Fokx çalınıdııııııı
Fokx çalınıdııııııı
2 gün önce çarım çalındı akşama doğru em den atı beni sonra girmeye çalıştım giremedim hala çarı geri almayı düşünüyom ve 1 gün öcede adam benim çardan kadim pence satıyodu artık lütfen el atın
Re: Fokx çalınıdııııııı
fankor yazdı:2 gün önce çarım çalındı akşama doğru em den atı beni sonra girmeye çalıştım giremedim hala çarı geri almayı düşünüyom ve 1 gün öcede adam benim çardan kadim pence satıyodu artık lütfen el atın
[quote="fankor"][quote="fankor"]2 gün önce çarım çalındı akşama doğru em den atı beni sonra girmeye çalıştım giremedim hala çarı geri almayı düşünüyom ve 1 gün öcede adam benim çardan kadim pence satıyodu artık lütfen el atın
ya lütfen el atın saten bu aralar (((mynet müşteri hizzmetleri numarasıı açmıyo )))
ya lütfen el atın saten bu aralar (((mynet müşteri hizzmetleri numarasıı açmıyo )))
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
fankor yazdı:2 gün önce çarım çalındı akşama doğru em den atı beni sonra girmeye çalıştım giremedim hala çarı geri almayı düşünüyom ve 1 gün öcede adam benim çardan kadim pence satıyodu artık lütfen el atın
RoCKuNZeL xROCKUNZELx
neresi komik bunun
-
- Sahaf Yardımcısı
attığın mesaja gülüormfankor yazdı:neresi komik bunun
RoCKuNZeL xROCKUNZELx
çünkü beni yasaklılara ekledi senin de bişeyin çaldı veya bişe yaptı blmym
istersen özelden konuşalım
-
- Sahaf Yardımcısı
hıhı tabi ya
ben sana söyliyom çarım çalındı sen orda dalga geç diyomki adam bana sen special dedi diyom
ben sana söyliyom çarım çalındı sen orda dalga geç diyomki adam bana sen special dedi diyom