En azından şu bossları karaköy de bir grup bölgesi olarak koyun diyeceğim ama oyuna bakan yok ki nafile...
Bu Resetçilere ne olacak?
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Bu Resetçilere ne olacak?
Uzun bir aradan sonra oyuna bir dönüş yapayım dedim yaklaşık 12-13 yıldır oynamıyordum. Yaklaşık 2 haftadır da oyunu oynuyorum arada girip çerez niyetine takılıyorum boss moss kesip eskileri yad edip nostalji yapıyorum öyle. Ama bu resetçiler diye manyak bir tayfa çıktı. Karaköy'de bossları kesemiyoruz geliyorlar nara atıp kaçırıyorlar veya slot çekip bizi öldürtmeye çalışıyorlar. Yahu hiç mi düşünmediniz bu sistemi yaparken? İnsan bari grup bölgesi yapar şurayı da en azından üç beş keyfimiz var o da mahvolmaz. Adamlar üstüne üstlük pişmiş kelle gibi ''size bu bossları kestirmeyeceğiz zaaa XDééé' kafasında takılıyorlar. Hiç mi yönetici kalmadı artık bu oyunda? Hiç mi oyuna sahip çıkacak bir GM kalmadı? Madem ilgilenmeyeceksiniz kapatıp gidin abi oyunu niye uğraşıyorsunuz? Adamlar 3-5 reçete satıp para kazanacak diye oyunu zehir ediyorlar bize ÜSTÜNE SİZİ BANLATACAĞIZ diyip tehdit ediyorlar
.
En azından şu bossları karaköy de bir grup bölgesi olarak koyun diyeceğim ama oyuna bakan yok ki nafile...
Never beleive someone who tells who they are.
- Galette
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ottoman Nobility
Re: Bu Resetçilere ne olacak?
Ağlaşmaya gerek yok açık bölge oyuncular istedi adamlara yıkmayın bu konuyu.
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi

Hocam önce üsluba dikkat edelim tanımadığın insanlara karşı ağlaşmalı falan cümlelere gerek yok. 2.si ben herhangi bir post göremedim oyuncuların istediğine dair veya herhangi bir açıklama elinde var mı? Meraktan soruyorum eğer öyleyse durum daha vahimmiş. Ama adamlara yıkmayın konuyu diyip üstü kapanacak bir mevzu da değil. Neden ilgilenmiyorlar mesela bu tiplerle başı boş bırakıyorlar bu kadar?
- Lighthouse
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ematek
- Discord: recthaltouche
2017 agustos anket açtılar. Anket sonucu böyle çıktı. Daha sonra kaçırma olayı başlayınca konuyu sildiler.ZowieN yazdı: ↑14 Tem 2026 15:08Hocam önce üsluba dikkat edelim tanımadığın insanlara karşı ağlaşmalı falan cümlelere gerek yok. 2.si ben herhangi bir post göremedim oyuncuların istediğine dair veya herhangi bir açıklama elinde var mı? Meraktan soruyorum eğer öyleyse durum daha vahimmiş. Ama adamlara yıkmayın konuyu diyip üstü kapanacak bir mevzu da değil. Neden ilgilenmiyorlar mesela bu tiplerle başı boş bırakıyorlar bu kadar?
Hatta bizzat Gorgar'ın lafı var "Gruplarınıza daha çok savaşçı dahil edin"
Sizde bunu yapabilirsiniz.
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi

Valla ne diyeceğimi bilemedim çözüme bak yaLighthouse yazdı: ↑14 Tem 2026 16:442017 agustos anket açtılar. Anket sonucu böyle çıktı. Daha sonra kaçırma olayı başlayınca konuyu sildiler.ZowieN yazdı: ↑14 Tem 2026 15:08Hocam önce üsluba dikkat edelim tanımadığın insanlara karşı ağlaşmalı falan cümlelere gerek yok. 2.si ben herhangi bir post göremedim oyuncuların istediğine dair veya herhangi bir açıklama elinde var mı? Meraktan soruyorum eğer öyleyse durum daha vahimmiş. Ama adamlara yıkmayın konuyu diyip üstü kapanacak bir mevzu da değil. Neden ilgilenmiyorlar mesela bu tiplerle başı boş bırakıyorlar bu kadar?
Hatta bizzat Gorgar'ın lafı var "Gruplarınıza daha çok savaşçı dahil edin"
Sizde bunu yapabilirsiniz.
-
omeqla
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Açık bölgeye mor şaheser eşya koymasalardi bosslara sadece görev için kesilseydi böyle olmazdı adamlar takmışlar kişisel eşyalara rtm yapılmasın diye yapıldı sözde niye başka hesaba transfer ürünü koydular zamaninda karakter sattılar herkes onun yerine bu seferde
- Windowss
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
hiçbir şey olmayacak
sen delireceksin onlar boss kaçırmaya devam edecek çözüm yok
sen delireceksin onlar boss kaçırmaya devam edecek çözüm yok
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
Bunun yanı sıra karaköyün dizaynı baştan hatalı. Karaköy öncesindeki tüm bölgelerde tek başına bosslara ulaşmak epey zorluydu. Bunu çoğu oyuncu farketmiştir. İfliss'ten, solucana, karakürke hatta philotheosa gitmek bile epey mesafe alıyordu. Sivri adada bronzu kesmek için kimse o seviyelerde kendi başına gidemezlerdi.
Karaköyde ise başlangıç noktasından 1-2 deparla hemen bossların yanına ulaşabiliyorsun. İKV'nin en özensiz yapılan haritası olduğu buradan bile belli aslında