TL ile Eşya ve Maden Satın Almak

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
MasalciDede
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

TL ile Eşya ve Maden Satın Almak

Mesaj gönderen MasalciDede »

Merhabalar
Ben 3 yıldır İKV oynayan bir oyuncunuzum ve son 1 yıldır yoğun iş tempom nedeniyle oyuna yeteri kadar giremez oldum.Bu nedenledirki oyun içerisinde gerçekleşen değişikliklere de ayak uydurmam çok zor hale geldi.
Ben online olarak birçok oyun oynadım ve siz yönetimdeki arkadaşlarımında bildiği gibi o oyunlarda nakit para karşılığında kredi kartınızla eşya satın alabiliyor ve bu sayede oyuna giremeseniz bile oyuna ayak uydurmanızda bir sorun oluşmuyor.
Merak ettiğim konu şudur ki İKV'de de TL karşılığında eşya satın almamız ne zaman mümkün olacaktır? Bu konuda Geliştirme ekibinin bir çalışması varmıdır ? Eğerki böyle birşey olursa bunun sadece biz oyunculara değil İKV'ye de büyük katkı sağlayacağı inancındayım çünkü şu an için İKV'nin tek kazancı bildiğim kadarıyla satın alınan plus paket paraları.Fakat böyle bir çalışma olmuş olsa ve TL karşılığında eşya ve maden satın alabilsek bu olayın İKV'nin kazancınada büyük ölçüde katkı sağlayacağını ve gelişmesini hızlandıracağını düşünüyorum.Bu konuda küçük bir bilgilendirme rica eder Saygılarımı sunarım.
Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Gangster
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Re: TL ile Eşya ve Maden Satın Almak

Mesaj gönderen Gangster »

Olsa çok saçma olur parayi veren düdüğü çalar gibi ;)
Remember The Name
Kullanıcı avatarı
Senfony
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge of Nobility

Mesaj gönderen Senfony »

akçe sistemi bunun içindir sanırım
classes'e bakın;
kontrit 10 akçe karşılığı alındığı yazıyor.
Resim
Eline , beline , diline sahip ol !
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 1453 »

Olmayacak bır sey degil fakat oyuna emek harcayan insanlar var sadece kafa dagıtmak ve zevk ıcın oyun insanlar var boylebır uygulama ıkv nın para kazanması yanında oyuncu kaybınada yol acabılır
Bu işlem resmi olarak olursa benim ısımede gelir acıkcası
Kast etmiş oldugun sey gayrı resmi yapılıyordur dogru kişilere ırtıbata gec

Kerpetene sor :) o bu işleri ıyı bılır :D
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Bence böyle bir şeyin şimdiden değil oyun ilk çıktıgında gelmeliydi neden mi o kdr emek veren var burda yaniburda oyun için vericeğimiz para nedir ki 10-20 lira veren oyunun en iyisi bile olabilir gibi bir şey olur bu bu yüzden bence gelmesin
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
patiklipenguen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen patiklipenguen »

Şu oyun tarihinde gördüğüm en saçma öneri. Reel hayatında zorlukları sadece maddiyatla aşmış olduğunu düşünüyorum. Çalışmadan emek sarfetmeden.

Patiklipenguen
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

yani benim 1 ay malzemesini toplamaya uğraşıp zorla ürettiğim bir şeyi parasını verenin 1 sn de alabileceğini mi öneriyorsun?
MasalciDede
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen MasalciDede »

Bu bahsettiğim konuya o gözle bakarsanız elbetteki haklısınız fakat benimde kendi çarımda malzemesini bulmak için 1 ay uğraşıp ürettiğim çok emek harcadığım saatlerini geçirdiğim eşyalarım itemlerimde var.Bunları ben parayla almadım elbette emekle çabayla aldım herkes gibi.Ama şunuda düşünmemiz gerek.Hepiniz biliyorsunuzdur neredeyse tüm online oyunlarda belli bir ücret karşılığında eşya veya maden satın alınabilmekte bu bir gerçek.Peki neden bu İKV'de olmasın ? diyelimki Ecel getiren almak istiyoruz ama malzemesini bulamıyoruz yada zamanımız olmadığından oyuna girip üretemiyoruz,Ecel Getirenin fiyatıda mesela 50tl olsun diyelimki (50tl sadece örnek için) benim eğer vaktim olmadığından oyuna giremiyorsam bu seçeneği kullanıp para karşılığında bu iteme sahip olmak isterim.Tabi bu kişiye kalmış birşey ister parayla alır ister oyuna vakit ayırabiliyorsa kendisi malzemesini toplar 50 tl cebinde kalır kendi üretir.Hem şunuda düşünmek gerek,şu an için İKV'nin tek getirisi plus paraları olduğundan gelişmesi maddi yetersizlikten dolayı yavaş ilerlemekte halbuki diğer oyunlardaki gibi bu sistemde İKVde olsa hem oyun daha hızlı gelişir hem çalışanlar hakettikleri maaşlarını fazlasıyla alır hemde oyunculara 2. bir olanak doğar.Bakınız örnek olarak şu an dünyanın 1 numaralı online oyunu olan World of Warcraft belli bir ücret karşılığında paket olarak satılmakta ve bu maddiyatın getirisinden dolayı oyun neredeyse mükemmel bir şekilde gelişmekte ve oyuncularınıda fazlasıyla memnun etmekte.Ben bile sadece manzarasını izlemek için saatlerce oturup oynadığımı biliyorum.Ama neden bizim Türkiyemizin ilk online oyunu olan İKV'miz bu seviyelere gelmesin ? Ben bir Türk olarak yabancı oyunlara para yatırmaktan nefret ediyorum bu yüzden ben 3 yıldır İKV oynuyorum çünkü Türk ! yapımı.Para vereceksem kendi vatandaşlarıma vereyim onların cebine girsin.Bu bahsettiğim sistemde gelse İKV öyle bir yere gelirki kimse tutamaz.Lütfen konuya tek bir açıdan bakmayınız.Elbette eleştirilerinizde haklısnız fakat farklı yönlerdende bakmakta fayda var.
Saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
yassin118
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Dar_I Saadet

Mesaj gönderen yassin118 »

olabilirdi aslında
Biz EbabiL Kuşuyuz GüLüm,
Gövdesini Büyük Sanan Mamur FiLLerin BeLaLısıyız...

ReCLuSe=(Diseasexgrejuva)

Güncel : DeVoUt - ZAHRİYAN - AhMaKxIsLaTaN
Kullanıcı avatarı
Returnikv
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Returnikv »

Oyundaki dengeleri alt üst eder diğer online oyunlar para tuzağı Metin 2 den biliyorum okulda herkez metin 2 oynuor ve tüm paralarını metin 2 ye harcıyorlar ve oyundaki piyasa batmak üzere adamla 0.10 tl karşışığı 1 m satıyorlar :?
►Kuklacı≈Return≈™

© 2010

“Genel Etkileşim” sayfasına dön