KADİM HİDRA KESİLECEK......
Arkadaşlar uzun süredir tüm uğraşlara rağmen kadimi kesememekteyiz her seferinde bir aksilik yada grup sorunları yüzünden depremde problemler çıkmaktadır bazı arkadaşların muzurluklarıda eklenince çok yük problemler oluşmaktadır
gelecek cumartesi 03/04/2010 da saat 17:00 da kadim hidra görevi olan herkes hidrada buluşacağız saat 18:00 da gruplar ve sıralmayı en adil biçimde ayarlıyacağım sadece görevi olan arkadaşalr değil görevi olmayan şifacı ve büyücülerde desteğe gelsin
Gruplar 1 şifacı ve 2büyücü olarak ayarlanacak yalnızca nara grubunda 2şifa bulunacak ve herkese kesilecektir görev yapıp kaçacak olan gelmesin muzurluk yapıp kaçıranlarda gelemsin tahminim ce 10 un üzerinde grup oluşacak ve gerekirse pazarada aktarılacak ne kadar fazla kişi ve ne kadar düzgün gruplar olursa okadar hızlı kesilir kanaatimce lütfen sorn yaratacaklar gelmesin bu büyük organizasyona ggölge düşürmeyin .........
KADİM HİDRA GÖREVİ
- Dancerinthedark
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Cnquerorxreal
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: KADİM HİDRA GÖREVİ
Güleyım Barı Orada Demişsin Naracı grubu 2 Sifa Bız Naracı grubuna 4 Sifa Koysak Zor yetısıyor Sen sımdı Normal Grupta 1 Sifa Naracı Grupta 2 Sifa ıle kes Çarımı SIlıcem Istersen 20 Grup Olsun GENE KESILMEZ ..
Naracı grup 4 Sifa Diğer Gruplarda 2 Sifa Olmak Şartıyla Anca Kesılır ..
Naracı grup 4 Sifa Diğer Gruplarda 2 Sifa Olmak Şartıyla Anca Kesılır ..
Ğörev olsa bıle çantayı ğören tüyecek o ğün solucan ğörevınde bıle ğörevı olanlar kaçtı kı bu kadar kolay bır ğörev olmasına karşın ılk solucan 35sn yede 2.sı 55sn yede 3.sü hıç kesılemedı
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: ALTINORDU
Elbettekı Kadımı kesmek ıcın Naracı grubunda 4 şifa olması şart, bır de buyucu. Siyahejder'e gelınce.Kardeş Ogun guzel organızasyon olmuştuk cogu kışının gorevı oldu.Bende gonullu olup yardım etmek ıstedım.inoky yazdı:Ğörev olsa bıle çantayı ğören tüyecek o ğün solucan ğörevınde bıle ğörevı olanlar kaçtı kı bu kadar kolay bır ğörev olmasına karşın ılk solucan 35sn yede 2.sı 55sn yede 3.sü hıç kesılemedı![]()
Ve 2 grubun gorevlerı oldu..Sonra bı baktım gorevlerı yapılan kışıler kayboldu, Eger onlarda destek verseydı 3. Degıl 5. 6'yıda keserdık
Ğayet ıyı bılıyorum ama anlatmak ıstedığım solucanda bu olursa kadımde neler olur.Kadımın 12 kez kesılısıne yardım ettım ama bır kere bıle sıra ğelmedı bır kere ğeldı 0 canda kalmıstı sonrada sıra hıç ğelmedı zatenbilall yazdı:Elbettekı Kadımı kesmek ıcın Naracı grubunda 4 şifa olması şart, bır de buyucu. Siyahejder'e gelınce.Kardeş Ogun guzel organızasyon olmuştuk cogu kışının gorevı oldu.Bende gonullu olup yardım etmek ıstedım.inoky yazdı:Ğörev olsa bıle çantayı ğören tüyecek o ğün solucan ğörevınde bıle ğörevı olanlar kaçtı kı bu kadar kolay bır ğörev olmasına karşın ılk solucan 35sn yede 2.sı 55sn yede 3.sü hıç kesılemedı![]()
Ve 2 grubun gorevlerı oldu..Sonra bı baktım gorevlerı yapılan kışıler kayboldu, Eger onlarda destek verseydı 3. Degıl 5. 6'yıda keserdık![]()
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
İnşallah ben de gelirim bakalım.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- GanqstaxUNRULY
- Sahaf Yardımcısı
La sizinkide olurdu kaç kere deneme yaptık kaçırdı sizinkini kseceqimiz zaman 1 kez bombacı qeldi öldünüz wurma sırasına qirdi herkez solucana wurmaya çalıştı falan filan yoksa sonradan oluşan grplara bile kesilirdi herkez bir bir tüydüler o gün için qelenlere tekrar tşrklerbilall yazdı:Elbettekı Kadımı kesmek ıcın Naracı grubunda 4 şifa olması şart, bır de buyucu. Siyahejder'e gelınce.Kardeş Ogun guzel organızasyon olmuştuk cogu kışının gorevı oldu.Bende gonullu olup yardım etmek ıstedım.inoky yazdı:Ğörev olsa bıle çantayı ğören tüyecek o ğün solucan ğörevınde bıle ğörevı olanlar kaçtı kı bu kadar kolay bır ğörev olmasına karşın ılk solucan 35sn yede 2.sı 55sn yede 3.sü hıç kesılemedı![]()
Ve 2 grubun gorevlerı oldu..Sonra bı baktım gorevlerı yapılan kışıler kayboldu, Eger onlarda destek verseydı 3. Degıl 5. 6'yıda keserdık![]()

#U#N#R#U#L#Y#
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
- Dancerinthedark
- İri Fare Avcısı
Arkadaşalr bilip bilmeden artistik yapmayın ben herşeyi ayarladım gerekirse sonradan naracı grubuna 4 şifa veririz ama diğer gruplara bir şifa çünkü zaten 10 11 grup kurulacak ayrıca szin gibi düşünne hiç kimse o görevi yapmaz zaten benim amacım o yaratığı kesmek yani sırf laf olsun diye doldurmayın eğer bir bildiğiniz varsa gelin görelim ayrıca görevi olanların %80 inin nickini ezbere biliyorum kaçmayı gruruna yedirebilen kaçsınn kimin ne mal olduğunu görelim cumartesi herkes gelsin desteğe loncalrada gelsin ....
- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı
Dancerinthedark yazdı:Arkadaşalr bilip bilmeden artistik yapmayın ben herşeyi ayarladım gerekirse sonradan naracı grubuna 4 şifa veririz ama diğer gruplara bir şifa çünkü zaten 10 11 grup kurulacak ayrıca szin gibi düşünne hiç kimse o görevi yapmaz zaten benim amacım o yaratığı kesmek yani sırf laf olsun diye doldurmayın eğer bir bildiğiniz varsa gelin görelim ayrıca görevi olanların %80 inin nickini ezbere biliyorum kaçmayı gruruna yedirebilen kaçsınn kimin ne mal olduğunu görelim cumartesi herkes gelsin desteğe loncalrada gelsin ....
Madem görevi olanların % 80'ini biliyorsun o zaman dün gece zar atıldıktan sonra son sıralara düşenlerin ve bir anda ortadan kaybolanların kimler olduğunu yazarsan sevinirim.
Patiklipenguen
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
+1.patiklipenguen yazdı:Dancerinthedark yazdı:Arkadaşalr bilip bilmeden artistik yapmayın ben herşeyi ayarladım gerekirse sonradan naracı grubuna 4 şifa veririz ama diğer gruplara bir şifa çünkü zaten 10 11 grup kurulacak ayrıca szin gibi düşünne hiç kimse o görevi yapmaz zaten benim amacım o yaratığı kesmek yani sırf laf olsun diye doldurmayın eğer bir bildiğiniz varsa gelin görelim ayrıca görevi olanların %80 inin nickini ezbere biliyorum kaçmayı gruruna yedirebilen kaçsınn kimin ne mal olduğunu görelim cumartesi herkes gelsin desteğe loncalrada gelsin ....
Madem görevi olanların % 80'ini biliyorsun o zaman dün gece zar atıldıktan sonra son sıralara düşenlerin ve bir anda ortadan kaybolanların kimler olduğunu yazarsan sevinirim.
Dördüncüyüz diye bekliyorduk, sonra kaçırdılar Kadim'i bekledik bekledik en sonunda gına geldi bıraktık bu da can sıkılır.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı