KADİM HİDRA GÖREVİ

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Dancerinthedark
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

KADİM HİDRA GÖREVİ

Mesaj gönderen Dancerinthedark »

KADİM HİDRA KESİLECEK......
Arkadaşlar uzun süredir tüm uğraşlara rağmen kadimi kesememekteyiz her seferinde bir aksilik yada grup sorunları yüzünden depremde problemler çıkmaktadır bazı arkadaşların muzurluklarıda eklenince çok yük problemler oluşmaktadır
gelecek cumartesi 03/04/2010 da saat 17:00 da kadim hidra görevi olan herkes hidrada buluşacağız saat 18:00 da gruplar ve sıralmayı en adil biçimde ayarlıyacağım sadece görevi olan arkadaşalr değil görevi olmayan şifacı ve büyücülerde desteğe gelsin
Gruplar 1 şifacı ve 2büyücü olarak ayarlanacak yalnızca nara grubunda 2şifa bulunacak ve herkese kesilecektir görev yapıp kaçacak olan gelmesin muzurluk yapıp kaçıranlarda gelemsin tahminim ce 10 un üzerinde grup oluşacak ve gerekirse pazarada aktarılacak ne kadar fazla kişi ve ne kadar düzgün gruplar olursa okadar hızlı kesilir kanaatimce lütfen sorn yaratacaklar gelmesin bu büyük organizasyona ggölge düşürmeyin .........
Kullanıcı avatarı
Cnquerorxreal
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: KADİM HİDRA GÖREVİ

Mesaj gönderen Cnquerorxreal »

Güleyım Barı Orada Demişsin Naracı grubu 2 Sifa Bız Naracı grubuna 4 Sifa Koysak Zor yetısıyor Sen sımdı Normal Grupta 1 Sifa Naracı Grupta 2 Sifa ıle kes Çarımı SIlıcem Istersen 20 Grup Olsun GENE KESILMEZ ..

Naracı grup 4 Sifa Diğer Gruplarda 2 Sifa Olmak Şartıyla Anca Kesılır ..
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen inoky »

Ğörev olsa bıle çantayı ğören tüyecek o ğün solucan ğörevınde bıle ğörevı olanlar kaçtı kı bu kadar kolay bır ğörev olmasına karşın ılk solucan 35sn yede 2.sı 55sn yede 3.sü hıç kesılemedı ;)
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: ALTINORDU

Mesaj gönderen bilall »

inoky yazdı:Ğörev olsa bıle çantayı ğören tüyecek o ğün solucan ğörevınde bıle ğörevı olanlar kaçtı kı bu kadar kolay bır ğörev olmasına karşın ılk solucan 35sn yede 2.sı 55sn yede 3.sü hıç kesılemedı ;)
Elbettekı Kadımı kesmek ıcın Naracı grubunda 4 şifa olması şart, bır de buyucu. Siyahejder'e gelınce.Kardeş Ogun guzel organızasyon olmuştuk cogu kışının gorevı oldu.Bende gonullu olup yardım etmek ıstedım.

Ve 2 grubun gorevlerı oldu..Sonra bı baktım gorevlerı yapılan kışıler kayboldu, Eger onlarda destek verseydı 3. Degıl 5. 6'yıda keserdık ;)
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen inoky »

bilall yazdı:
inoky yazdı:Ğörev olsa bıle çantayı ğören tüyecek o ğün solucan ğörevınde bıle ğörevı olanlar kaçtı kı bu kadar kolay bır ğörev olmasına karşın ılk solucan 35sn yede 2.sı 55sn yede 3.sü hıç kesılemedı ;)
Elbettekı Kadımı kesmek ıcın Naracı grubunda 4 şifa olması şart, bır de buyucu. Siyahejder'e gelınce.Kardeş Ogun guzel organızasyon olmuştuk cogu kışının gorevı oldu.Bende gonullu olup yardım etmek ıstedım.

