ikvAdmin AFK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
vaSloG
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Iııı Asil Iııı

Re: ikvAdmin AFK

Mesaj gönderen vaSloG »

Bari şu takı drobunu ve hakiri düzeltselerdi geçen baktım 4 5 kişi hakir buglamış kesiyor q fanatik hortlak da ortada g#t gibi duruyo o takı drobu bozuldukan sonra
  • Beyazköşk 2013 -
  • Eminönü 2021 -
Exelans & Exelance & Ekselans
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen sarpbey »

vaSloG yazdı: 31 May 2026 23:07 Bari şu takı drobunu ve hakiri düzeltselerdi geçen baktım 4 5 kişi hakir buglamış kesiyor q fanatik hortlak da ortada g#t gibi duruyo o takı drobu bozuldukan sonra

Oyuncular oyunun gidişatını ve yönetimin ilgisizliğini konuşuyor, sen hâlâ takı drobundan bahsediyorsun. Sunucularda haftalardır küfür makro vs dönüyor, ceza alan yok. Bu kadar temel sorun çözülmezken takı drobu şu an en son konuşulacak konulardan biri.
Kullanıcı avatarı
vaSloG
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen vaSloG »

sarpbey yazdı: 01 Haz 2026 01:46
vaSloG yazdı: 31 May 2026 23:07 Bari şu takı drobunu ve hakiri düzeltselerdi geçen baktım 4 5 kişi hakir buglamış kesiyor q fanatik hortlak da ortada g#t gibi duruyo o takı drobu bozuldukan sonra
Oyuncular oyunun gidişatını ve yönetimin ilgisizliğini konuşuyor, sen hâlâ takı drobundan bahsediyorsun. Sunucularda haftalardır küfür makro vs dönüyor, ceza alan yok. Bu kadar temel sorun çözülmezken takı drobu şu an en son konuşulacak konulardan biri.
Banane kardo makro dan falan ben galatada babıalidemi oynuyorum oynayanlar düşünsün beni alakadar etmez eminönündede makro en son konuşalacak konu
  • Beyazköşk 2013 -
  • Eminönü 2021 -
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen vaSloG »

+ herkes kendi derdine yanar emin ol ki karaköy açık bi sunucuda oynasan senin için en büyük sorunda bu olurdu xD makro dediğin program elin kaç milyonluk oyuncusu olan oyunda bile var gidipde bu oyunun kökten çözcek hali yok
adamlar zaten oyuna bakmayı bırakmış adamların Ceza yememesi gayet normal Destek Bölümüne bakan biri bile yok sen gidipde benim yazdığıma laf ediyorsan admin gelipde sana sarpbey böyle böyle demiş oyunla geri ilgileniyoruz demicek :relaxed:
  • Beyazköşk 2013 -
  • Eminönü 2021 -
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Ben destekliyorum, admin açıklama yapmaktansa takı drobunu çözdük dese bu daha anlamlı. Forumda herkes oyun bitti derken kaç gündür oyunda hiç görmediğim bir kalabalık var. Forumun ve oyunun kitlesi birbirinden farklı resmen
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
vaSloG
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen vaSloG »

Kesinlikle hak veriyorum gayetde güzel bir aktiflik var forumun kitlesi oyuna uymuyor :grin:
  • Beyazköşk 2013 -
  • Eminönü 2021 -

“Genel Etkileşim” sayfasına dön