puma yazdı:
FARAZI KONUSMA BENCE DILERIM ERGENEKON LONCASINI KAST ETMIYORSUN.EGER EDIYORSAN SANA BI Dr.ISMI VERICEM SEN ONA BAS VUR Sayın Haydar DÜMEN'e gıt senın sorurnu o çözer ancak.ERGENEKON loncasının kadım görevı bıtel 2 ay oldu sanırım eger kıskanıyorsan karpus-z gıbı catla yegenım

kımseyı kullanmıyoru rahatına bak Puma yı tank harıcınde gören slm yazsın

)
Daha evelkı gece telefon actılar geldım 60 lodos EFENDI sının yapamadıgını ERGENEKON yarım saat içerisinde kestı üstelık bır defa deprem yapmak sartı ıle kestık bu ıkı kesmımde tek bır ERGENEKON görevı olanda yoktu YEGENIM
ama BİR ATA DERKI aganın malı MARABA nın cenesını yorarmıs:)
puma
BİR ATA DERKİ
yarası olan GOCUNURmuş ya sizinki de o misal...
AMA öncelikle şunu belirteyim ben kişi şahıs belirtmeden İSİM vermeden eleştiri yaptım üzerine alınanlar olacaktır tabii ki bazı insanlar kendilerini biliyor zaten
Eleştirilerim sert gelmiş olabilir belki oda doğrudur.
Madem Üstünüze aldınız o zaman eleştirilerimi size yönelteyim.
Size ses çıkarmayan göz yuman insanları size karşı zıt giden diğer insanlarla bir tutup aşağılayıcı tutumunuz nedeniyle benim kelimelerim devede kulak kalır siz Oyun içerisinde hemen herkesi ayrı olarak görüyorsunuz tabi ki tercihinizdir siz LONCA ERGENEKON 'sunuz geri kalan herkes boş insan ama tutumlarınız kendinizi yüksekte başkalarını aşağıda görme lüksünü size vermez...
Çuvaldızı başkasına batırmadan önce iğneyi kendinize batırmak istemiyorsunuz
Öncelikle sizi ağa gören marabalarınıza anlat sen bu lafını Haydar DÜMENi de yanına al zorlandığın yerde yardımcı olsun sana
amacım olay yaratmak değil eleştirmekti ama olaya çekmek istiyorsanız tartışma ortamı yaratabiliriz
eleştiriye açık değilseniz bu sizden kaynaklanan problemdir anlarım bir dahada ses çıkarmam
Hidraya gelince sizin hidrayı kesip kesmemeniz beni alakadar etmez ama oyundaki tutumlarda herkesin gözleri önünde oluyor sizin tutumunuz da ortada Loncanız dışında olanlar sizden medet umup hidrayı kesmeye yardım ediyor aralarında ses çıkaran olunca susturmaya kalkıyorsunuz ha sizin yardıma ihtiyacınız yoktur doğrudur ama insaniyetlik edip size yardım edene de davranışınız aynı oluyor demek istediğimi anlamamışsanız Haydar Dümen 'den yardım isteyiniz
xXeRsInXx yazdı:Kimse ne senin ne de benim görevimizi yapmak zorunda değil ki. Yardım eder o ayrı saf olmamak lazım. Adamlar hergün neredeyse kadim yapıyor. Buna diyebileceğiniz tek şey helal olsundur. Açıkcası 1 kere bile kadim yapmadım. Çokta umursamıyorum. Gurur yapıpta başkalarına bunu da fatura etmem. Kimseyi kötülemeyin. Birşey varsa ilk kendinizde arayın.
Ben burda yada oyun içerisinde kimseye benim görevimi yapın yardım edin demedim aksini ispat eden varsa herzaman burdayım burdaki hidra görevi sadece vesile bunları söylemem için ben gördüklerimi olayları kendimce yorumlayıp eleştiriyorum
konuyu açan arkadaş 2. hidra görevini yapmak için yardım istemiş başka bi arkadaş daha görevini yapamayan insanlar varken 2. bi kez istemek bencilliktir demiş (kast etmiş)
okeyyes yazdı:okeyyes » 22 Mar 2010 03:04
Kadim hidrayı üçkağıtcı arkadaşlara yanaşarak yapabilirsin.
Onlar bu işin ustası olmuşlar.
Düzene girene kadar onların carları biter bu kezde kesecek adam bulmamazsınız.
Bir kadimim kalmış diyorsun.
Yaw bir tane yapan bile yokken bu hırs ne diye adın öyle oldugu içinmi.
Adam Asabı keyfi apmış ecelini yapmış.
Simdide 300 mye Asabı keyf malzemesi satıyor gel burdan yak. Onlara yanaş bir degil 15 kadimini yaparlar milleti kullanarak.
Doğal olarak bende konunun gidişatına göre yorumumu eleştirimi yaptım ama insanlar hemen kafalarındaki kalıpları çıkartıp bu adam bu yönde yorum yapmış demekki buda ötekiler gibi aynı düşüncede yaptıklarımız zoruna gitmiş kıskanıyor karalama kampanyası yapıyor düşüncesiyle herkese verdiğiniz cevap tarzını veriyorsunuz buda sizin geniş düşünemediğiniz kanısını uyandırıyor bende