Kadim Hidra Keser misiniz ???

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
puma
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Kadim Hidra Keser misiniz ???

Mesaj gönderen puma »

deliyureks55 yazdı:oyunda aç gözlü çok olunca o görevden umudu kestim daha ben bir sefer kesememişken bazıları 3 tane yaptı
bu görevi yapmak için bazılarının dediği gibi birilerini yağlaman gerek o insanlar işinin eri bütün lodosları kandırıp kendi görevlerini yaptırıyorlar sonrada bizmi yardım edin dedik diyorlar ayrımcılık yapıp kendilerini üstün görüyorlar klanı sahipleniyorlar ama kendileri dışında klan için kıllarını kımıldatmıyorlar bence beş para etmez insanlar bunlar ;) ;) ;)

FARAZI KONUSMA BENCE DILERIM ERGENEKON LONCASINI KAST ETMIYORSUN.EGER EDIYORSAN SANA BI Dr.ISMI VERICEM SEN ONA BAS VUR Sayın Haydar DÜMEN'e gıt senın sorurnu o çözer ancak.ERGENEKON loncasının kadım görevı bıtel 2 ay oldu sanırım eger kıskanıyorsan karpus-z gıbı catla yegenım :) kımseyı kullanmıyoru rahatına bak Puma yı tank harıcınde gören slm yazsın :))

Daha evelkı gece telefon actılar geldım 60 lodos EFENDI sının yapamadıgını ERGENEKON yarım saat içerisinde kestı üstelık bır defa deprem yapmak sartı ıle kestık bu ıkı kesmımde tek bır ERGENEKON görevı olanda yoktu YEGENIM
ama BİR ATA DERKI aganın malı MARABA nın cenesını yorarmıs:)

puma
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

deliyureks55 yazdı:oyunda aç gözlü çok olunca o görevden umudu kestim daha ben bir sefer kesememişken bazıları 3 tane yaptı
bu görevi yapmak için bazılarının dediği gibi birilerini yağlaman gerek o insanlar işinin eri bütün lodosları kandırıp kendi görevlerini yaptırıyorlar sonrada bizmi yardım edin dedik diyorlar ayrımcılık yapıp kendilerini üstün görüyorlar klanı sahipleniyorlar ama kendileri dışında klan için kıllarını kımıldatmıyorlar bence beş para etmez insanlar bunlar ;) ;) ;)
Kimse ne senin ne de benim görevimizi yapmak zorunda değil ki. Yardım eder o ayrı saf olmamak lazım. Adamlar hergün neredeyse kadim yapıyor. Buna diyebileceğiniz tek şey helal olsundur. Açıkcası 1 kere bile kadim yapmadım. Çokta umursamıyorum. Gurur yapıpta başkalarına bunu da fatura etmem. Kimseyi kötülemeyin. Birşey varsa ilk kendinizde arayın.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Ferabo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Ferabo »

Yaptığımız kadimin haddi hesabı yok hala bize yani ERGENKON Loncasına Kadim diyenlere söylüyorum elimizden geleni yapılması gereken herkeze yeterince yaptık halada yapmak zorundaymışız gibi davranmayın bizlerde bu oyunu aradada olsa sadece oynamak istiyoruz kendi ekibimizin kendi loncamıza dail olan insanların görevleri biteli 1 aydan fazla oldu biz bu görevi yapabilmek için ilk çıktığı günden beri skpyta arkadaşlarımızla kafamızı patlattık size kolay gibi görünen bir çok şeyi yapmak düşünmek gerekiyo harcadığımız iksirin malzemenin haddi hesabı yok artık birazda bizi düşünün şikayetlerinizi bize değil böyle bir görev veren İKV Yönetimine iletin artık bizlerde sonuçta sadece bu oyunun oyuncularıyız Dadaşkentxferabo F
Kullanıcı avatarı
deliyureks55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Teşkilât-ı Mahsusa

Mesaj gönderen deliyureks55 »

puma yazdı:
FARAZI KONUSMA BENCE DILERIM ERGENEKON LONCASINI KAST ETMIYORSUN.EGER EDIYORSAN SANA BI Dr.ISMI VERICEM SEN ONA BAS VUR Sayın Haydar DÜMEN'e gıt senın sorurnu o çözer ancak.ERGENEKON loncasının kadım görevı bıtel 2 ay oldu sanırım eger kıskanıyorsan karpus-z gıbı catla yegenım :) kımseyı kullanmıyoru rahatına bak Puma yı tank harıcınde gören slm yazsın :))

