Bir gruba ya da kişiye ağır hakaret etmek için konu açamazsınız. Forumu bu amaçla kullanmaya kesinlikle hakkınız yoktur. Hesabınız bir süre kapatılmıştır.
Siyaset ve özellikle ülke değerlerimize aykırı etkenlerin ( PKK terörü ve diğer oluşumlar ) konu edildiği yazı ve sohbetlerle bizzat ilgilenmekteyiz. Böyle bir durumda muhakkak tarafımıza bildirimde bulunun.
[GM]zembekoğlu
Rowxgreen-Greenxman'in yaptığı ahLakSızLık..!
- xJokerx24
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Rowxgreen-Greenxman'in yaptığı ahLakSızLık..!
Xjokerx-KaosteamxJoker-Jonturkxjoker [siLindi-OffLine..
]
SuNucunun iLk OrJinaL JokeR'i..

KuLa beLa qeLmez Hak yazmadıkça ; Hak beLa yazmaz kuL azmadıkça...!
Hak edeni Hayatıma #@!?... Hak etmeyenin HayatıNa #@!?.!!!
- HeRaKLiToS
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: Rowxgreen-Greenxman'in yaptığı ahLakSızLık..!
aleyküm selam
şimdi kardeş tamam haklısın ama bir anda kötülülemenin ne anlamı var onu sadece egit için demiş olabilir yada o anlık sinirden egit için yazmış olabilirç... illa sana diyecek deilkii...
birde bizim çevrede şöyle bir söz vardır seninle paylaşmak isterim..;
BEN LAFI ORTAYA ATTIM İSTEYEN ALIR İSTEYEN ALMAZ..
şimdi kardeş tamam haklısın ama bir anda kötülülemenin ne anlamı var onu sadece egit için demiş olabilir yada o anlık sinirden egit için yazmış olabilirç... illa sana diyecek deilkii...
αяzıη çσ¢υкℓαяı∂ıя α∂ıмız
ѕαη¢αктıя ∂ιуαяıмız
кσηυşтυкмυ уα кαη кυѕтυяυяυz
уα∂α öℓєηє кα∂αя ѕυѕтυяυяυz..!!!

ѕαη¢αктıя ∂ιуαяıмız
кσηυşтυкмυ уα кαη кυѕтυяυяυz
уα∂α öℓєηє кα∂αя ѕυѕтυяυяυz..!!!

- xJokerx24
- Sahaf Yardımcısı
Usta sorun orda deqL zaten eqite ne derse desin umrumda deqL ama a adam böLqeden aynen yazdıqı su pkk LıLar yok watan haınLerı bunun qurubunda buLunanLar burada bizide kast etti kLan sawasnda can basdm greenxman i kesdik diye ona arka cıkanLar yaw bır ınsan kesıLdı dıye bu kadar aqır konusurmu ayrıca özeLe yazdm sacmaLama kLan sawasnda kesmekLe watan haınLıqı ne aLaka? werdıqı cewap aynen su sus kes sesını sen eLebasLarısın zaten bu ne demek bu adamın şerefsizLiqinin bir qösderqesidir. Azcık adamsa azcık namus seref waRsa (tabi kaLdıysa) qeLsn desn ewet dedm desn.. Neyse kimseyi inandırmak zorunda deqLm. Sadece bir oyun uqruna nasuL insanLıqın kaybediLdiqini bir kez daha ortaya koymak istedim. qidin en azından "rodin asisadon mu ne arz buyucu 47 LwL we o saate oyunda oLan herkese" sorabLrsnz.HeRaKLiToS yazdı:aleyküm selam
]

- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Peki iyi hoşta demişsin ki şifamdaydım e be güzel kardeşim siz yine grubunuzu yapın bu adamlar sizin sayenizde geçiniyor almayın grubunuza barınamasın yani eğit siz olmuyormu grubunuz illaki olur lonca adı altında sizi kulanıyor bu adamlar. Siz dışlayın ki barınmasınlar burda bak ne güzel demişsin beni vatan hainliğiyle suçlamayn diye belli düşkünsün milliyetçi ruhuna bundan sebeptir ki, siz dışlayacaksınız onlar barınamayacak.
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Egit adını bir araştır bakalım joker..
Ne anlama geldiğini bir araştır.
Asıl suç egitlerde ki bir teröristin kod adını oyuna dahil ediyorlar.
Yönetim birşey yapmıyor. Biz de mi duyarsız kalalım?
Onun gibi vatan hainlerini dışlamak yerine neden onunla arkadaşlık yapıyorsun?
Üslubun çok yanlış..
Egitlerle dostluk yapanlar onlara oyunda destek verenler dostum değildir..
Üslubun çok yanlış..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- xJokerx24
- Sahaf Yardımcısı
1-Ferhatcıqım Eqit benm arkadasım deqıL oLamazdaMelankolik yazdı:Egit adını bir araştır bakalım joker..
Üslubun çok yanlış..
2-bır qrupta bir kişiyLe sawasmak onunLa kanka arkadas ws.. oLduqum anLamna qeLmez.
3-Er meydanında onLarca kişi qördüm eqitLerLe qurp oLan mecbur kaLdıkLarı için kaLkıpda onLara watan haini diyebLrmsn.?
4-Tutki eqitLe aynı qurupta oLmam yanLış diyeyim Sonucda o bir arz o zaman aynı kLandada oLmak suç.! Sende bir arzsın soncda LodosLar sancaqa qeLmiş o sırada eqitin qurubnda oLmam rast qeLe oLabıLır ama ben bu yüzden pkk Lı damqası yemeyi hak etmiyorum.
5-Şunu iyi oku :arrow: AnLıyorum adam Loncanda Loncana Laf qeLmesn diye weya Loncandaki adama.. Korumaya çaLışıyosun ama bunu yaparken konunun hassasLıqına dikkat etmeni önerrim. Burada oyundan cok insanLıqın ön pLana cıktıqı bir durum waR ! ayrıca benm RowxLerLe bır dawam yok oLamazda araLarında cok sewdıqım dostLarım kankaLarım waR hatta dun aksama kadar Greenxman Le biLe muhabbetm oLsa biLe bu hiç bir zaman tartışma şekLinde oLmazdı.
6-KuLLandıqım üsLuba qeLince o benim TürkLüğüme Laf etmiş benm bi kaç küfürüm ona az biLe..
Bu maddeLeri iyi oku deqerLendr.. Konuyada obJektf oLarak bak diyorum. Biri senin qrubndaki bir insanın karakteri yüzünden senin TürkLüğüne Laf etse sen ne yaparsın? Ayrıca yöneticiLer o adamı oynatması dediqin qibi suç buna katıLıyorum işde birazda bu yüzden aynı ortamı payLaşmak zorunda kaLmıyormuyuz? Benm dün qrupta sadece eqiti şifaLamadm diqer büyüLere we bir şifaya daha can basıyordum. Yani ben oRada eqiti deqiL kLanımı sawunuyordum..!
]

- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Em'de mecbur kalmak farklı birşey haklısın emde mecbur kalıp grubuna girebildin ama dışarda bu kişilere destek vermen doğru birşey değil. Loncamdan diye savunduğum yok başka biri olsa da cevabım aynı olurdu. Egit pkklı bir şerefszin kod adıdır. Bu insanları dışlamamız, aramızda barındırmamamız gerekir.. Senin yaptığın doğru değil joker hiç can basmamalıydın o egite biz bugün değil gruba girmek aynı klanda olmamıza rağmen sancakta modda onları kesmeye çalıştık gloyn ile..
En son Melankolik tarafından 24 Mar 2010 16:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- xJokerx24
- Sahaf Yardımcısı
Grup başkanı ben deqiLdm.. Orada ataaras hanzaLaxiki qibi arkadasLarLada sawasdık bırı neden cıkıp Greenxman qibi bunLar pkk Lı bunLar watan haini demedi? Çünkü adamLar harbi adam reeL hayatLa oyun hayatını birbirinden ayırmış kişiLiqe sahip adamLar.. Benm eqite bişi demesine bişi dediqim yok ona isdediqini diyebLr eqiti doqru duzqun tanımam muahbettim biLe oLmamıstır nasıL bir kişiLik oLduqunu biLmem ben her tanımadıqım kişi yüzünden böyLe büyük biir hakaret yemeye mecburmuyum?mesgenccom yazdı:Peki iyi hoşta demişsin ki şifamdaydım e be güzel kardeşim siz yine grubunuzu yapın bu adamlar sizin sayenizde geçiniyor almayın grubunuza barınamasın yani eğit siz olmuyormu grubunuz illaki olur lonca adı altında sizi kulanıyor bu adamlar. Siz dışlayın ki barınmasınlar burda bak ne güzel demişsin beni vatan hainliğiyle suçlamayn diye belli düşkünsün milliyetçi ruhuna bundan sebeptir ki, siz dışlayacaksınız onlar barınamayacak.
]

- xJokerx24
- Sahaf Yardımcısı
Melankolik yazdı:Em'de mecbur kalmak farklı birşey haklısın emde mecbur kalıp grubuna girebildin ama dışarda bu kişilere destek vermen doğru birşey değil. Loncamdan diye savunduğum yok başka biri olsa da cevabım aynı olurdu. Egit pkklı bir şerefszin kod adıdır. Bu insanları dışlamamız, aramızda barındırmamamız gerekir.. Senin yaptığın doğru değil joker hiç can basmamalıydın o egite biz bugün değil gruba girmek aynı klanda olmamıza rağmen sancakta modda onları kesmeye çalıştık gloyn ile..
Benm eqitLe buqune kadar ne muhabettm oLdu nede kendisini tanıdıqım biri hakkındada qercekten bişey biLmiyorum. Eqit keLimesinin anLamınıda dediqin qibi biLmiyodum ayrıca iLqiLenmiyodumda. Tamam beN Eqite can basdm hadi bu yanLıs eyw ama kaLkıpda Greenxmanin beni uyarması qerekmezmiydi pLusı aLmıs dırek böLqeden bunLar terorst pkk Lı hatta ben dedm ne aLaka cewabıda sen eLe basLarısın oLdu akıL war mantık war sence bunun yaptı ınsanLıqa sıqarmı o direk sen eLe basLarsn ddiyo Benim orada eqit e can basmam beni pkk Lı yapmaz pkk nın #@!? Ben yukarıdada dediqim qibi Türk doqdum Türk öLeceqim. Buna kimse Laf edemez kaLkpda böyLe sacma bir oyun ortamı yüzünden kaLkpda bana sen pkk Lısın eLebasın dıyemez!!
]

- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Grupta eğit varsa çıkacaktın bu kadar basit . Eğlence bir yere kadar ! Halk düşmanı kişiyle aynı grup bulunmak zorunda değilsin ! üslubun çok çok yanlış hele greenxman gibi birine kullandığın sözcükler ! ! !