Fokx çalınıdııııııı

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Speciallistgirl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Fokx çalınıdııııııı

Mesaj gönderen Speciallistgirl »

fankor yazdı:hıhı tabi ya

ben sana söyliyom çarım çalındı sen orda dalga geç diyomki adam bana sen special dedi diyom
kim çaldı charını
RoCKuNZeL xROCKUNZELx
Speciallistgirl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

fankor yazdı:hıhı tabi ya

ben sana söyliyom çarım çalındı sen orda dalga geç diyomki adam bana sen special dedi diyom
ya her nyse tamam charımı sen veya senin charındaki herhangi bir kişi soymuş olsada bu benim umrumda mı sanıosun? Senin charın Fokx değil mi?Ben görüorum klandan sürekli konuşuo :D nasıl bişi yani bu :D hırsız dediğin soyar gider senin charında napsın ki.Sürekli bi alışveriş halinde saçma yaa her nyse itemlerim sende yada başkasında olsada farketmez güle güle kullan bana nazikçe söyleseydin itemlerini ver diye inan ki verirdim yani :D böyle saçma sapan şeyler anlatma bana mesajdan.çaldıysan çaldım de yani ne uzatıosun yok o çalmış senin charı,yok o oraya girmiş yok o böyle yapmış lagaluga yapma
RoCKuNZeL xROCKUNZELx
Kullanıcı avatarı
fankor
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen fankor »

çarın şifresini değiştiri doğum tarihi felan bende bişe yapamıyom etkisiz kaldım
Kullanıcı avatarı
serserin
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen serserin »

laga luga yapmaa :)
Gece seni seçti, ölümün doğuşun olacak
Kullanıcı avatarı
Sheytanist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sheytanist »

Kardeşim senin yapmaya çalıştığını yazıyorum;Sen Speciallgirl adlı çarları bir güzel hüplettin ve Specialgirl'de forumabunu yazınca şimdi 'çarım çalındı,çarda başkası var' ayaklarına yatıp kendini temize çıkartmaya çalışıyorsun.Çok basit numara kardeşim. :!:
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..

"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."

Sheytanist*
Kullanıcı avatarı
serserin
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen serserin »

bu densız kısılık banada msj attı ve bır adres verdı senın kufurlu resımlerın var forumda dedı herneyse adrese gırdım ve emınonu sunucusu bolumune gırmeye calıstıgımda htlm koduyla oynanmış sahte mynet sayfası karsıma cıktı tabıkı bu basıt tuzaga dusmeyıp oyunda herkeze uyarı gonderdım ama ne yazıkkı sevgılı kardesımın carı bu sahıs tarafından calınmıs ve emınımkı fokx calınmadı tamamen uydurmaca olup kendını temıze cıkarma cabasındadır yakın surede sıfrelerın gıttıgı mail adresı tespıt edıp forumda paylasıcam
Gece seni seçti, ölümün doğuşun olacak
Kullanıcı avatarı
fankor
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen fankor »

demek öyle size bişeyda sorcam ve ismini verdiğim kişilere bir soruun Fokx çalındı mı çalınmadınımı ; spetsnaz,Bymiqrop,xxxgangboyxxx,screswell,Aporey,xxxmamixxx ama mutlaka sorun inanmıyosanız ve o www.ıkvplatforum.tr.gg sitesine girmeyin çarınız 2 dk sümüyo çalınıyo ve ordan bütün çarlarını şifresi aynı galiba çünkü üücretsiz bir site ... bunu nerden anliyom sonunda '''''tr.gg'''''' var bu çok basit bir site ordan giren kişilerin şifresini görünce adam belirli bir şifre belirleyip hep o otomatik şifre oluyo ve benim arkdaşım Kangal ında çarı ordan çalındı ve bunu burda benim üstüme atmaya çalışıyosanız [GM] haledebilir ve çarı yakında geri alacam aldığım zaman forum a duyrulur ve ben bunu çalmış olsaydım hiç forumlarda sürünmezdim bunuda bilin ve mutlaka verdiğim ismlere bakın :oops: :oops: :oops:
Kullanıcı avatarı
fankor
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen fankor »

sordunuzmu arkdaşlara ???????
Speciallistgirl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

masal anlatıosun yorumsuzum
RoCKuNZeL xROCKUNZELx
Kullanıcı avatarı
fankor
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen fankor »

ya sen bu kişilere sor bak ne diyolar 2 si şu an açık screwshwell ,Bymiqrop sor bunlara

“Genel Sohbet” sayfasına dön