Daha evelkı gece telefon actılar geldım 60 lodos EFENDI sının yapamadıgını ERGENEKON yarım saat içerisinde kestı üstelık bır defa deprem yapmak sartı ıle kestık bu ıkı kesmımde tek bır ERGENEKON görevı olanda yoktu YEGENIM
ama BİR ATA DERKI aganın malı MARABA nın cenesını yorarmıs:)
puma

BİR ATA DERKİ
yarası olan GOCUNURmuş ya sizinki de o misal...
AMA öncelikle şunu belirteyim ben kişi şahıs belirtmeden İSİM vermeden eleştiri yaptım üzerine alınanlar olacaktır tabii ki bazı insanlar kendilerini biliyor zaten ;)
Eleştirilerim sert gelmiş olabilir belki oda doğrudur.

Madem Üstünüze aldınız o zaman eleştirilerimi size yönelteyim.
Size ses çıkarmayan göz yuman insanları size karşı zıt giden diğer insanlarla bir tutup aşağılayıcı tutumunuz nedeniyle benim kelimelerim devede kulak kalır siz Oyun içerisinde hemen herkesi ayrı olarak görüyorsunuz tabi ki tercihinizdir siz LONCA ERGENEKON 'sunuz geri kalan herkes boş insan ama tutumlarınız kendinizi yüksekte başkalarını aşağıda görme lüksünü size vermez...

Çuvaldızı başkasına batırmadan önce iğneyi kendinize batırmak istemiyorsunuz ;)
Öncelikle sizi ağa gören marabalarınıza anlat sen bu lafını Haydar DÜMENi de yanına al zorlandığın yerde yardımcı olsun sana
amacım olay yaratmak değil eleştirmekti ama olaya çekmek istiyorsanız tartışma ortamı yaratabiliriz
eleştiriye açık değilseniz bu sizden kaynaklanan problemdir anlarım bir dahada ses çıkarmam

Hidraya gelince sizin hidrayı kesip kesmemeniz beni alakadar etmez ama oyundaki tutumlarda herkesin gözleri önünde oluyor sizin tutumunuz da ortada Loncanız dışında olanlar sizden medet umup hidrayı kesmeye yardım ediyor aralarında ses çıkaran olunca susturmaya kalkıyorsunuz ha sizin yardıma ihtiyacınız yoktur doğrudur ama insaniyetlik edip size yardım edene de davranışınız aynı oluyor demek istediğimi anlamamışsanız Haydar Dümen 'den yardım isteyiniz ;) ;)
xXeRsInXx yazdı:Kimse ne senin ne de benim görevimizi yapmak zorunda değil ki. Yardım eder o ayrı saf olmamak lazım. Adamlar hergün neredeyse kadim yapıyor. Buna diyebileceğiniz tek şey helal olsundur. Açıkcası 1 kere bile kadim yapmadım. Çokta umursamıyorum. Gurur yapıpta başkalarına bunu da fatura etmem. Kimseyi kötülemeyin. Birşey varsa ilk kendinizde arayın.
Ben burda yada oyun içerisinde kimseye benim görevimi yapın yardım edin demedim aksini ispat eden varsa herzaman burdayım burdaki hidra görevi sadece vesile bunları söylemem için ben gördüklerimi olayları kendimce yorumlayıp eleştiriyorum ;)
konuyu açan arkadaş 2. hidra görevini yapmak için yardım istemiş başka bi arkadaş daha görevini yapamayan insanlar varken 2. bi kez istemek bencilliktir demiş (kast etmiş)
okeyyes yazdı:okeyyes » 22 Mar 2010 03:04
Kadim hidrayı üçkağıtcı arkadaşlara yanaşarak yapabilirsin.

Onlar bu işin ustası olmuşlar.

Düzene girene kadar onların carları biter bu kezde kesecek adam bulmamazsınız.

Bir kadimim kalmış diyorsun.

Yaw bir tane yapan bile yokken bu hırs ne diye adın öyle oldugu içinmi.

