Kabul edin

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Azrailxkorucu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Karaköy

Kabul edin

Mesaj gönderen Azrailxkorucu »

İKV bitti fişi çekip sunucuları kapatın maalesef çocukluğumuzun oyunu sahipsiz kaldı
Resim
Kullanıcı avatarı
TheWesTSooNN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Kabul edin

Mesaj gönderen TheWesTSooNN »

Çocukluğumuzun oyunu daha güçlü ve gelişmiş halde devam ediyor hocam. Sadece bu İKV çöplüğünden kurtulup yeni topluluğa katılmanız gerekiyor
Kullanıcı avatarı
Windowss
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Anka
Lonca: Judas Swing

Mesaj gönderen Windowss »

Azrailxkorucu yazdı: ↑27 Eyl 2026 00:51 İKV bitti fişi çekip sunucuları kapatın maalesef çocukluğumuzun oyunu sahipsiz kaldı
oyun zaten sahipsizdi bi tane telefoncu dalyarrrrrrağa kalmış oyun
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
RelarKvothe
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen RelarKvothe »

Aylar önce yapılan tüm yeniliklere rağmen, yönetimin ciddi kırmızı bayrakları olduğunu söylediğimde yönetimi savunan yalakalar vardı, acaba ne düşünüyorlar. Sofi mofi tarzı nickliler.
omeqla
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen omeqla »

İsteyen gitsin hırsızların oyunu oynasın onlarinda oyuncusu var buraninda biz normal vergisini veren bir firmaya akçe yatıracağız bu kadar,kimler ne yapıyorsa yapsin o paralar nereye gidiyor belli değil En azından burası belli bir iki kişiye bel mi baglicagiz yarın Birgün ne olacağı bellide değil :grinning:
Kullanıcı avatarı
akif99
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen akif99 »

omeqla yazdı: ↑28 Eyl 2026 12:44 İsteyen gitsin hırsızların oyunu oynasın onlarinda oyuncusu var buraninda biz normal vergisini veren bir firmaya akçe yatıracağız bu kadar,kimler ne yapıyorsa yapsin o paralar nereye gidiyor belli değil En azından burası belli bir iki kişiye bel mi baglicagiz yarın Birgün ne olacağı bellide değil :grinning:
Çok mantıksız oyunun pvpsi oynamıyorum çünkü bu pvpyi yapan kişiler dediğin gibi benim gözümde de direkt hırsız ancak normal vergisini veren firmanın oyununu da oynamayacam çünkü onlar da aynı.
Bundan 2-3 ay önce bu adminler oyun çok fena olacak uçacak edecek diyerek yüzlerce kişiye akçe aldırdılar sonra da SİKKKTİR OLUP gittiler eee bu dolandırıcılık değil mi a. q?

Tercih sizin hırsızların oyununu ya da dolandırıcıların oyununu oynayabilirsiniz ya da hiç oynamayabilirsiniz. Sigara bağımlılığı gibi İKV'ye niye bağımlısınız am.k

Kullanıcı avatarı
Orionxxxaiakos
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Orionxxxaiakos »

akif99 yazdı: ↑28 Eyl 2026 19:42
omeqla yazdı: ↑28 Eyl 2026 12:44 İsteyen gitsin hırsızların oyunu oynasın onlarinda oyuncusu var buraninda biz normal vergisini veren bir firmaya akçe yatıracağız bu kadar,kimler ne yapıyorsa yapsin o paralar nereye gidiyor belli değil En azından burası belli bir iki kişiye bel mi baglicagiz yarın Birgün ne olacağı bellide değil :grinning:
Çok mantıksız oyunun pvpsi oynamıyorum çünkü bu pvpyi yapan kişiler dediğin gibi benim gözümde de direkt hırsız ancak normal vergisini veren firmanın oyununu da oynamayacam çünkü onlar da aynı.
Bundan 2-3 ay önce bu adminler oyun çok fena olacak uçacak edecek diyerek yüzlerce kişiye akçe aldırdılar sonra da SİKKKTİR OLUP gittiler eee bu dolandırıcılık değil mi a. q?

Tercih sizin hırsızların oyununu ya da dolandırıcıların oyununu oynayabilirsiniz ya da hiç oynamayabilirsiniz. Sigara bağımlılığı gibi İKV'ye niye bağımlısınız am.k

Her fikre saygı duymakla beraber, ben hiç birini oynayamıyorum.

Bu oyunun bu hale gelmesinde emeği geçen kim varsa hepsini Allah'a havale ediyorum.
Empyrium
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Empyrium »

Bugün tt yi aradım oyundan bahsettim kadın NE diye bağırdı oyunun adını ilj defa duyuyorlar xd oyunumda oyunum
omeqla
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen omeqla »

Empyrium yazdı: ↑28 Eyl 2026 21:13
Bugün tt yi aradım oyundan bahsettim kadın NE diye bağırdı oyunun adını ilj defa duyuyorlar xd oyunumda oyunum

Doğrudur
tt müşteri hizmetleri bilemez sabit telefon farklı mobil farkli internet farklı kendi içinde alanları var
Ben sadece hırsızlarin onların oyununu oynamam en azindan gider 59 klan savaşı yaparım millette ne yaparsa yapsın Eminönü'nde yine bir kitle var az olunca klan savaşları dahada güzel oluyor bunu böyle yapanlar öncelikle mev. Dinç ve arkasından gelen yönetim ekibidir bunlara ben suç bulmuyorum bunlar orada sıradan vasıflı vasıfsız çalışanlar ben ama bu yonetimden umutluydum yeterince destek vermemiş olabilirler şefler müdürler bilemeyiz
Kullanıcı avatarı
TheWesTSooNN
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen TheWesTSooNN »

omeqla yazdı: ↑29 Eyl 2026 15:54
Empyrium yazdı: ↑28 Eyl 2026 21:13

Doğrudur
tt müşteri hizmetleri bilemez sabit telefon farklı mobil farkli internet farklı kendi içinde alanları var
Ben sadece hırsızlarin onların oyununu oynamam en azindan gider 59 klan savaşı yaparım millette ne yaparsa yapsın Eminönü'nde yine bir kitle var az olunca klan savaşları dahada güzel oluyor bunu böyle yapanlar öncelikle mev. Dinç ve arkasından gelen yönetim ekibidir bunlara ben suç bulmuyorum bunlar orada sıradan vasıflı vasıfsız çalışanlar ben ama bu yonetimden umutluydum yeterince destek vermemiş olabilirler şefler müdürler bilemeyiz
Kral senin umutlu olduğun yönetim şu an pvp de çar diziyor bilgin olsun :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön