Rowxferro İtem toPLamasına Rahmen Ws ' yi aLamamıstıR ..... iŞte KanITlAr
nOt: Ferro iTem topLamakLa bu işLeR oLmaz Adam oL .......
]ßizLer için dünya Karşıyaka'dan ibarettir.
ßizLer için Karşıyaka'da yaşamak bir ibadettir.
ßizLer için Kaf Sin Kaf'tan başka takımı tutmaksa ihanettir..!
vE SON OlArAK SeRtat abinn Yani Titxdelikurt Yendigi biR ws yi foto aLamadım Çünkü Ferro öLdügü an oyundan çıktı
delikurt bana gelsn vs sıkıysa
ws itemlerimin hepsi karaxadamda (arkadasımın çarı) vs gel dedik 3-0 oldu uzattı 5 e 5/1 bitii devam ettik yok itemler maxmıs yalanları ws 10 yaptık toplam aldıgı sonuc 10-1 hadi paşam bide bana gel sen:D
Gel son kez vs atalım kim güçlü ortaya çıksın dediğimde işim var çıkmam gerek dedi çıktı..
Hiç bir şey yazmayacaktım konu ile ilgili, foto aldığım halde foruma da eklemeyecektim, çünkü vs bu yenmek te var
yenilmekte, bilakis pc çok kötü vs atamıyorum bile ama ferro denen oğlan çocuğunun bu kadar bozulup yalana
başvurması cevap hakkı doğurdu.
1. Ferro ile vs attık 3/0 öndeyken bölgeden, istersen 5 e uzasın 5/0 yeneyim... dedi, bende pekala dedim ( Pc deki tüm gereksiz programları kapattım, çünkü pc gerçekten kötü ve biraz olsun rahatlattım) hemen akabinde 3/3 yaptım, hiç el
vermeden, sonra ne olduysa 1 yada 2 canla beni kesti, tebrik ederim. Ama vs nin uzamasını ben teklif etmedim, ayrıca rövanş olarak düşünülseydi 3/0 o yendikten sonra 3/2 ben yenmiş olacaktım.
2. Neyse sonra baktım bu sağdan soldan item topluyor fırsattan istifade gbm yaptım, hatta buyur gel mısırdayım dedim, geldi, çıkışta rövanş ı yaptık ve 3/1 yendim.
3. Ardından bana kim güçlü kim değil ortaya çıksın gel vs atalım vb. hiç bir söz edemedi, oyundan da çıkmadım, Rowxkomando ( Yanımızdaydı ) vs atalım dedi, onla da attım ve 3/1 onu da yendim.
Son olarak, bu bir oyun sadece şunu söylemek istiyorum, maden derseniz, para derseniz, item derseniz, yeterince mevcut, 2 yıldır bu oyundayım bir loncanın kurucu başkanıyım, enaz sizler kadar tecrübe sahibiyim, dedim ya bu bir vs
sonuç her zaman ( derbi maçlarının favorisi olmaz ) için değişebiliyor, bu gün ben kestim yarın ferro keser...
Ama önemli olan dürüstlük, önce dürüst olun ondan sonra yorum yazın.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR. ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
buse24buse yazdı:2 resme dıkkat edın az Ferro kesıo Titx yerde nyatıo suratlarına bakım ferronun yuz şeklı öle deıl yerde yatanın 2. resimdekı bu slk kandırıo
Yalakalık yapacağım diye acele etmeden önce , fermo nun yazdıklarını okumuş olsaydın, bu derece gülünç bir duruma düşmezdin.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR. ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
buse24buse yazdı:2 resme dıkkat edın az Ferro kesıo Titx yerde nyatıo suratlarına bakım ferronun yuz şeklı öle deıl yerde yatanın 2. resimdekı bu slk kandırıo
Yalakalık yapacağım diye acele etmeden önce , fermo nun yazdıklarını okumuş olsaydın, bu derece gülünç bir duruma düşmezdin.
Arkadaşı defalarca uyarmama rağmen bende o kadar dedim yazdıklarına dikkat et ama dinlemedi Delikurtunda dediği gibi gene gülünç duruma düştün :lol: Rezil olmayı meşur olmak sanıyorsun galiba :lol:
uLan Buse hehehehehe ne salak Kızsın La sen ehehehehe qt oLdun ehheheh :mrgreen: :mrgreen:
Buse İkv Sancak sUnucusunuN eN SaLAK kızıdıR bunLa İlişki kuRcak ErKegin ben neYsE bUSe qT oLdu :mrgreen: :mrgreen: allahın tiKisi yoRuma bak ya ehehhehehe :lol: :lol: