Ya saçma sapan konuşmayın Allah aşkına eqitLe aynı qurpda oLmakLa watan hainLiqinin ne aLakası waR ? Bu kadar basit seymi bu konuLar? Bir insana eqitLe aynı grupdasn diye terörst muameLesi yapmak doqrumu? Buqün sizde eqitLe aynı kLandasınız o zaman aynı qrupda oLanLa ne farkı waR ? Saçma Sapan düşünceLerLe adamın yapmış oLduqu reziLLiqi ört pas etmeye çaLışmayn o qeLse özür diLese konu kapanırdı. Her defasında söyLüyorum oyun yüzünden kimsenin TürkLüğüne Laf edemesin..!!! Ha qenede insanLıqı bir yana bırakıp o adamı sawunmaya dewam ediyosanız ne diyeyim Yarın bi qün adam qeLse ananıza bacınıza söwse siz Lonca adı kirLenmesin diye onuda qörmemezLikten qeLirsiniz. Ben qenede söLedm o kadar Rowx Loncası iLe aLakası yoktur hepsi dostLarımdır. Greenxman de düne kadar öyLeydi. Fakat sanıyorum anLamak istemiyorsunuz yada anLamamazLıkdan qeLiyorsunuz. Ne diyeyim Allah ısLah etsin..ORHANBEY yazdı:Grupta eğit varsa çıkacaktın bu kadar basit . Eğlence bir yere kadar ! Halk düşmanı kişiyle aynı grup bulunmak zorunda değilsin ! üslubun çok çok yanlış hele greenxman gibi birine kullandığın sözcükler ! ! !
Dahada bişey yazmıyorum sizde yazmayn konu aşaqıya düşsn weya YöneticiLer kİLitLesn fark etmes adamın qercek yüzü ortada.. Greenxman sanada şunu söyLüyorum isdersen wereym adres qeL bakaLım dün bana söLedikLerini bide içinde en ufak bir cesaret warsa qeL bide karsıma qec yüzüme karsı söLe sonra kafandaki soru işaretLerine cewap buLursun..! Bana hiç bi zararın oLmaz bi Oyun uqruna buqüne kadar şerefimi satmadm satmamda ! Benm ne kadar miLLiyetçi bir insan oLduqumu watanıma miLLetime ne kadar baqLı oLduqumu biLen biLir..!
Hadi herkese iyi oyunLar iyi FoRumLar..