RowxfeRRO & TitxdeLikurt Ws kaRsıLasMaSı

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
XJoKeRxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: RowxfeRRO & TitxdeLikurt Ws kaRsıLasMaSı

Mesaj gönderen XJoKeRxX »

Ah uLan ah ben size hep söyLüyorum aLaynz item yaLakası diye bakın nasıLda doqru çıkıyor. Lan #@!? maLLarı zamanında demedmmi ben bu uLubay adam deqiL bana karşı sawunuyodunuz. Eee ne oLdu koydumu uLubay q*tünze tekmeyi :D Emin knka #@!? snn zamannda o kadar snide uyardm dedm konsma bu maLLa ama dinLemedn smdi uLubay size ne dese yeridir #@!? :D
Xjokerx-Ucube
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Byefsane »

XJoKeRxX yazdı:Ah uLan ah ben size hep söyLüyorum aLaynz item yaLakası diye bakın nasıLda doqru çıkıyor. Lan #@!? maLLarı zamanında demedmmi ben bu uLubay adam deqiL bana karşı sawunuyodunuz. Eee ne oLdu koydumu uLubay q*tünze tekmeyi :D Emin knka #@!? snn zamannda o kadar snide uyardm dedm konsma bu maLLa ama dinLemedn smdi uLubay size ne dese yeridir #@!? :D

Zuahahahaha la güldürdün beni diyene bak zuahahaah lan ml snn oyunda 1 tane dostun yok herkez biliyo ne bk olduqunu bide qelmiş ne diyo hahaha ml herif seni hırsızsın oqlum sen hırsızlarla zaten işim olmaz hadi yaylan

ulubay
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
XJoKeRxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Hahaha maL tamam ben hırsızım Tüm sunucuyu doLandıran bi beni doLandırmayan adamı soydum warsa sende yetenek sende soyaydn #@!? maLı sen eLinde biberonLa sokakLarda doLasırken ben ikv oynuyodum at kafası bycroyqer da senın qıbı saLakLarı soydu soydu en sonunda bende ona kaydm en azından senın qıbi ona buna yaLakaLk yapma ihtiyacı duymadm dostLarıma qeLnce merak etme benı sayan sewen arkadasLarda war rahat oL sen ;) senın qıbı rekLama ıhtıyacm yok en azından bana abı dıyıp ıkı qun sonra deLıkurt yaLakası dıyende yok ;) Bir kişiye Laf atmadan önce dönde aynaya bak #@!? maLı :D
Xjokerx-Ucube
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

XJoKeRxX yazdı:Hahaha maL tamam ben hırsızım Tüm sunucuyu doLandıran bi beni doLandırmayan adamı soydum warsa sende yetenek sende soyaydn #@!? maLı sen eLinde biberonLa sokakLarda doLasırken ben ikv oynuyodum at kafası bycroyqer da senın qıbı saLakLarı soydu soydu en sonunda bende ona kaydm en azından senın qıbi ona buna yaLakaLk yapma ihtiyacı duymadm dostLarıma qeLnce merak etme benı sayan sewen arkadasLarda war rahat oL sen ;) senın qıbı rekLama ıhtıyacm yok en azından bana abı dıyıp ıkı qun sonra deLıkurt yaLakası dıyende yok ;) Bir kişiye Laf atmadan önce dönde aynaya bak #@!? maLı :D

sana abi diyen seni sayıp sayan hırsız arkadaşlarındır :D snn qibi milletin hakkına el atmıyorum allahıma şükür snn ne olucna belli deyil yatıcak yerin yok beyin yaşın 4 bilemedin 5 hadi yaylan hırsızalrla işim olmaz cahil velet istersen 20 sene oyna ikv ilk adam ol ama o çok zor senden bi bk olmaz

ulubay
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
XJoKeRxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Zuhaha bide byefsane yazmıs hahaha :D maL #@!? buda viktoria buse qibi kendini bir cacık sanıyo #@!? maLı :D ULubay sen böyLe eşşek oLdukdan sonra sırtına binen çok oLur hadi qir oynunada qit bi kaç eziq kes kendini öYLe tatmin et :D (qerçi onuda beceremez maL :D ) dahada muhattap aLmıyorum denqim deqiLsn büyüde qeL weLet.. Arkamdan konuşmaya dewam et aqzına qeLeni söyLe aqzını kapatacak şey bak önümde ;)
Xjokerx-Ucube
Kullanıcı avatarı
kskxizmir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kskxizmir »

Byefsane yazdı:sende akıllısında bizi kandırıcn ilk 3 elde eksmişsin ama diyerlerinde adam dalmamış sana yada pcsi falan donmu çocuksun la sen

ulubay

Ulubay adam oL seRhat abi ve DelikuRta Laf aTaRsan seni beNİm Kucuk iSyankaR ..SN DeYyus ;)
]ßizLer için dünya Karşıyaka'dan ibarettir.
ßizLer için Karşıyaka'da yaşamak bir ibadettir.
ßizLer için Kaf Sin Kaf'tan başka takımı tutmaksa ihanettir..!

