RowxfeRRO & TitxdeLikurt Ws kaRsıLasMaSı
- kskxizmir
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: RowxfeRRO & TitxdeLikurt Ws kaRsıLasMaSı
lA Senın Baban vaRya oRhan kEndını foRUm yetkilisi sanan o ögRetti :mrgreen: :mrgreen:
]ßizLer için dünya Karşıyaka'dan ibarettir.
ßizLer için Karşıyaka'da yaşamak bir ibadettir.
ßizLer için Kaf Sin Kaf'tan başka takımı tutmaksa ihanettir..!
ßiz bu YAKA'yı KARŞI'lıksız sevdik
ÇiRkiN KraL !...
ßizLer için Karşıyaka'da yaşamak bir ibadettir.
ßizLer için Kaf Sin Kaf'tan başka takımı tutmaksa ihanettir..!
ßiz bu YAKA'yı KARŞI'lıksız sevdik
ÇiRkiN KraL !...
-
- Sahaf Yardımcısı
Titxdelikurt mıllete artıslık yapma forumda senı şifacımda bıle yenerım ws ezıq
ve kskxizmir galeye almayın daha çocuk
Gel ikimizinde yazdığı iletilere bakalım. Hangileri faydalı cevaplar vermiş. Hangileri daha mantıklı cevaplar ve forumu gerektiği gibi kullanmakta. Ayrıca kullandığımız üslubada bakalım. Sonrasında eğer ben daha düzgün cevaplar vermişssem forumu bir daha kullanmayacağına söz vericekmsn tüm sancak halkı önünde??buse24buse yazdı:Tixdelikurt[*]Ucubeee[*]Kskxizmir Siz bu Sunucuda galeye alınacak en son ınsansınız Bide Titxdelikurtmuş harbı delısın sen ya kurt lunda doru sen bı hayvansın Ve Ucubee önce kendıne adam akıllı nıck seç ucubenın tekısın çapulcu Ve sıra sende Kskxizmir ben hiçdeilse mılletın başarılarıyla deıl kendı başarılarımla övunuyorum başka sunucuların forumlarından aldın fotoları paylaşıosun yok benım çarım yok bnm itemım dıye ama sen 3 kuruş etmıyecek zavallısın hep ezılecen Kskxizmir [/color]
Viktoriaxbuse
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
Ucube yazdı:Gel ikimizinde yazdığı iletilere bakalım. Hangileri faydalı cevaplar vermiş. Hangileri daha mantıklı cevaplar ve forumu gerektiği gibi kullanmakta. Ayrıca kullandığımız üslubada bakalım. Sonrasında eğer ben daha düzgün cevaplar vermişssem forumu bir daha kullanmayacağına söz vericekmsn tüm sancak halkı önünde??buse24buse yazdı:Tixdelikurt[*]Ucubeee[*]Kskxizmir Siz bu Sunucuda galeye alınacak en son ınsansınız Bide Titxdelikurtmuş harbı delısın sen ya kurt lunda doru sen bı hayvansın Ve Ucubee önce kendıne adam akıllı nıck seç ucubenın tekısın çapulcu Ve sıra sende Kskxizmir ben hiçdeilse mılletın başarılarıyla deıl kendı başarılarımla övunuyorum başka sunucuların forumlarından aldın fotoları paylaşıosun yok benım çarım yok bnm itemım dıye ama sen 3 kuruş etmıyecek zavallısın hep ezılecen Kskxizmir [/color]
Viktoriaxbuse
