Kabul edin
- Azrailxkorucu
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Karaköy
- TheWesTSooNN
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Kabul edin
Çocukluğumuzun oyunu daha güçlü ve gelişmiş halde devam ediyor hocam. Sadece bu İKV çöplüğünden kurtulup yeni topluluğa katılmanız gerekiyor
oyun zaten sahipsizdi bi tane telefoncu dalyarrrrrrağa kalmış oyunAzrailxkorucu yazdı: ↑27 Eyl 2026 00:51 İKV bitti fişi çekip sunucuları kapatın maalesef çocukluğumuzun oyunu sahipsiz kaldı
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
-
RelarKvothe
- Acemi Savaşçı

Aylar önce yapılan tüm yeniliklere rağmen, yönetimin ciddi kırmızı bayrakları olduğunu söylediğimde yönetimi savunan yalakalar vardı, acaba ne düşünüyorlar. Sofi mofi tarzı nickliler.
-
omeqla
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
İsteyen gitsin hırsızların oyunu oynasın onlarinda oyuncusu var buraninda biz normal vergisini veren bir firmaya akçe yatıracağız bu kadar,kimler ne yapıyorsa yapsin o paralar nereye gidiyor belli değil En azından burası belli bir iki kişiye bel mi baglicagiz yarın Birgün ne olacağı bellide değil 
Çok mantıksız oyunun pvpsi oynamıyorum çünkü bu pvpyi yapan kişiler dediğin gibi benim gözümde de direkt hırsız ancak normal vergisini veren firmanın oyununu da oynamayacam çünkü onlar da aynı.omeqla yazdı: ↑28 Eyl 2026 12:44 İsteyen gitsin hırsızların oyunu oynasın onlarinda oyuncusu var buraninda biz normal vergisini veren bir firmaya akçe yatıracağız bu kadar,kimler ne yapıyorsa yapsin o paralar nereye gidiyor belli değil En azından burası belli bir iki kişiye bel mi baglicagiz yarın Birgün ne olacağı bellide değil![]()
Bundan 2-3 ay önce bu adminler oyun çok fena olacak uçacak edecek diyerek yüzlerce kişiye akçe aldırdılar sonra da SİKKKTİR OLUP gittiler eee bu dolandırıcılık değil mi a. q?
Tercih sizin hırsızların oyununu ya da dolandırıcıların oyununu oynayabilirsiniz ya da hiç oynamayabilirsiniz. Sigara bağımlılığı gibi İKV'ye niye bağımlısınız am.k
- Orionxxxaiakos
- Sahaf Yardımcısı

Her fikre saygı duymakla beraber, ben hiç birini oynayamıyorum.akif99 yazdı: ↑28 Eyl 2026 19:42Çok mantıksız oyunun pvpsi oynamıyorum çünkü bu pvpyi yapan kişiler dediğin gibi benim gözümde de direkt hırsız ancak normal vergisini veren firmanın oyununu da oynamayacam çünkü onlar da aynı.omeqla yazdı: ↑28 Eyl 2026 12:44 İsteyen gitsin hırsızların oyunu oynasın onlarinda oyuncusu var buraninda biz normal vergisini veren bir firmaya akçe yatıracağız bu kadar,kimler ne yapıyorsa yapsin o paralar nereye gidiyor belli değil En azından burası belli bir iki kişiye bel mi baglicagiz yarın Birgün ne olacağı bellide değil![]()
Bundan 2-3 ay önce bu adminler oyun çok fena olacak uçacak edecek diyerek yüzlerce kişiye akçe aldırdılar sonra da SİKKKTİR OLUP gittiler eee bu dolandırıcılık değil mi a. q?
Tercih sizin hırsızların oyununu ya da dolandırıcıların oyununu oynayabilirsiniz ya da hiç oynamayabilirsiniz. Sigara bağımlılığı gibi İKV'ye niye bağımlısınız am.k
Bu oyunun bu hale gelmesinde emeği geçen kim varsa hepsini Allah'a havale ediyorum.
Bugün tt yi aradım oyundan bahsettim kadın NE diye bağırdı oyunun adını ilj defa duyuyorlar xd oyunumda oyunumomeqla yazdı: ↑28 Eyl 2026 12:44 İsteyen gitsin hırsızların oyunu oynasın onlarinda oyuncusu var buraninda biz normal vergisini veren bir firmaya akçe yatıracağız bu kadar,kimler ne yapıyorsa yapsin o paralar nereye gidiyor belli değil En azından burası belli bir iki kişiye bel mi baglicagiz yarın Birgün ne olacağı bellide değil![]()
-
omeqla
- Sahaf Yardımcısı

Empyrium yazdı: ↑28 Eyl 2026 21:13Bugün tt yi aradım oyundan bahsettim kadın NE diye bağırdı oyunun adını ilj defa duyuyorlar xd oyunumda oyunumomeqla yazdı: ↑28 Eyl 2026 12:44 İsteyen gitsin hırsızların oyunu oynasın onlarinda oyuncusu var buraninda biz normal vergisini veren bir firmaya akçe yatıracağız bu kadar,kimler ne yapıyorsa yapsin o paralar nereye gidiyor belli değil En azından burası belli bir iki kişiye bel mi baglicagiz yarın Birgün ne olacağı bellide değil![]()
Doğrudur
tt müşteri hizmetleri bilemez sabit telefon farklı mobil farkli internet farklı kendi içinde alanları var
Ben sadece hırsızlarin onların oyununu oynamam en azindan gider 59 klan savaşı yaparım millette ne yaparsa yapsın Eminönü'nde yine bir kitle var az olunca klan savaşları dahada güzel oluyor bunu böyle yapanlar öncelikle mev. Dinç ve arkasından gelen yönetim ekibidir bunlara ben suç bulmuyorum bunlar orada sıradan vasıflı vasıfsız çalışanlar ben ama bu yonetimden umutluydum yeterince destek vermemiş olabilirler şefler müdürler bilemeyiz
- TheWesTSooNN
- Cin Avcısı

Kral senin umutlu olduğun yönetim şu an pvp de çar diziyor bilgin olsunomeqla yazdı: ↑29 Eyl 2026 15:54Empyrium yazdı: ↑28 Eyl 2026 21:13Bugün tt yi aradım oyundan bahsettim kadın NE diye bağırdı oyunun adını ilj defa duyuyorlar xd oyunumda oyunumomeqla yazdı: ↑28 Eyl 2026 12:44 İsteyen gitsin hırsızların oyunu oynasın onlarinda oyuncusu var buraninda biz normal vergisini veren bir firmaya akçe yatıracağız bu kadar,kimler ne yapıyorsa yapsin o paralar nereye gidiyor belli değil En azından burası belli bir iki kişiye bel mi baglicagiz yarın Birgün ne olacağı bellide değil![]()
Doğrudur
tt müşteri hizmetleri bilemez sabit telefon farklı mobil farkli internet farklı kendi içinde alanları var
Ben sadece hırsızlarin onların oyununu oynamam en azindan gider 59 klan savaşı yaparım millette ne yaparsa yapsın Eminönü'nde yine bir kitle var az olunca klan savaşları dahada güzel oluyor bunu böyle yapanlar öncelikle mev. Dinç ve arkasından gelen yönetim ekibidir bunlara ben suç bulmuyorum bunlar orada sıradan vasıflı vasıfsız çalışanlar ben ama bu yonetimden umutluydum yeterince destek vermemiş olabilirler şefler müdürler bilemeyiz