Bu Resetçilere ne olacak?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Teşkilat

Bu Resetçilere ne olacak?

Mesaj gönderen ZowieN »

Uzun bir aradan sonra oyuna bir dönüş yapayım dedim yaklaşık 12-13 yıldır oynamıyordum. Yaklaşık 2 haftadır da oyunu oynuyorum arada girip çerez niyetine takılıyorum boss moss kesip eskileri yad edip nostalji yapıyorum öyle. Ama bu resetçiler diye manyak bir tayfa çıktı. Karaköy'de bossları kesemiyoruz geliyorlar nara atıp kaçırıyorlar veya slot çekip bizi öldürtmeye çalışıyorlar. Yahu hiç mi düşünmediniz bu sistemi yaparken? İnsan bari grup bölgesi yapar şurayı da en azından üç beş keyfimiz var o da mahvolmaz. Adamlar üstüne üstlük pişmiş kelle gibi ''size bu bossları kestirmeyeceğiz zaaa XDééé' kafasında takılıyorlar. Hiç mi yönetici kalmadı artık bu oyunda? Hiç mi oyuna sahip çıkacak bir GM kalmadı? Madem ilgilenmeyeceksiniz kapatıp gidin abi oyunu niye uğraşıyorsunuz? Adamlar 3-5 reçete satıp para kazanacak diye oyunu zehir ediyorlar bize ÜSTÜNE SİZİ BANLATACAĞIZ diyip tehdit ediyorlar :D.

En azından şu bossları karaköy de bir grup bölgesi olarak koyun diyeceğim ama oyuna bakan yok ki nafile...
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
Galette
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ottoman Nobility

Re: Bu Resetçilere ne olacak?

Mesaj gönderen Galette »

Ağlaşmaya gerek yok açık bölge oyuncular istedi adamlara yıkmayın bu konuyu.
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen ZowieN »

Galette yazdı: 14 Tem 2026 14:56 Ağlaşmaya gerek yok açık bölge oyuncular istedi adamlara yıkmayın bu konuyu.
Hocam önce üsluba dikkat edelim tanımadığın insanlara karşı ağlaşmalı falan cümlelere gerek yok. 2.si ben herhangi bir post göremedim oyuncuların istediğine dair veya herhangi bir açıklama elinde var mı? Meraktan soruyorum eğer öyleyse durum daha vahimmiş. Ama adamlara yıkmayın konuyu diyip üstü kapanacak bir mevzu da değil. Neden ilgilenmiyorlar mesela bu tiplerle başı boş bırakıyorlar bu kadar?
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ematek
Discord: recthaltouche

Mesaj gönderen Lighthouse »

ZowieN yazdı: 14 Tem 2026 15:08
Galette yazdı: 14 Tem 2026 14:56 Ağlaşmaya gerek yok açık bölge oyuncular istedi adamlara yıkmayın bu konuyu.
Hocam önce üsluba dikkat edelim tanımadığın insanlara karşı ağlaşmalı falan cümlelere gerek yok. 2.si ben herhangi bir post göremedim oyuncuların istediğine dair veya herhangi bir açıklama elinde var mı? Meraktan soruyorum eğer öyleyse durum daha vahimmiş. Ama adamlara yıkmayın konuyu diyip üstü kapanacak bir mevzu da değil. Neden ilgilenmiyorlar mesela bu tiplerle başı boş bırakıyorlar bu kadar?
2017 agustos anket açtılar. Anket sonucu böyle çıktı. Daha sonra kaçırma olayı başlayınca konuyu sildiler.

Hatta bizzat Gorgar'ın lafı var "Gruplarınıza daha çok savaşçı dahil edin"

Sizde bunu yapabilirsiniz.
Resim

İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK

Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali

Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen ZowieN »

Lighthouse yazdı: 14 Tem 2026 16:44
ZowieN yazdı: 14 Tem 2026 15:08
2017 agustos anket açtılar. Anket sonucu böyle çıktı. Daha sonra kaçırma olayı başlayınca konuyu sildiler.

Hatta bizzat Gorgar'ın lafı var "Gruplarınıza daha çok savaşçı dahil edin"

Sizde bunu yapabilirsiniz.
Valla ne diyeceğimi bilemedim çözüme bak ya :D Biz uğraşamayız siz uğraşın demişler direkt vay be. Aynen oyunda oyuncu varda sanki savaşçı bulacağız bir de çok komikmiş cidden dalga geçmişler resmen.
omeqla
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen omeqla »

Açık bölgeye mor şaheser eşya koymasalardi bosslara sadece görev için kesilseydi böyle olmazdı adamlar takmışlar kişisel eşyalara rtm yapılmasın diye yapıldı sözde niye başka hesaba transfer ürünü koydular zamaninda karakter sattılar herkes onun yerine bu seferde
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Parallax Phenomenon

Mesaj gönderen Windowss »

hiçbir şey olmayacak :yum:
sen delireceksin onlar boss kaçırmaya devam edecek çözüm yok
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

omeqla yazdı: 14 Tem 2026 23:40 Açık bölgeye mor şaheser eşya koymasalardi bosslara sadece görev için kesilseydi böyle olmazdı adamlar takmışlar kişisel eşyalara rtm yapılmasın diye yapıldı sözde niye başka hesaba transfer ürünü koydular zamaninda karakter sattılar herkes onun yerine bu seferde
Bunun yanı sıra karaköyün dizaynı baştan hatalı. Karaköy öncesindeki tüm bölgelerde tek başına bosslara ulaşmak epey zorluydu. Bunu çoğu oyuncu farketmiştir. İfliss'ten, solucana, karakürke hatta philotheosa gitmek bile epey mesafe alıyordu. Sivri adada bronzu kesmek için kimse o seviyelerde kendi başına gidemezlerdi.
Karaköyde ise başlangıç noktasından 1-2 deparla hemen bossların yanına ulaşabiliyorsun. İKV'nin en özensiz yapılan haritası olduğu buradan bile belli aslında

“Genel Etkileşim” sayfasına dön