Adam Asabı keyfi apmış ecelini yapmış.
Simdide 300 mye Asabı keyf malzemesi satıyor gel burdan yak. Onlara yanaş bir degil 15 kadimini yaparlar milleti kullanarak.
Doğal olarak bende konunun gidişatına göre yorumumu eleştirimi yaptım ama insanlar hemen kafalarındaki kalıpları çıkartıp bu adam bu yönde yorum yapmış demekki buda ötekiler gibi aynı düşüncede yaptıklarımız zoruna gitmiş kıskanıyor karalama kampanyası yapıyor düşüncesiyle herkese verdiğiniz cevap tarzını veriyorsunuz buda sizin geniş düşünemediğiniz kanısını uyandırıyor bende ;)
achiwasha
Kullanıcı avatarı
Turgutreis
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Turgutreis »

Selamün Aleyküm

Şimdi okudum okudum birşeyler yazmadan geçmeyeyim dedim.

BİR ATA DER ki: Yiğidi öldür ama hakkını yeme.

Sen şimdi diyorsun ki achiwasa yarası olan gocunur. Ama senin kimi kastettiğin gün gibi ortada be birader. Yani yarası olan gocunur yok kaşınır yok kıl yok tüy yok yün diyerek demogoji yapmaya hiç gerek yok. Varsa bir sözün net ol, açık konuş. LONCA ERGENEKON sırf oyuncular daha iyi bi oyun geçirebilsin diye her gün kadim kesiyorlar. Sen kesememiş olabilirsin. O senin cinsel problemindir ;) ERGENEKON LONCASI yüzlerce ifliss kesimi yaptı. Sadece kendilerine mi yaptılar? Yüzlerce kişinin solucan görevleri yapıldı. Ha solucan ne ki dersen şunu söyleyeyim: Solucan görevini yapıp da görevi yapılan kişiyi diğer gruplara yardım etsin diye orda tutmak deveye hendek atlatmak gibi bişey. Kopan gidiyor tutamıyorsun ki. İnsanlar o kadar kafa patlatsınlar o görevin nasıl yapıldığını bulmak için, sonra diğer oyunculardan da yardımlarını esirgemesinler onca kişinin görevini yapsınlar sen de gel yok yardım etmiyorlar kendi adamlarının görevlerini yapıyorlar de. Yahu bizim görevlerimiz biteli aylar oldu ;)

Uzun lafın kısası: Meyve veren ağaç taşlanır.

Hüdavendigar
LONCA ERGENEKON
Hüdavendigar-Dictator-Dadaşxturgutbey-Rebeltarget-Turgutreis-Turgutbey-Şifasızkulolmaz

Bir yerde küçük insanların gölgeleri büyüyorsa orada güneş batıyor demektir!!!
Kullanıcı avatarı
deliyureks55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Teşkilât-ı Mahsusa

Mesaj gönderen deliyureks55 »

Turgutreis yazdı:Selamün Aleyküm

Şimdi okudum okudum birşeyler yazmadan geçmeyeyim dedim.

BİR ATA DER ki: Yiğidi öldür ama hakkını yeme.

Sen şimdi diyorsun ki achiwasa yarası olan gocunur. Ama senin kimi kastettiğin gün gibi ortada be birader. Yani yarası olan gocunur yok kaşınır yok kıl yok tüy yok yün diyerek demogoji yapmaya hiç gerek yok. Varsa bir sözün net ol, açık konuş. LONCA ERGENEKON sırf oyuncular daha iyi bi oyun geçirebilsin diye her gün kadim kesiyorlar. Sen kesememiş olabilirsin. O senin cinsel problemindir ;) ERGENEKON LONCASI yüzlerce ifliss kesimi yaptı. Sadece kendilerine mi yaptılar? Yüzlerce kişinin solucan görevleri yapıldı. Ha solucan ne ki dersen şunu söyleyeyim: Solucan görevini yapıp da görevi yapılan kişiyi diğer gruplara yardım etsin diye orda tutmak deveye hendek atlatmak gibi bişey. Kopan gidiyor tutamıyorsun ki. İnsanlar o kadar kafa patlatsınlar o görevin nasıl yapıldığını bulmak için, sonra diğer oyunculardan da yardımlarını esirgemesinler onca kişinin görevini yapsınlar sen de gel yok yardım etmiyorlar kendi adamlarının görevlerini yapıyorlar de. Yahu bizim görevlerimiz biteli aylar oldu ;)

Uzun lafın kısası: Meyve veren ağaç taşlanır.

Hüdavendigar
arkadasım nerenle okudun acaba yazdıklarımı :?:

Haydar Amcanın sanada yardımı dokunacaktır görünmende fayda var ;)
achiwasha
Kullanıcı avatarı
Turgutreis
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Turgutreis »

Şimdi canım görme olayı gözle olur doğal olarak okuma olayı da. Şimdi burda gözün anatomisini evrimsel gelişimini anlattırma bana. Demek ki sen okuma görevini ifa ederken başka organlarını kullanıyorsun ki karşındakileri de öyle sanıyorsun :) Herkes sen değil. Sen başkasın ;) İdrak yolu enfeksiyonu geçirdiğinden şüpheleniyorum ya da kafana ağır bi darbe aldın. Travmatik belirtiler sezinliyorum. Yoksa bu kadar imalı laflar yazıp da ben öyle mi dedim ben mi yapmışım gibi yadsımalar kullanarak yukarıda yazdıklarını inkar etmezdin. Bence sen yazdıklarını bir daha oku. Ve de yanlış doktor tavsiyesi yapmış Doğan abi Haydar Dümen derken. Sen bi nöroloji bölümüne filan git. Kaldı ki erken alzheimerden şüpheleniyorum. Dost tavsiyesi ;)

Hüdavendigar
LONCA ERGENEKON
Hüdavendigar-Dictator-Dadaşxturgutbey-Rebeltarget-Turgutreis-Turgutbey-Şifasızkulolmaz

Bir yerde küçük insanların gölgeleri büyüyorsa orada güneş batıyor demektir!!!
okeyyes
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen okeyyes »

Karalama felan yok acı gerçekler bunlar.

Ben bizzat sahit olmasam yazarmıyım hem kendimden biliyom hem kimlere ayak cektiklerini biliyom.

Sizdi günah keçisi gibi yardım ediyorlar sonra sonra vin ilk baştaki sözler felan yok tamam her önüne gelende yapılmaz mecbur degiller yapmaya ama oyuna geitrdiklerinide unutmayın ha ben geitrmedim derse yalan soylüyor bu puma yada cenk abisi degil onlar zati Tabir ile tanklar onların habri neyde olacak onlar bilincizse o kişilerin oyununa düşmüş ama ben loncam için varım ben klanım için varım ayakları varken kaç defa şifalarını oyundan çıkartıp dger carına gecerken canı 4 deken millet şifasız kaldı ve kadim olmadı onları bilmezlermi neden bu canı 2 deken birden 18 oldu demezlermi neden biz nerde yanlış yaptık acaba 4 şifa cıakrken 6 şifa cıkıp işleri berbat etmelermi şifamı #@!? bir grup yaparım kesriz gibi yardım ederler o sıra ben cıkar misal ahmet beni gruba alır mehmetten önce çıkarım beni alır derken kaç defa kadim canı 2 deken yada 4 deken oyundan cıkıp gruba almadılar kaç defa ilk vuran yanlışlıkla düşmedi bunlar yasanmadımı bunlar düzene girsin diye biz bunların adını cıkardık üçkağıtcılar rezil olsunda adam gibi bir düzen kursunlar yarası olan gocunur cekmiyor demek olmaz suçlular görev grubundaken 3 şifanın gruptan atıldıgını gördüm arkasından küfür ettiklerini biliyom o kadar kişi kadimdeken ceza aldı bunların yüzünden hala biz 200 defa kestik diyorlar ilk baştaki adiliği yapmadan aklınız nerdedin.
simdi yavaş yavaş düzene giriyor ama bu kez yapan bir daha oraya adım atmıyor orası kötü.
Doğan cenk kullnıldı ya bilerek plan yapıldı yada onların işidin.

4 grup kadimde bekliyor destek gelsin diye birden son sürat arkadaki 3 grup anlaşmalı onalrdan biri vuruyor sonra direniyorlar direniyorlar herkesin görevi yapılacak yapılcak diyorlar sonra 4 grup olan bekliyen 3 grup sonradan gelne yardım ediyor haliyle klanı sonra kadim kesliyor sonra örse gidiyorlar kadim ayaağa kalkıyor oonar örsde başlıyorlar konuşmaya simdi benim görevim oldu ama büyücüm kaldı ben şifama gecem bir grup kuram sonra gruptan cıkınca benim yerime kimseyi alma ben biliyorum bir şifa bir savascı ile grup yapaıp ilk vurup sonradan 4 kişiyi aldıgını bunlar yapılan üçkağıtlardın. ha yapılmadı bunlar diyen yalaaaaaaaaaaaaaaan söylüyordur. Bu kadar.
Adam olacaksınız ama ne zaman..

“Genel Sohbet” sayfasına dön