ikvAdmin AFK
- vaSloG
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Iııı Asil Iııı
Re: ikvAdmin AFK
Bari şu takı drobunu ve hakiri düzeltselerdi geçen baktım 4 5 kişi hakir buglamış kesiyor q fanatik hortlak da ortada g#t gibi duruyo o takı drobu bozuldukan sonra
- Beyazköşk 2013 -
- Eminönü 2021 -
Oyuncular oyunun gidişatını ve yönetimin ilgisizliğini konuşuyor, sen hâlâ takı drobundan bahsediyorsun. Sunucularda haftalardır küfür makro vs dönüyor, ceza alan yok. Bu kadar temel sorun çözülmezken takı drobu şu an en son konuşulacak konulardan biri.
- vaSloG
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Banane kardo makro dan falan ben galatada babıalidemi oynuyorum oynayanlar düşünsün beni alakadar etmez eminönündede makro en son konuşalacak konu
- Beyazköşk 2013 -
- Eminönü 2021 -

+ herkes kendi derdine yanar emin ol ki karaköy açık bi sunucuda oynasan senin için en büyük sorunda bu olurdu xD makro dediğin program elin kaç milyonluk oyuncusu olan oyunda bile var gidipde bu oyunun kökten çözcek hali yok
adamlar zaten oyuna bakmayı bırakmış adamların Ceza yememesi gayet normal Destek Bölümüne bakan biri bile yok sen gidipde benim yazdığıma laf ediyorsan admin gelipde sana sarpbey böyle böyle demiş oyunla geri ilgileniyoruz demicek
adamlar zaten oyuna bakmayı bırakmış adamların Ceza yememesi gayet normal Destek Bölümüne bakan biri bile yok sen gidipde benim yazdığıma laf ediyorsan admin gelipde sana sarpbey böyle böyle demiş oyunla geri ilgileniyoruz demicek
- Beyazköşk 2013 -
- Eminönü 2021 -
Ben destekliyorum, admin açıklama yapmaktansa takı drobunu çözdük dese bu daha anlamlı. Forumda herkes oyun bitti derken kaç gündür oyunda hiç görmediğim bir kalabalık var. Forumun ve oyunun kitlesi birbirinden farklı resmen