Oyunda oyun bırakmasına vs, forumda forum bırakmasına yorum. Hoşuma gitti bu.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Kardeşim ne yapayım bunun saçmalıklarını dinlemektense en azından bunu forumdan uzaklaştırırsak ortam daha iyi olacağı kanısındayımcomplex yazdı:Ucube yazdı:Gel ikimizinde yazdığı iletilere bakalım. Hangileri faydalı cevaplar vermiş. Hangileri daha mantıklı cevaplar ve forumu gerektiği gibi kullanmakta. Ayrıca kullandığımız üslubada bakalım. Sonrasında eğer ben daha düzgün cevaplar vermişssem forumu bir daha kullanmayacağına söz vericekmsn tüm sancak halkı önünde??buse24buse yazdı:Tixdelikurt[*]Ucubeee[*]Kskxizmir Siz bu Sunucuda galeye alınacak en son ınsansınız Bide Titxdelikurtmuş harbı delısın sen ya kurt lunda doru sen bı hayvansın Ve Ucubee önce kendıne adam akıllı nıck seç ucubenın tekısın çapulcu Ve sıra sende Kskxizmir ben hiçdeilse mılletın başarılarıyla deıl kendı başarılarımla övunuyorum başka sunucuların forumlarından aldın fotoları paylaşıosun yok benım çarım yok bnm itemım dıye ama sen 3 kuruş etmıyecek zavallısın hep ezılecen Kskxizmir [/color]
Viktoriaxbuse![]()
![]()
![]()
Oyunda oyun bırakmasına vs, forumda forum bırakmasına yorum. Hoşuma gitti bu.![]()
![]()
נσкєя
complex yazdı:Ucube yazdı:Gel ikimizinde yazdığı iletilere bakalım. Hangileri faydalı cevaplar vermiş. Hangileri daha mantıklı cevaplar ve forumu gerektiği gibi kullanmakta. Ayrıca kullandığımız üslubada bakalım. Sonrasında eğer ben daha düzgün cevaplar vermişssem forumu bir daha kullanmayacağına söz vericekmsn tüm sancak halkı önünde??buse24buse yazdı:Tixdelikurt[*]Ucubeee[*]Kskxizmir Siz bu Sunucuda galeye alınacak en son ınsansınız Bide Titxdelikurtmuş harbı delısın sen ya kurt lunda doru sen bı hayvansın Ve Ucubee önce kendıne adam akıllı nıck seç ucubenın tekısın çapulcu Ve sıra sende Kskxizmir ben hiçdeilse mılletın başarılarıyla deıl kendı başarılarımla övunuyorum başka sunucuların forumlarından aldın fotoları paylaşıosun yok benım çarım yok bnm itemım dıye ama sen 3 kuruş etmıyecek zavallısın hep ezılecen Kskxizmir [/color]
Viktoriaxbuse![]()
![]()
![]()
Oyunda oyun bırakmasına vs, forumda forum bırakmasına yorum. Hoşuma gitti bu.![]()
![]()
:lol: bencede
auril & DoubleLift
-
- Sahaf Yardımcısı
Ucubee Arkadaşım rıca edıyorum Bunda sonra Benım hakkımda İyi veya Kötü yorum yapma tamammı insan gıbı söyluyom Anlıyacanı umarım ...!!!
Sana o kadarda dedim benimle uğraşma.! Diğer konuda gerçek yüzünü ortaya koydum zaten. Forumuda düzgün kullanman dileği ile.buse24buse yazdı:Ucubee Arkadaşım rıca edıyorum Bunda sonra Benım hakkımda İyi veya Kötü yorum yapma tamammı insan gıbı söyluyom Anlıyacanı umarım ...!!!
נσкєя
-
- Sahaf Yardımcısı
Gerçek yüzümü :lol: :lol: :lol: hiç gülecem yoktu çok Teşekkür ederim hadı salıcakla kal :twisted: :mrgreen:
Gene saçma sapan gene çocuksa bir cevap bu sefer senin daha 10-15 yaş arası bir çocuk olduğuna gene inandırdın beni.buse24buse yazdı:Gerçek yüzümü :lol: :lol: :lol: hiç gülecem yoktu çok Teşekkür ederim hadı salıcakla kal :twisted: :mrgreen:
נσкєя