Savaşçılar İçin Gelecek SÜPER 3 İTEM*****
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Savaşçılar İçin Gelecek SÜPER 3 İTEM*****
büyücü ve şifacı eşyalarıyla kıyaslanamayacak kadar zayıf kanımca.1v1 de savaşçıların ezilmesi işten bile değil.
Petcarar yazdı:büyücü ve şifacı eşyalarıyla kıyaslanamayacak kadar zayıf kanımca.1v1 de savaşçıların ezilmesi işten bile değil.
Her sınıfın kendine göre avantajı var. Bence birazda taktiğe dayalı bir olay işi iyi bilen bir savaşçı kimi zaman bu itemlerle rakip tanımayabilir..
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

eeh. yanına yaklaşamadığı bir büyücüden kritiksiz 5 bin yediğinde görürüm o savaşçıları.Ucube yazdı:Petcarar yazdı:büyücü ve şifacı eşyalarıyla kıyaslanamayacak kadar zayıf kanımca.1v1 de savaşçıların ezilmesi işten bile değil.
Her sınıfın kendine göre avantajı var. Bence birazda taktiğe dayalı bir olay işi iyi bilen bir savaşçı kimi zaman bu itemlerle rakip tanımayabilir..
ben biliodum bu ışıkta bişey oldugunu zaten çok tatlı kadın canım bankacı moruk ona bakmaz bana bakar :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
O işiğin o işik oldugunu nerden biliyorsun belki hereterann diğer adi işik ??erasde yazdı:ben biliodum bu ışıkta bişey oldugunu zaten çok tatlı kadın canım bankacı moruk ona bakmaz bana bakar :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
arkadaşlar 1. si bu 3 eşyanın özellikleri toplamı neredeyse full urban-yücelen dizmiş hesabı verecektir.ve her biri 2 savaşçı şaheserinin verdiği özelliklerden daha fazlasını veriyor.yani demem o ki bunları elde etmek çok çok çok zor olacak.eğer her yaratıktan bunlar düşecekse zaten oyunu bırakmak lazım.
-
GocmenTurk
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
erasde yazdı:ben biliodum bu ışıkta bişey oldugunu zaten çok tatlı kadın canım bankacı moruk ona bakmaz bana bakar :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
oda iyimiş
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Petcarar yazdı:büyücü ve şifacı eşyalarıyla kıyaslanamayacak kadar zayıf kanımca.1v1 de savaşçıların ezilmesi işten bile değil.
hesap yap
full ışık hanım dizmiş bir savaşçı 1600 max hasar avantaj ediyor.eğer şaheseri varsa ve bir kaç parça saldırı item varsa zaten 50 saldırı işten değil.kritiğide hesaba katarsan büyücülerin savaşçı yakınında tek yemesi söz konusu.ama büyücü tarafından bakarsak eğer fiziksel düşünüyorsan çok iyi avantajın var kiiii büyücü ve şifacılara karşı...savaşçılara fizikselin verdiği etkiyi biliyorsun(akıllı yani sakınması olan savaşçılardan bahsediyoruz) ama eğer elektirik buz düşünüyorsan umarım Bilge Fevzi itemlerin birde Bilge Azat olanları vardır.ben kendimden biliyorum büyücü rahatça savaşçı kesebilir. ama savaşçı sana vuramadığı sürece. eğer Buz+Elektirik itemler gelirse bir büyücü savaşçıyı en fazla 4-5 vuruşta indirebilir.ve umarım gelir.
-
GocmenTurk
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Fikir güzel 
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

vurdurmamanın yolları var.dedim buz elektrik eşyaya ihtiyaç bile duyulmayacaktır.direnç kırmayla kritiksiz 5 bin gibi bir rakamdan bahsediyoruz.savaşçının canıysa hiç artmıyorturkoxHAMSTER yazdı:Petcarar yazdı:büyücü ve şifacı eşyalarıyla kıyaslanamayacak kadar zayıf kanımca.1v1 de savaşçıların ezilmesi işten bile değil.
hesap yap
full ışık hanım dizmiş bir savaşçı 1600 max hasar avantaj ediyor.eğer şaheseri varsa ve bir kaç parça saldırı item varsa zaten 50 saldırı işten değil.kritiğide hesaba katarsan büyücülerin savaşçı yakınında tek yemesi söz konusu.ama büyücü tarafından bakarsak eğer fiziksel düşünüyorsan çok iyi avantajın var kiiii büyücü ve şifacılara karşı...savaşçılara fizikselin verdiği etkiyi biliyorsun(akıllı yani sakınması olan savaşçılardan bahsediyoruz) ama eğer elektirik buz düşünüyorsan umarım Bilge Fevzi itemlerin birde Bilge Azat olanları vardır.ben kendimden biliyorum büyücü rahatça savaşçı kesebilir. ama savaşçı sana vuramadığı sürece. eğer Buz+Elektirik itemler gelirse bir büyücü savaşçıyı en fazla 4-5 vuruşta indirebilir.ve umarım gelir.