Kutuplardaxbaron 5 rasaaaa 4

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kutuplardax
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Kutuplardaxbaron 5 rasaaaa 4

Mesaj gönderen Kutuplardax »

beyler rassa nın yaptıgı vs teklıfını kabul ettım 30m+car sılmene benım ben belaxadam carınla vs atcaktım hakan arkadsım kendı carıyla attı vs yı kazandı kendı ıtemlerıyle yendı rassaaa yı parayı verdı carı sılmedı .Anlayın adamlıgını sozunde durmadı carda ben yada bı baskasının olması neyı deısıtırır. sonucta rasa yenıldı bız yenılsek carı sılcektık .o da sılsın bana dıyorkı carda sen yoktun saymam . sılmem carı 4-2 yenerken son vs de buyu bozmayı yalnıs yapotı gerıs cekıldı vurma dedı buna bıule tamam rassaaanın carına choosensxghost gectı buna da yalan desın rassaa hadı 4 -4 ettı durumu ghost besıncı vs de bız aldık. Sonucta bı vs olmus car sılmene ve bız kazanmısız bız yenılsek carı sılcektık de rasaaa neden sılmıyor onemlı olan bu .O kadar adam olsaydında vs de pıslık cıkarıp gerı kaçmasaydın kaç kere makınaya gırıyorum bahanesıyle beklettın benı . ıtem alırım baskasından benım loncamdan adam ben en azından kendı adamım attı vs yı loncamın adamı ya sen ghost ta verdın sıfreyı kı belkı durumu toparlar hadı rassaaaa benım ıcın hırsız dedınız hırsız mıyım deılmıyım bılen bılıyor .attını zıftıraların fotosu var bende ve fotoda ıftıraysa kebul edıyorsun ozur dıleyecenı . ıftıra mı gercekmı gorursun rasssaaa .Özür dılemenı ve carını sılmenı rıca edıyorum
Nebula
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Kutuplardaxbaron 5 rasaaaa 4

Mesaj gönderen Nebula »

Konuda bahsi geçen kutuplarda arkadaşı tanımıyorum fakat Rassa'nın böyle bir hareket yapmasına şaşırmadım..Aylardır insanları yardımsever,arkadaş canlısı,terbiyeli sohbeti güzel bir insan gibi kandırıp gerçek maskesini su yüzüne çıkartmaması yada arkdaşlarının rassanın nasıl biri odlugunu anlayamamları gerçekten cok yazık..Burda suçu rassaya bulmuyorum Rassaya bu yüzü gösteren abi abi diye peşinden koşan 3-5 çapulçu arkadaşa söylüyorum.Yazık günah Madem ki ortaya bir iddaa atılmış her kim olursa olsun sözünün arkasında durulması gerekir kanaldan bazı konusmalara sahit oldum; Karşı rakipde başka biri oldugu söyleniyordu..MADEMKİ BÖYLE BİRŞEY VAR YADA BUNU KABULLENEMİYROSUN OLAYLAR BURAYA GELMEDEN VE VS BİTMEDEN DURUMU KARSI RAKİBE ACIKLARSIN VE BIRAKIRSIN SÖYLEDİĞİNİ YUTMAK ZORUNDA KALMASSIN...Bu adamı belki aylar önce oyunda olanlar bilirler yenildi diye küfür eden bir adamdı şimdi kalkıpta insanlık dersi vermeye terbiyeden ahlaktan söz etmeye sakın kalkmasın sadece kendisiyle çelişir ve kendisini küçük düşürür ve ayrıca şunu söylemek istiyorum rassa çarımı silecegim dediiginde ordan çıkaarak bizde sileriz sen silersen diyen yalaka arkadaşlar inanın size çok güldüm..Belkide kadim görevlerinizin sekteye ugrayacagını düşünüyosnuzdur he ne dersiniz 8-)
Kutuplardax
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

hey agzına saglık ne dıyeyım
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

bnde şaşırmadım ztn arz charıma girdiğimde klandan fln yazyıorlardıws denkaçmıştır die fln
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
karabela26
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen karabela26 »

rassayı siz yenimi ögreniyosunuz arkadaşalr rassa zaten hep böleydi işi düşerse size kanka veya akrdeşimder işin yoksa onla lan sus ezo velet der gecer mal dünya onun etrafında dönüyoya
bu meranda başı boş köpek çok
Kullanıcı avatarı
HayLazzCoCuK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen HayLazzCoCuK »

baron sen o wsyi kendi iemlerinle yaptığınıa emin msiin _?

Bide gel benle ws at istersen ?

Büyücüburock [[ hani bugün ws izlerken dalma dediğim halde banane deyip daldığın büyücü]
Büyücüburock
Spannungxares
Spannungxadaş
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur
Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur

Yavuz Sultan Selim Han
Kutuplardax
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

baronun kendı ıtemlerıydı
Nebula
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Nebula »

HayLazzCoCuK yazdı:baron sen o wsyi kendi iemlerinle yaptığınıa emin msiin _?

Bide gel benle ws at istersen ?

Büyücüburock [[ hani bugün ws izlerken dalma dediğim halde banane deyip daldığın büyücü]
Burda Üzerindeki itemlerin çarın veyahut bir başkasına ait olmasının önemi yoktur Şahıs olarak vs atanlar yaptıkları vsden sorumludur.Rassa arkdaşımız eger bunun farkına vardıysa yarıda vsyi bıraktıgında sadece vsyi bırakmıs biri olarak kalacaktı simdi sözünün eri olmayan biri olarak hafızalarda kalacak.Bir yiğitlik yapıldıysa sonuna kadar arkasında duracaksın kendine güveniyorsan vs attıgın kişinin bir baskasındna aldıgı item bahanen olmamalı .... ;)
Kutuplardax
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Bıde oyunu bırakmasına atcak tı oyunun senın olsun sil carını bastan basla .. Silecem deyipte carını silmeyen serefsiz cok meranda bunların basına senı koydum Rassaaaaaaa 7 a lı yenı bır car görmeden içim rahat etmeyecek . o deılde 4-2 yenılırken 5 -2 olmasın dıye nasıl gerı kaçtın /elım kaydı buyu bozmaya bastım / deyısın tam bı karılıktı
Kullanıcı avatarı
rasaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen rasaa »

sana burdan sölim kutuplardaxşota yani hasan senin çarın değildi ws yi bile kendin atamadın itemleride toplamışın senin gibi bir hırsızmı laf sölüo bana + bunun üstüne bu gün o cafede dayağı yedinmi yemedinmi hayır yemedim die bilosan buraya emin ol yarına daha fazlasını yiyceksin şimdi delikanlı gibi yaz bakim dayak yemedim çarda benimdi die? dursun beklıo buna cevabını ona göre söyle şimdi adam gibi özür diliycekmisin yoksa sürüngenlergibi yerlerdemi sürüncen seçim senndir

rassaaaaaaa

“Genel Sohbet” sayfasına dön