ßiz bu YAKA'yı KARŞI'lıksız sevdik

ÇiRkiN KraL !...
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Eskiden (Osmanlı İmparatorluğu zamanında) 3 Kıta ya hakimdik :D Geçmişinizle övünmeye devam edin, fi tarihinde delikurt u kesmiştim falandı filandı... Ama unutmayın hatice ye değil netice ye bakılır her daim... ;)

Not : Gerçekten Kullandığım bilgisayar çok kötü, önümüzdeki ay yeni bir Notebook alacağım kısmetse, şu anda bile hiç kimse ile vs atmaktan çekinmiyorum, vs bu yenmekte var yenilmekte, ama ne hikmetse kime vs desem 1 saat bekletiyor, oysa bana ne zaman vs teklif edilse 1 dk dahi bekletmiyorum, sanırım item dilenmek için 1 saate ihtiyaçları oluyor.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
kskxizmir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kskxizmir »

Kilitli olduğu için alıntı yapamıyorum kopyalayıp yapıştırdım inanmayan en ilk sancak forum konusuna baksın ferrodan vedaya girsin :DD:

BİRÇOK KİŞİ BENİ TANIMIYOR. ÇÜNKÜ EZİĞİM. HATTA BİR ÇOK KİŞİ BENİ ADAM YERİNE BİLE KOYMUYOR. SAVAŞLARA KATILDIĞIMDA ŞİFACILAR TARAFINDAN KALDIRILAN EN SON KİŞİ BENİM. MESELA BUGÜN ADADA LODOS SANCAĞINI BASMAYA GİTTİK MUHAFIZLARI TEKER TEKER ÇEKİP KESİYODUK BEN ÖRSÜN YANINDA YATTIM ŞİFA DİYE BAĞIRIYORDUM 10 DAKKA BOYUNCA BENİ KİMSE KALDIRMADI. TAM O SIRADA ÇILGINTÜRKSONER DE SANCAĞA GİRDİ VE BENİM YANIMDA YATTI ONUN SADECE"ŞİFA"DEMESİ YETTİ DE ARTTI BİLE. SADECE BU DEĞİL OYUN İÇERİSİNDE BAZI KİŞİLERE SORU SORDUĞUMDA BİLMİYORUM BİLE DEMEDEN SORULARIMI YANITSIZ BIRAKIYORLAR... OYSA Kİ TÜRKGÜCÜ YADA ÇILGINTÜRKSONER BİRİSİNE SORU SORSA BAK ABİ ŞÖYLE ŞÖYLE DEYİP EN İNCE AYRINTISINA KADAR ANLATILIRDI. BEN GİDİYORUM ARKADAŞLAR, BENİ GERÇEKTEN İNSAN YERİNE KOYAN BİR ORTAMA... Ağlayan

Ezikliğini kabul et Ferro
]ßizLer için dünya Karşıyaka'dan ibarettir.
ßizLer için Karşıyaka'da yaşamak bir ibadettir.
ßizLer için Kaf Sin Kaf'tan başka takımı tutmaksa ihanettir..!

ßiz bu YAKA'yı KARŞI'lıksız sevdik

ÇiRkiN KraL !...
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

XJoKeRxX yazdı:Zuhaha bide byefsane yazmıs hahaha :D maL #@!? buda viktoria buse qibi kendini bir cacık sanıyo #@!? maLı :D ULubay sen böyLe eşşek oLdukdan sonra sırtına binen çok oLur hadi qir oynunada qit bi kaç eziq kes kendini öYLe tatmin et :D (qerçi onuda beceremez maL :D ) dahada muhattap aLmıyorum denqim deqiLsn büyüde qeL weLet.. Arkamdan konuşmaya dewam et aqzına qeLeni söyLe aqzını kapatacak şey bak önümde ;)

Joker senin ne olduqunu tüm oyun biliyo qel wsye cnm forumda ötme ha bu arada sen benle zaten muhattap olamazsın ben seni adam yerine koyup zaten muhattap olmam yaylan.

ulubay
ResimByULuBay
buse24buse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen buse24buse »

Tixdelikurt[*]Ucubeee[*]Kskxizmir Siz bu Sunucuda galeye alınacak en son ınsansınız Bide Titxdelikurtmuş harbı delısın sen ya kurt lunda doru sen bı hayvansın Ve Ucubee önce kendıne adam akıllı nıck seç ucubenın tekısın çapulcu Ve sıra sende Kskxizmir ben hiçdeilse mılletın başarılarıyla deıl kendı başarılarımla övunuyorum başka sunucuların forumlarından aldın fotoları paylaşıosun yok benım çarım yok bnm itemım dıye ama sen 3 kuruş etmıyecek zavallısın hep ezılecen Kskxizmir [/color]

Viktoriaxbuse
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön