999 günlük banlar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
erasde
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

999 günlük banlar

Mesaj gönderen erasde »

merhaba ikv yönetimine bişi sormak istiyorum 999 günlük banlar açılıyormu bi kız arkadaşım 999 gün ban yemişti char onun için manevi deger taşıyor hala oyuna devam ediyoruz 999 günü sanrım geçti 999 gün 2 yıl 7 aya denk geliyor tabi karmaşık bi hesap yaptım deilse k.b yın 2 yıl 7 ayı baya geçti biz hergün açılcak hevesiyle deniyoruz şu günlerde 29 lwl döneminden banlanan 999 günlük charlar açılıyormu ?
Resim
Kullanıcı avatarı
Sheytanist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: 999 günlük banlar

Mesaj gönderen Sheytanist »

erasde yazdı:merhaba ikv yönetimine bişi sormak istiyorum 999 günlük banlar açılıyormu bi kız arkadaşım 999 gün ban yemişti char onun için manevi deger taşıyor hala oyuna devam ediyoruz 999 günü sanrım geçti 999 gün 2 yıl 7 aya denk geliyor tabi karmaşık bi hesap yaptım deilse k.b yın 2 yıl 7 ayı baya geçti biz hergün açılcak hevesiyle deniyoruz şu günlerde 29 lwl döneminden banlanan 999 günlük charlar açılıyormu ?

29 level sınırındaki 999 günlük banlar 39 eklentisiyle beraber kaldırılmıştı.Eğer eklentiden sonra ban aldıysa büyük ihtimal açılmayacaktır.
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..

"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."

Sheytanist*
Kullanıcı avatarı
erasde
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen erasde »

hayır eklentiden önceydi
Resim
Kullanıcı avatarı
SaDRaZaM
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SaDRaZaM »

Sor ikv desteğe kardeşim öğren ne zaman acılcak diye :D
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön