999 günlük banlar
999 günlük banlar
merhaba ikv yönetimine bişi sormak istiyorum 999 günlük banlar açılıyormu bi kız arkadaşım 999 gün ban yemişti char onun için manevi deger taşıyor hala oyuna devam ediyoruz 999 günü sanrım geçti 999 gün 2 yıl 7 aya denk geliyor tabi karmaşık bi hesap yaptım deilse k.b yın 2 yıl 7 ayı baya geçti biz hergün açılcak hevesiyle deniyoruz şu günlerde 29 lwl döneminden banlanan 999 günlük charlar açılıyormu ?

- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: 999 günlük banlar
erasde yazdı:merhaba ikv yönetimine bişi sormak istiyorum 999 günlük banlar açılıyormu bi kız arkadaşım 999 gün ban yemişti char onun için manevi deger taşıyor hala oyuna devam ediyoruz 999 günü sanrım geçti 999 gün 2 yıl 7 aya denk geliyor tabi karmaşık bi hesap yaptım deilse k.b yın 2 yıl 7 ayı baya geçti biz hergün açılcak hevesiyle deniyoruz şu günlerde 29 lwl döneminden banlanan 999 günlük charlar açılıyormu ?
29 level sınırındaki 999 günlük banlar 39 eklentisiyle beraber kaldırılmıştı.Eğer eklentiden sonra ban aldıysa büyük ihtimal açılmayacaktır.
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
Re: 999 günlük banlar
Sor ikv desteğe kardeşim öğren ne zaman acılcak diye
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.