Kabul edin

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
omeqla
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kabul edin

Mesaj gönderen omeqla »

TheWesTSooNN yazdı: ↑29 Eyl 2026 16:05
omeqla yazdı: ↑29 Eyl 2026 15:54
Empyrium yazdı: ↑28 Eyl 2026 21:13
omeqla yazdı: ↑28 Eyl 2026 12:44 İsteyen gitsin hırsızların oyunu oynasın onlarinda oyuncusu var buraninda biz normal vergisini veren bir firmaya akçe yatıracağız bu kadar,kimler ne yapıyorsa yapsin o paralar nereye gidiyor belli değil En azından burası belli bir iki kişiye bel mi baglicagiz yarın Birgün ne olacağı bellide değil :grinning:
Bugün tt yi aradım oyundan bahsettim kadın NE diye bağırdı oyunun adını ilj defa duyuyorlar xd oyunumda oyunum

Doğrudur
tt müşteri hizmetleri bilemez sabit telefon farklı mobil farkli internet farklı kendi içinde alanları var
Ben sadece hırsızlarin onların oyununu oynamam en azindan gider 59 klan savaşı yaparım millette ne yaparsa yapsın Eminönü'nde yine bir kitle var az olunca klan savaşları dahada güzel oluyor bunu böyle yapanlar öncelikle mev. Dinç ve arkasından gelen yönetim ekibidir bunlara ben suç bulmuyorum bunlar orada sıradan vasıflı vasıfsız çalışanlar ben ama bu yonetimden umutluydum yeterince destek vermemiş olabilirler şefler müdürler bilemeyiz
Kral senin umutlu olduğun yönetim şu an pvp de çar diziyor bilgin olsun :)

https://m.youtube.com/watch?v=pB_oMFmoJ ... c2l5b3I%3D
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

omeqla yazdı: ↑28 Eyl 2026 12:44 İsteyen gitsin hırsızların oyunu oynasın onlarinda oyuncusu var buraninda biz normal vergisini veren bir firmaya akçe yatıracağız bu kadar,kimler ne yapıyorsa yapsin o paralar nereye gidiyor belli değil En azından burası belli bir iki kişiye bel mi baglicagiz yarın Birgün ne olacağı bellide değil :grinning:
Burada korsana en karşı çıkanlardan biri benim ama bu gerekçe bence hepsinden zayıf. Verginin verilmesi de artık oyuncu olarak bizim sorumluluğumuz değil, orada ciddi bir kayıp varsa bunun peşine devlet düşmeli. Oyunun ömrüne, yapılan yatırıma saygısızlık olması oyuncuyu daha çok ilgilendirir.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
omeqla
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen omeqla »

TOLGARDA yazdı: ↑30 Eyl 2026 18:53
Burada korsana en karşı çıkanlardan biri benim ama bu gerekçe bence hepsinden zayıf. Verginin verilmesi de artık oyuncu olarak bizim sorumluluğumuz değil, orada ciddi bir kayıp varsa bunun peşine devlet düşmeli. Oyunun ömrüne, yapılan yatırıma saygısızlık olması oyuncuyu daha çok ilgilendirir.
Oyun bu oynayan oynar, oynamayan oynamaz, kimseyi burada zorla tutmuyorlar. Burası İKV platformu, pvp kopyacilarin forum sayfası değil. Ben de tam olarak bunu söylüyorum. İKV'nin fişi çekilse bile pvp oynamam. Arka planda ne yaptıkları belli değil; kara para mı aklıyorlar, ne yapıyorlar yapıyorlarsa yapsınlar. Ben o tarafa destek vermiyorum ve kimseye de tavsiye etmiyorum, bu kadar net.
​İKV’yi ilk önce senin zamanında birlikte video çekip Eminönü sokaklarında turladığın stüdyosunu satan Mevlüt Dinç, ardından da ona destek ve yeni geliştirici destek veren geliştirici ekip bu hale soktu. Şimdi çıkıp böyle gereksiz şeyler yazman gerçekten acayip. O videoyu çekerken keşke boş boş turlamak yerine bu konulara değinseydiniz. Zaten bu durum yeni gelen ekibin sorumluluğunda ve zorunluluğun da değil yenilik yapmak gibi, yaptırdılar da ne oldu hemen kopyasını yaptilar birde utanmadan pvp yaptilar arkasından
Kullanıcı avatarı
TheWesTSooNN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen TheWesTSooNN »

Kimin destek verip vermediğinden bağımsız olarak konuşursak pwp sunucusu şu an binlerce oyuncu tarafından aktif olarak oynanıyor ve tüm oynayanlar son derece memnun, yıllarca olmaz yapılamaz denilen şeylerin fazlasıyla ve çok iyi haliyle yapıldığı ortada. Kim kara para aklıyor kim hırsızlık yapıyor bilmem oyunun tamamen kopyalandığı ve haksız kazanç yapıldığı çok açık fakat insanlar tamamen keyif almaya odaklandığı için 2-3 kahve parasına 3 aylık plus almak da kimseye koymaz. İKV ye de 10 yıldan fazla süre boyunca sürekli yatırım yaptık ama türk telekom oyunu bir kenarıya attı ve bu oyunu düşünenlerin yüzüne bile bakılmıyor, sadece bu sebepten dolayı bile aklı başında olan hiç kimse pwp yi kötülememeli.
omeqla
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen omeqla »

TheWesTSooNN yazdı: ↑01 Eki 2026 13:32 Kimin destek verip vermediğinden bağımsız olarak konuşursak pwp sunucusu şu an binlerce oyuncu tarafından aktif olarak oynanıyor ve tüm oynayanlar son derece memnun, yıllarca olmaz yapılamaz denilen şeylerin fazlasıyla ve çok iyi haliyle yapıldığı ortada. Kim kara para aklıyor kim hırsızlık yapıyor bilmem oyunun tamamen kopyalandığı ve haksız kazanç yapıldığı çok açık fakat insanlar tamamen keyif almaya odaklandığı için 2-3 kahve parasına 3 aylık plus almak da kimseye koymaz. İKV ye de 10 yıldan fazla süre boyunca sürekli yatırım yaptık ama türk telekom oyunu bir kenarıya attı ve bu oyunu düşünenlerin yüzüne bile bakılmıyor, sadece bu sebepten dolayı bile aklı başında olan hiç kimse pwp yi kötülememeli.
Kral sende herseyi biliyorsun telefoncunun kim oldugunu ve burada olduğunu yönetimin pvp çar açip dizdigini ama hırsızların kopyapcilarin pvp yaptığını mı bilmiyorsun çalıyorlar ama çalışıyorlar diyorsun gibi :grinning: ben bunun neresine destek verebilirim ki aklı selim olanlar gayet böyle düşünür en azindan ülkenin yarısından bile az olsakta :grinning:
Kullanıcı avatarı
TheWesTSooNN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen TheWesTSooNN »

omeqla yazdı: ↑01 Eki 2026 16:51
TheWesTSooNN yazdı: ↑01 Eki 2026 13:32 Kimin destek verip vermediğinden bağımsız olarak konuşursak pwp sunucusu şu an binlerce oyuncu tarafından aktif olarak oynanıyor ve tüm oynayanlar son derece memnun, yıllarca olmaz yapılamaz denilen şeylerin fazlasıyla ve çok iyi haliyle yapıldığı ortada. Kim kara para aklıyor kim hırsızlık yapıyor bilmem oyunun tamamen kopyalandığı ve haksız kazanç yapıldığı çok açık fakat insanlar tamamen keyif almaya odaklandığı için 2-3 kahve parasına 3 aylık plus almak da kimseye koymaz. İKV ye de 10 yıldan fazla süre boyunca sürekli yatırım yaptık ama türk telekom oyunu bir kenarıya attı ve bu oyunu düşünenlerin yüzüne bile bakılmıyor, sadece bu sebepten dolayı bile aklı başında olan hiç kimse pwp yi kötülememeli.
Kral sende herseyi biliyorsun telefoncunun kim oldugunu ve burada olduğunu yönetimin pvp çar açip dizdigini ama hırsızların kopyapcilarin pvp yaptığını mı bilmiyorsun çalıyorlar ama çalışıyorlar diyorsun gibi :grinning: ben bunun neresine destek verebilirim ki aklı selim olanlar gayet böyle düşünür en azindan ülkenin yarısından bile az olsakta :grinning:
Dostum pwpyi yapanlar zaten paranın içinden geçti senin veya benim desteğime ihtiyaçları yok ki, cemal zaten parayı bulmasa pwp işine en baştan girişmezdi yani bu adamlar zaten zengin o yüzden hırsıza destek olayını bırakıp keyif alalım derim aklı selim insanlar olarak :)
Kullanıcı avatarı
flybaris12
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Dikduran Piyasakuran

Mesaj gönderen flybaris12 »

Dostum eğer orta da eğlenebildiğin bir ortam varsa onun emek hırsızlığı mırsızlığını düşünmezsin yaaa. Sen bir oyuncusun ve sana karşı bir hizmet sağlanmıyorsa sağlanan yere gidersin.!

Bu durumdan eminim ki o sunucu sahipleri de memnun değildir. Hepsi hayallerinde oynamak istedikleri görmek istedikleri oyunu yaşatıyorlar...

Biz de burada çürüyoruz

rotting...
Good bye...

:(
Kullanıcı avatarı
Cotyora
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Cotyora »

omeqla gercek hesabınla yaz adamlar sizi tokatladı sizin 3 ayda yaptıgınız yenilikleri 1 haftada yapıyor hic bi sıkıntı da olmadı. bayadır ortalarda yoktun demekki telefoncu komidinine para bırakmıyor artık xD
Resim
İmzadaki görsel “Rotary” adlı kullanıcıya aittir. Emeklerine sağlık.
Kullanıcı avatarı
Cotyora
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Cotyora »

Cotyora yazdı: ↑04 Eki 2026 09:12
Resim
İmzadaki görsel “Rotary” adlı kullanıcıya aittir. Emeklerine sağlık.
omeqla
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen omeqla »

Cotyora yazdı: ↑04 Eki 2026 09:33
Cotyora yazdı: ↑04 Eki 2026 09:12
Aferin sana hirsizin 2 ķılı iyi yaliyon ss al abine gönder primini al atm çalışanı :grinning: Şaklaban Şaban seni komedin sana yakışır lazim olur atm ye gitmezsin yatarsın alirsin parani her kalkmadan

“Genel Etkileşim” sayfasına dön