Merhaba arkadaşlar.
İkv sığınaklarda bir rekor denemesi yaptık.Girişten itibaren kenan kesim 5 dakika 39 saniye sürdü.Sizinde böyle hızlı kesimleriniz varmı oyunun rekor süresi ne kadar bilgisi olan var mı?
Sığınaklar Kesim Rekorunuz Kaç
- Kartalavcisi
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: HAREM
Sığınaklar Kesim Rekorunuz Kaç
Sansiro
Kartalavcısı
Bitanem
Eleanora
Kartalavcısı
Bitanem
Eleanora
- Nekropsi
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kül
- Discord: nekropsi
Re: Sığınaklar Kesim Rekorunuz Kaç
elinize sağlık ekibi tebrik ederim
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- hattihumayun
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
Forum kitlesi : öldük bittik mahvolduk oyun kapanacak yönetim aktif değil sahipsiz bıraktılar kopya makro multiclient
oyun kitlesi ; Arkadaşlar guiness rekorlar kitabına girmek adımızı tarihe yazdırmak bir ilki başarmak için tüm gayretimizle tüm fedakarlıklarla sığınak denemesi yapacağız
oyun kitlesi ; Arkadaşlar guiness rekorlar kitabına girmek adımızı tarihe yazdırmak bir ilki başarmak için tüm gayretimizle tüm fedakarlıklarla sığınak denemesi yapacağız
- ilgazburak
- Salgın Koruyucusu

Hahahaha çok doğru bir yorum. Makro,kopya,yönetimsizlik kimsenin umrunda değil anlaşılanhattihumayun yazdı: ↑17 Haz 2026 19:19 Forum kitlesi : öldük bittik mahvolduk oyun kapanacak yönetim aktif değil sahipsiz bıraktılar kopya makro multiclient
oyun kitlesi ; Arkadaşlar guiness rekorlar kitabına girmek adımızı tarihe yazdırmak bir ilki başarmak için tüm gayretimizle tüm fedakarlıklarla sığınak denemesi yapacağız![]()
![]()
- Kartalavcisi
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: HAREM
o konularda elden birşey gelmiyor kimseninde gelmez o yüzden biz şuan hobisine oynuyoruz tavsiye ederim oyunda keyif alacağın şeyler yapmayı.Kaldıki oyun kapansa bile bizden bi anı kalsın istiyoruz.hattihumayun yazdı: ↑17 Haz 2026 19:19 Forum kitlesi : öldük bittik mahvolduk oyun kapanacak yönetim aktif değil sahipsiz bıraktılar kopya makro multiclient
oyun kitlesi ; Arkadaşlar guiness rekorlar kitabına girmek adımızı tarihe yazdırmak bir ilki başarmak için tüm gayretimizle tüm fedakarlıklarla sığınak denemesi yapacağız![]()
![]()
Sansiro
Kartalavcısı
Bitanem
Eleanora
Kartalavcısı
Bitanem
Eleanora
Ben bunu hep söylüyorum, forumdaki ve oyundakiler apayrı kişiler. Adama gm yok diyorsun gm bize ne yapacak ki diyor, diğeri geliyor oyun açık kaldığı sürece beni ilgilendirmez diyor. Kalabalık ve hatta yeni çar kasan kişi sayısı o kadar çok ki forumdaki azınlığın bir etki yaratması imkansız. Ve çoğunluk oyundakiler üstelik mutlular.hattihumayun yazdı: ↑17 Haz 2026 19:19 Forum kitlesi : öldük bittik mahvolduk oyun kapanacak yönetim aktif değil sahipsiz bıraktılar kopya makro multiclient
![]()