Savaşçılar İçin Gelecek SÜPER 3 İTEM*****

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Savaşçılar İçin Gelecek SÜPER 3 İTEM*****

Mesaj gönderen Petcarar »

büyücü ve şifacı eşyalarıyla kıyaslanamayacak kadar zayıf kanımca.1v1 de savaşçıların ezilmesi işten bile değil.
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Ucube »

Petcarar yazdı:büyücü ve şifacı eşyalarıyla kıyaslanamayacak kadar zayıf kanımca.1v1 de savaşçıların ezilmesi işten bile değil.

Her sınıfın kendine göre avantajı var. Bence birazda taktiğe dayalı bir olay işi iyi bilen bir savaşçı kimi zaman bu itemlerle rakip tanımayabilir.. ;)
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Ucube yazdı:
Petcarar yazdı:büyücü ve şifacı eşyalarıyla kıyaslanamayacak kadar zayıf kanımca.1v1 de savaşçıların ezilmesi işten bile değil.

Her sınıfın kendine göre avantajı var. Bence birazda taktiğe dayalı bir olay işi iyi bilen bir savaşçı kimi zaman bu itemlerle rakip tanımayabilir.. ;)
eeh. yanına yaklaşamadığı bir büyücüden kritiksiz 5 bin yediğinde görürüm o savaşçıları.
Kullanıcı avatarı
erasde
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen erasde »

ben biliodum bu ışıkta bişey oldugunu zaten çok tatlı kadın canım bankacı moruk ona bakmaz bana bakar :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Resim
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

erasde yazdı:ben biliodum bu ışıkta bişey oldugunu zaten çok tatlı kadın canım bankacı moruk ona bakmaz bana bakar :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
O işiğin o işik oldugunu nerden biliyorsun belki hereterann diğer adi işik ??
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

arkadaşlar 1. si bu 3 eşyanın özellikleri toplamı neredeyse full urban-yücelen dizmiş hesabı verecektir.ve her biri 2 savaşçı şaheserinin verdiği özelliklerden daha fazlasını veriyor.yani demem o ki bunları elde etmek çok çok çok zor olacak.eğer her yaratıktan bunlar düşecekse zaten oyunu bırakmak lazım.
GocmenTurk
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen GocmenTurk »

erasde yazdı:ben biliodum bu ışıkta bişey oldugunu zaten çok tatlı kadın canım bankacı moruk ona bakmaz bana bakar :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

oda iyimiş ;)
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

hesap yap

full ışık hanım dizmiş bir savaşçı 1600 max hasar avantaj ediyor.eğer şaheseri varsa ve bir kaç parça saldırı item varsa zaten 50 saldırı işten değil.kritiğide hesaba katarsan büyücülerin savaşçı yakınında tek yemesi söz konusu.ama büyücü tarafından bakarsak eğer fiziksel düşünüyorsan çok iyi avantajın var kiiii büyücü ve şifacılara karşı...savaşçılara fizikselin verdiği etkiyi biliyorsun(akıllı yani sakınması olan savaşçılardan bahsediyoruz) ama eğer elektirik buz düşünüyorsan umarım Bilge Fevzi itemlerin birde Bilge Azat olanları vardır.ben kendimden biliyorum büyücü rahatça savaşçı kesebilir. ama savaşçı sana vuramadığı sürece. eğer Buz+Elektirik itemler gelirse bir büyücü savaşçıyı en fazla 4-5 vuruşta indirebilir.ve umarım gelir.
GocmenTurk
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen GocmenTurk »

Fikir güzel 8-)
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

turkoxHAMSTER yazdı:

hesap yap

full ışık hanım dizmiş bir savaşçı 1600 max hasar avantaj ediyor.eğer şaheseri varsa ve bir kaç parça saldırı item varsa zaten 50 saldırı işten değil.kritiğide hesaba katarsan büyücülerin savaşçı yakınında tek yemesi söz konusu.ama büyücü tarafından bakarsak eğer fiziksel düşünüyorsan çok iyi avantajın var kiiii büyücü ve şifacılara karşı...savaşçılara fizikselin verdiği etkiyi biliyorsun(akıllı yani sakınması olan savaşçılardan bahsediyoruz) ama eğer elektirik buz düşünüyorsan umarım Bilge Fevzi itemlerin birde Bilge Azat olanları vardır.ben kendimden biliyorum büyücü rahatça savaşçı kesebilir. ama savaşçı sana vuramadığı sürece. eğer Buz+Elektirik itemler gelirse bir büyücü savaşçıyı en fazla 4-5 vuruşta indirebilir.ve umarım gelir.
vurdurmamanın yolları var.dedim buz elektrik eşyaya ihtiyaç bile duyulmayacaktır.direnç kırmayla kritiksiz 5 bin gibi bir rakamdan bahsediyoruz.savaşçının canıysa hiç artmıyor =) hoş işini bilen savaşçıya havada karada ölüm yoktur büyücü elinden ama ikvnin ne kadarının işini bildiğini biliyoruz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön