Kutuplardaxbaron 5 rasaaaa 4
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kutuplardaxbaron 5 rasaaaa 4
hayatta hastanede yatmam rasaaa edecek adamda yoktur. hastane kokusu benı tutar
hırsız dedınız ben bu konuda bıse demeyım yıne senın adamlarına yaptırcam acıklamayı
Adam bile değilsin o yüzden sana yazıpta değerli benim için önemli olan vaktimi harcamak istemiyorum..Yazılarımın sonuna imza atmama nedenime gelecek olursam sizin gibi çirkef,tartışmayı bile bilemeyecek kadar sakil,kurdugu üç cümlenin ikisi hakaret küfür olan bir tartısma oldugunda kendisini adam sanan kişilerle girdiği pisve iğrenç bastırma politikası kimligimi gizlememe neden olan etkendir..Ayrıca sana sunuda söyleyim kesin kadim icin yalvaran oyunculardan birisin demişssindorleo yazdı:MerhabalarSon kez cevap verip kapatıorum cünkü yazan kişiler gercek carlarının ismini yazamayacak kadar cesaretsiz ve dürüst olmyan kişiler...Nebula isimli kullanıcı ilk önce gercek carının ismini yazda bir dürüstlük örneqi qöster yazamadıqına qöre büyük bir ihtimalle kişiliqni bulmamış oyunculardan birsindir bellii sana aslında cevap vermezdim ama ilk ve son kez veriorum tadını cıkar adam yerine kondun :roll: kesin kadim için abi die yalvaran insanlardan birisin yada korkundan qercek car isminle yazamıorsun bu 2 ihtimalden başka bir ihtimal gelmior aklıma aklına başka bir şey gelen varsa yazssın :roll: madem ben yaşarı kollayarak yazı yazdım sen kimi kollayarak yazdın çoçukca bir acıklama yaşar benim arkadaşımdır doqrudurama acıklamama bakarsan yaşarın karşısındaki insana bir sayqısız kelimem olmamıştır ii oku ama senin yazında var bu ne demek oluor yani sen arkadaş tutarak yazı yazıorsun realist deilsin neyse senin karşında çoçuk yok senin yaşında biraz olqunlaş öle yazı yaz yazdıklarından maksdının ne olduqu belli oluor ama sana derimki biraz dürüst vede cesaretli ol kendine qüven ve qercek carınla yazı yaz fruma dikkate almıorum yazını şu an itibari ile :roll: son cümlem:her ne olursan ol ama kendin ol ve gercek carınla yazı yaz o zamn yazdıklarını bizlerde dikkate alalım.. hoşcakalınız DORL€O
-
- Kadim Hidra Avcısı
Nebula yazdı:Adam bile değilsin o yüzden sana yazıpta değerli benim için önemli olan vaktimi harcamak istemiyorum..Yazılarımın sonuna imza atmama nedenime gelecek olursam sizin gibi çirkef,tartışmayı bile bilemeyecek kadar sakil,kurdugu üç cümlenin ikisi hakaret küfür olan bir tartısma oldugunda kendisini adam sanan kişilerle girdiği pisve iğrenç bastırma politikası kimligimi gizlememe neden olan etkendir..Ayrıca sana sunuda söyleyim kesin kadim icin yalvaran oyunculardan birisin demişssindorleo yazdı:MerhabalarSon kez cevap verip kapatıorum cünkü yazan kişiler gercek carlarının ismini yazamayacak kadar cesaretsiz ve dürüst olmyan kişiler...Nebula isimli kullanıcı ilk önce gercek carının ismini yazda bir dürüstlük örneqi qöster yazamadıqına qöre büyük bir ihtimalle kişiliqni bulmamış oyunculardan birsindir bellii sana aslında cevap vermezdim ama ilk ve son kez veriorum tadını cıkar adam yerine kondun :roll: kesin kadim için abi die yalvaran insanlardan birisin yada korkundan qercek car isminle yazamıorsun bu 2 ihtimalden başka bir ihtimal gelmior aklıma aklına başka bir şey gelen varsa yazssın :roll: madem ben yaşarı kollayarak yazı yazdım sen kimi kollayarak yazdın çoçukca bir acıklama yaşar benim arkadaşımdır doqrudurama acıklamama bakarsan yaşarın karşısındaki insana bir sayqısız kelimem olmamıştır ii oku ama senin yazında var bu ne demek oluor yani sen arkadaş tutarak yazı yazıorsun realist deilsin neyse senin karşında çoçuk yok senin yaşında biraz olqunlaş öle yazı yaz yazdıklarından maksdının ne olduqu belli oluor ama sana derimki biraz dürüst vede cesaretli ol kendine qüven ve qercek carınla yazı yaz fruma dikkate almıorum yazını şu an itibari ile :roll: son cümlem:her ne olursan ol ama kendin ol ve gercek carınla yazı yaz o zamn yazdıklarını bizlerde dikkate alalım.. hoşcakalınız DORL€OO savundugun adam ilk çarıyla zincir görevlerini yaparken biz gizit baltayla vs yapardık
Kimliğini gizleme bari klavyede delikanlı ol
vander olay ne anlamadım 1 fark için mutlu mu oluyo garibanlar
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
-
- Kadim Hidra Avcısı
Olayı bilmiorum bnm amacım kimliği belirsiz artislere hürmet etmek 
bende hürmet etmek istiyorum o zaman 
adamım dıe bide ws yi ben yapmadım dıe biliosun çarda itemlerde toplamaydı bana çar benim itemlerde benim demedinmi sen kutuplardaxşota çar silmeye gelince ben her şekilde silip giderdim 30m nunu verdiğim gibi ama senin ne karaktersiz biri olduğunu görünce yaptığın düzen bazlığı senin için o aptallığı yapmam şerruh olm ben nezaman dedim kadimi ben tek kestim die hep birlikte kestik demioyormuyum her seferinde beni kadim biyerlere getirmedi olm 3 sene önceden beri beni tanıyanda tanımayanda neden gelip benden aktarma yapıolar yada sırlarını paylaşıolar biliomusun olm çünki sen ve senn gibiler gibi emek hırsızlığı yapmadığımı bildikleri için bu arada sen git çağır bakim görevlerine kaç kişi gelcek eminim bir elin parmaklarını geçmez senn arkadaşların senn gibi menfaati için sana dostum diyenlerdir. bunları iyi düşün elini vicdanına koy kutuplardaxşota olm dayak yiyosun utanmadan bi yumruk yedim diosun oyun için değermiydi rezil olman arkadaşlarına bunları bi düşün istersen bence biraz akıllan yoksa o olmayan beynini yerlerde toplican senin hasta olduğunu bildikleri için bayıldığın için sürekli dövmemişler fazla ama akıllanamamışsın sanırım yenisi gelcek biraz daha vızıldarsan bunuda son uyarı olarak kabul et HEM NE DEMİŞLER DAYAK CENNETTEN ÇIKMADIR amasana ters etki vermiş umarım akıllanırsında bunu tehdit olarak görme biliosunki gerçek oluo
RASSAAAAA
RASSAAAAA
....rasaa yazdı:adamım dıe bide ws yi ben yapmadım dıe biliosun çarda itemlerde toplamaydı bana çar benim itemlerde benim demedinmi sen kutuplardaxşota çar silmeye gelince ben her şekilde silip giderdim 30m nunu verdiğim gibi ama senin ne karaktersiz biri olduğunu görünce yaptığın düzen bazlığı senin için o aptallığı yapmam şerruh olm ben nezaman dedim kadimi ben tek kestim die hep birlikte kestik demioyormuyum her seferinde beni kadim biyerlere getirmedi olm 3 sene önceden beri beni tanıyanda tanımayanda neden gelip benden aktarma yapıolar yada sırlarını paylaşıolar biliomusun olm çünki sen ve senn gibiler gibi emek hırsızlığı yapmadığımı bildikleri için bu arada sen git çağır bakim görevlerine kaç kişi gelcek eminim bir elin parmaklarını geçmez senn arkadaşların senn gibi menfaati için sana dostum diyenlerdir. bunları iyi düşün elini vicdanına koy kutuplardaxşota olm dayak yiyosun utanmadan bi yumruk yedim diosun oyun için değermiydi rezil olman arkadaşlarına bunları bi düşün istersen bence biraz akıllan yoksa o olmayan beynini yerlerde toplican senin hasta olduğunu bildikleri için bayıldığın için sürekli dövmemişler fazla ama akıllanamamışsın sanırım yenisi gelcek biraz daha vızıldarsan bunuda son uyarı olarak kabul et HEM NE DEMİŞLER DAYAK CENNETTEN ÇIKMADIR amasana ters etki vermiş umarım akıllanırsında bunu tehdit olarak görme biliosunki gerçek oluo
RASSAAAAA
Vander benim kimliğim seni aşar...Şimdide senmi türedin? Ben seni tanımıyorum oyundada görmedim kim odlugunuda bilmem bence bırak bu forumdan millete laf yetiştirmeyi manasız sözlerinle kendini yüceltmeyi bir kenara bırak istersen bu sacma sapan rassa sempatizanlıgına bir son verin..Vander inanki benimle ugrasmaya çapında, oyun tecrübende yetmezVandervaart yazdı:Olayı bilmiorum bnm amacım kimliği belirsiz artislere hürmet etmek
-
- Kadim Hidra Avcısı
Nebula yazdı:Vander benim kimliğim seni aşar...Şimdide senmi türedin? Ben seni tanımıyorum oyundada görmedim kim odlugunuda bilmem bence bırak bu forumdan millete laf yetiştirmeyi manasız sözlerinle kendini yüceltmeyi bir kenara bırak istersen bu sacma sapan rassa sempatizanlıgına bir son verin..Vander inanki benimle ugrasmaya çapında, oyun tecrübende yetmezVandervaart yazdı:Olayı bilmiorum bnm amacım kimliği belirsiz artislere hürmet etmek
Ne dior bu arkadaş
Oyunda yeni olduğun belli sende eski olsan tanırsın beni
He bu arada yeni türedin lafı hiç olmamış duymamış olım sen daha forumun yolunu bilmezken biz forum oyunu başlatıoduk