Ve 2 grubun gorevlerı oldu..Sonra bı baktım gorevlerı yapılan kışıler kayboldu, Eger onlarda destek verseydı 3. Degıl 5. 6'yıda keserdık ;)
Ğayet ıyı bılıyorum ama anlatmak ıstedığım solucanda bu olursa kadımde neler olur.Kadımın 12 kez kesılısıne yardım ettım ama bır kere bıle sıra ğelmedı bır kere ğeldı 0 canda kalmıstı sonrada sıra hıç ğelmedı zaten ;)
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

İnşallah ben de gelirim bakalım.
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
GanqstaxUNRULY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen GanqstaxUNRULY »

bilall yazdı:

La sizinkide olurdu kaç kere deneme yaptık kaçırdı sizinkini kseceqimiz zaman 1 kez bombacı qeldi öldünüz wurma sırasına qirdi herkez solucana wurmaya çalıştı falan filan yoksa sonradan oluşan grplara bile kesilirdi herkez bir bir tüydüler o gün için qelenlere tekrar tşrkler
Resim

#U#N#R#U#L#Y#
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
Kullanıcı avatarı
Dancerinthedark
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Dancerinthedark »

Arkadaşalr bilip bilmeden artistik yapmayın ben herşeyi ayarladım gerekirse sonradan naracı grubuna 4 şifa veririz ama diğer gruplara bir şifa çünkü zaten 10 11 grup kurulacak ayrıca szin gibi düşünne hiç kimse o görevi yapmaz zaten benim amacım o yaratığı kesmek yani sırf laf olsun diye doldurmayın eğer bir bildiğiniz varsa gelin görelim ayrıca görevi olanların %80 inin nickini ezbere biliyorum kaçmayı gruruna yedirebilen kaçsınn kimin ne mal olduğunu görelim cumartesi herkes gelsin desteğe loncalrada gelsin ....
Kullanıcı avatarı
patiklipenguen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen patiklipenguen »

Dancerinthedark yazdı:Arkadaşalr bilip bilmeden artistik yapmayın ben herşeyi ayarladım gerekirse sonradan naracı grubuna 4 şifa veririz ama diğer gruplara bir şifa çünkü zaten 10 11 grup kurulacak ayrıca szin gibi düşünne hiç kimse o görevi yapmaz zaten benim amacım o yaratığı kesmek yani sırf laf olsun diye doldurmayın eğer bir bildiğiniz varsa gelin görelim ayrıca görevi olanların %80 inin nickini ezbere biliyorum kaçmayı gruruna yedirebilen kaçsınn kimin ne mal olduğunu görelim cumartesi herkes gelsin desteğe loncalrada gelsin ....

Madem görevi olanların % 80'ini biliyorsun o zaman dün gece zar atıldıktan sonra son sıralara düşenlerin ve bir anda ortadan kaybolanların kimler olduğunu yazarsan sevinirim.

Patiklipenguen
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

patiklipenguen yazdı:
Dancerinthedark yazdı:Arkadaşalr bilip bilmeden artistik yapmayın ben herşeyi ayarladım gerekirse sonradan naracı grubuna 4 şifa veririz ama diğer gruplara bir şifa çünkü zaten 10 11 grup kurulacak ayrıca szin gibi düşünne hiç kimse o görevi yapmaz zaten benim amacım o yaratığı kesmek yani sırf laf olsun diye doldurmayın eğer bir bildiğiniz varsa gelin görelim ayrıca görevi olanların %80 inin nickini ezbere biliyorum kaçmayı gruruna yedirebilen kaçsınn kimin ne mal olduğunu görelim cumartesi herkes gelsin desteğe loncalrada gelsin ....

Madem görevi olanların % 80'ini biliyorsun o zaman dün gece zar atıldıktan sonra son sıralara düşenlerin ve bir anda ortadan kaybolanların kimler olduğunu yazarsan sevinirim.
+1.
Dördüncüyüz diye bekliyorduk, sonra kaçırdılar Kadim'i bekledik bekledik en sonunda gına geldi bıraktık bu da can sıkılır.
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön