buna uyan gençlerin de beynini yıkamaktalar son günlerde bazıları
güzel bir paylaşım sağol
Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi-Gençliğin Cevabı
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
Re: Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi-Gençliğin Cevabı
Alicim Gene Saçmaladın Senin KaFa M.ö cesine dönmüşRapkoliq yazdı:Selam,
Ben aslen Arab'ım fakat 85-90 yıllarında ailem Ş.urfa'ya geldikten sonra Türk olarak yaşıyorum.Ve bundan gurur duyuyorum.
Konuyu karıştırmak veya siyasi tartışma açmak niyetinde değilim.Sadece her zaman söylemek istediklerimi söylüyorum.Sayın, RTE ile görüşe bilsem bizzat söylerdim fakat ...
(Siyaset olmasın ama) bizim Türkiye'nin çok büyük bir yanlışı var.
Bana göre Türkiye'nin yasalarına eklenecek bir kaç madde:
1 - Hırsızlık yapan asılsın (bir daha yapamasın diye :mrgreen: )
2 - Türkiye'ye aykırı bir protesto (vb.) suçlu en az 2-3 yıl habis yemeli
3 - Başka ülkeyi destekleyen siyasetçiler olmaması gerek
4 - Din zayıflığı olmaması gerek(Dini zayıf olan millet, helak olur.)
5 - Başka bir ülke adına protestolar vb. gibi failiyetlerde bulunanlar en az 2-3 yıl hapis cezasına çaprılmalıdır !
Bakınız,ABD devletinde ülkeye karşı bir sorun yapan milleti FBI tarafından emen yakalınıyor.Ama bizim ülkede ne yazık öyle bir uygulama yok ! Newroz ve Siyasi Parti mitinglerinde bunları görüyoruz.
Ayrıca hırsızlık yapan bir kişi sadece 1 geceler nezaret gördükten sonra tekrar serbest bırakılıyor.Tabi buna karşın hırsız " 1 geceden ne çıkar yine girerim kafamı takmam " hevesiyle tekrar hırsızlık yapar.
Ne Mutlu Türküm Diyene ! Atam sen rahat uyu biz ölene kadar bu vatanı korumaya bekçi olacaz.Değil yarısını bir karışını bile kimse alamaz.
iyi forumlar.
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

- Klan: Lodos
SimonxDoRLeo yazdı:Alicim Gene Saçmaladın Senin KaFa M.ö cesine dönmüşRapkoliq yazdı:Selam,
Ben aslen Arab'ım fakat 85-90 yıllarında ailem Ş.urfa'ya geldikten sonra Türk olarak yaşıyorum.Ve bundan gurur duyuyorum.
Konuyu karıştırmak veya siyasi tartışma açmak niyetinde değilim.Sadece her zaman söylemek istediklerimi söylüyorum.Sayın, RTE ile görüşe bilsem bizzat söylerdim fakat ...
(Siyaset olmasın ama) bizim Türkiye'nin çok büyük bir yanlışı var.
Bana göre Türkiye'nin yasalarına eklenecek bir kaç madde:
1 - Hırsızlık yapan asılsın (bir daha yapamasın diye :mrgreen: )
5 - Başka bir ülke adına protestolar vb. gibi failiyetlerde bulunanlar en az 2-3 yıl hapis cezasına çaprılmalıdır !
Bakınız,ABD devletinde ülkeye karşı bir sorun yapan milleti FBI tarafından emen yakalınıyor.Ama bizim ülkede ne yazık öyle bir uygulama yok ! Newroz ve Siyasi Parti mitinglerinde bunları görüyoruz.
Ayrıca hırsızlık yapan bir kişi sadece 1 geceler nezaret gördükten sonra tekrar serbest bırakılıyor.Tabi buna karşın hırsız " 1 geceden ne çıkar yine girerim kafamı takmam " hevesiyle tekrar hırsızlık yapar.
Ne Mutlu Türküm Diyene ! Atam sen rahat uyu biz ölene kadar bu vatanı korumaya bekçi olacaz.Değil yarısını bir karışını bile kimse alamaz.
iyi forumlar.
katılıyorum ehu ehu :twisted:
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Selam . Ali ' cim . Söylediklerine katılmıyorum fakat saygı duyuyorum . Neden katılmıyorum ?1 - Hırsızlık yapan asılsın (bir daha yapamasın diye :mrgreen: )
-Allahın verdiği canı allah alır . Hırsızı asmak bize düşmez .
-Protesto v.b İnsanların özgürlüklerini bulabilecekleri eylemleri gerçekleştirmelerinin en doğal hakları olabileceğini düşünüyorum .
- Başka ülkeyi destekler - desteklemez T.C inde Görüş Özgürlüğü ve demokrasi vardır . Adamın Kendi görüşüdür . Düşüncesine serbest derken silah alıp dağa çıkmasını desteklemeye çalışmıyorum
- Din ' in tamamıyla vicdana kalmış olması T.C Anayasasında yerini almış durumda . Laik bir devlet de Din tabi ki korunacaktır , saygısızlık edilmeyecektir fakat aşırıya kaçılmamalıdır .
- Başka ülke adına dan kastın ney anlayamadım ama ülkemizde tek protestoyu olmayan ülkeleri için yapan 3-5 kişi var malum
Hadi allaha emanet . Oyuna giremiyorum görüşürüz

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...
İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]
Selam,
Ben sadece görüşlerimi söyledim.Renkler ve zevkler tartışılmaz.Herkesin görüşü başkadır
Ben sadece görüşlerimi söyledim.Renkler ve zevkler tartışılmaz.Herkesin görüşü başkadır
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Lütfen bu konu altında istenmeyen polemik yapmayın..
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

....
SAMSUN' A SELAMLAR
;);)
SAMSUN' A SELAMLAR