kim çaldı charınıfankor yazdı:hıhı tabi ya
ben sana söyliyom çarım çalındı sen orda dalga geç diyomki adam bana sen special dedi diyom
Fokx çalınıdııııııı
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Fokx çalınıdııııııı
RoCKuNZeL xROCKUNZELx
-
- Sahaf Yardımcısı
ya her nyse tamam charımı sen veya senin charındaki herhangi bir kişi soymuş olsada bu benim umrumda mı sanıosun? Senin charın Fokx değil mi?Ben görüorum klandan sürekli konuşuofankor yazdı:hıhı tabi ya
ben sana söyliyom çarım çalındı sen orda dalga geç diyomki adam bana sen special dedi diyom
RoCKuNZeL xROCKUNZELx
çarın şifresini değiştiri doğum tarihi felan bende bişe yapamıyom etkisiz kaldım
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı
Kardeşim senin yapmaya çalıştığını yazıyorum;Sen Speciallgirl adlı çarları bir güzel hüplettin ve Specialgirl'de forumabunu yazınca şimdi 'çarım çalındı,çarda başkası var' ayaklarına yatıp kendini temize çıkartmaya çalışıyorsun.Çok basit numara kardeşim. :!:
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
- serserin
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
bu densız kısılık banada msj attı ve bır adres verdı senın kufurlu resımlerın var forumda dedı herneyse adrese gırdım ve emınonu sunucusu bolumune gırmeye calıstıgımda htlm koduyla oynanmış sahte mynet sayfası karsıma cıktı tabıkı bu basıt tuzaga dusmeyıp oyunda herkeze uyarı gonderdım ama ne yazıkkı sevgılı kardesımın carı bu sahıs tarafından calınmıs ve emınımkı fokx calınmadı tamamen uydurmaca olup kendını temıze cıkarma cabasındadır yakın surede sıfrelerın gıttıgı mail adresı tespıt edıp forumda paylasıcam
Gece seni seçti, ölümün doğuşun olacak
demek öyle size bişeyda sorcam ve ismini verdiğim kişilere bir soruun Fokx çalındı mı çalınmadınımı ; spetsnaz,Bymiqrop,xxxgangboyxxx,screswell,Aporey,xxxmamixxx ama mutlaka sorun inanmıyosanız ve o www.ıkvplatforum.tr.gg sitesine girmeyin çarınız 2 dk sümüyo çalınıyo ve ordan bütün çarlarını şifresi aynı galiba çünkü üücretsiz bir site ... bunu nerden anliyom sonunda '''''tr.gg'''''' var bu çok basit bir site ordan giren kişilerin şifresini görünce adam belirli bir şifre belirleyip hep o otomatik şifre oluyo ve benim arkdaşım Kangal ında çarı ordan çalındı ve bunu burda benim üstüme atmaya çalışıyosanız [GM] haledebilir ve çarı yakında geri alacam aldığım zaman forum a duyrulur ve ben bunu çalmış olsaydım hiç forumlarda sürünmezdim bunuda bilin ve mutlaka verdiğim ismlere bakın
ops:
ops:
ops:
sordunuzmu arkdaşlara ???????
-
- Sahaf Yardımcısı
ya sen bu kişilere sor bak ne diyolar 2 si şu an açık screwshwell ,Bymiqrop sor bunlara