiyorum..
Saygılarımla..

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)