Sığınaklar Kesim Rekorunuz Kaç

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kartalavcisi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: HAREM

Sığınaklar Kesim Rekorunuz Kaç

Mesaj gönderen Kartalavcisi »

Merhaba arkadaşlar.
İkv sığınaklarda bir rekor denemesi yaptık.Girişten itibaren kenan kesim 5 dakika 39 saniye sürdü.Sizinde böyle hızlı kesimleriniz varmı oyunun rekor süresi ne kadar bilgisi olan var mı?

Sansiro
Kartalavcısı
Bitanem
Eleanora
Kullanıcı avatarı
Nekropsi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kül
Discord: nekropsi

Re: Sığınaklar Kesim Rekorunuz Kaç

Mesaj gönderen Nekropsi »

elinize sağlık ekibi tebrik ederim
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

Forum kitlesi : öldük bittik mahvolduk oyun kapanacak yönetim aktif değil sahipsiz bıraktılar kopya makro multiclient

oyun kitlesi ; Arkadaşlar guiness rekorlar kitabına girmek adımızı tarihe yazdırmak bir ilki başarmak için tüm gayretimizle tüm fedakarlıklarla sığınak denemesi yapacağız :muscle: :muscle:
Kullanıcı avatarı
ilgazburak
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ilgazburak »

hattihumayun yazdı: 17 Haz 2026 19:19 Forum kitlesi : öldük bittik mahvolduk oyun kapanacak yönetim aktif değil sahipsiz bıraktılar kopya makro multiclient

oyun kitlesi ; Arkadaşlar guiness rekorlar kitabına girmek adımızı tarihe yazdırmak bir ilki başarmak için tüm gayretimizle tüm fedakarlıklarla sığınak denemesi yapacağız :muscle: :muscle:
Hahahaha çok doğru bir yorum. Makro,kopya,yönetimsizlik kimsenin umrunda değil anlaşılan
Kullanıcı avatarı
Kartalavcisi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: HAREM

Mesaj gönderen Kartalavcisi »

hattihumayun yazdı: 17 Haz 2026 19:19 Forum kitlesi : öldük bittik mahvolduk oyun kapanacak yönetim aktif değil sahipsiz bıraktılar kopya makro multiclient

o konularda elden birşey gelmiyor kimseninde gelmez o yüzden biz şuan hobisine oynuyoruz tavsiye ederim oyunda keyif alacağın şeyler yapmayı.Kaldıki oyun kapansa bile bizden bi anı kalsın istiyoruz.
Sansiro
Kartalavcısı
Bitanem
Eleanora
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Ben bunu hep söylüyorum, forumdaki ve oyundakiler apayrı kişiler. Adama gm yok diyorsun gm bize ne yapacak ki diyor, diğeri geliyor oyun açık kaldığı sürece beni ilgilendirmez diyor. Kalabalık ve hatta yeni çar kasan kişi sayısı o kadar çok ki forumdaki azınlığın bir etki yaratması imkansız. Ve çoğunluk oyundakiler üstelik mutlular.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön