Playstore çt kutu neden yok

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
endles26
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: H A N

Playstore çt kutu neden yok

Mesaj gönderen endles26 »

Merhaba uzun süredir playstorede çt kutu paketi yok bir nedenı varmı acaba
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Melekler

Re: Playstore çt kutu neden yok

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

Kutu aslında var, sadece stoğu tükendiği için görünmüyor olabilir. Ayrıca artık çoğu oyuncu alışverişi Playstore üzerinden değil, genellikle Perdigital üzerinden yapıyor.

Muhtemelen stokların tükendiğinden yönetimin henüz haberi olmamıştır. Daha önce Playstore’da 5500 stoklarının bittiğini fark edip bildirmiştim, sonrasında hızlıca yeniden eklenmişti.

Şu an yoğunluk büyük ölçüde Perdigital tarafında dönüyor ve sistem daha çok oraya odaklı güncel tutuluyor. Açık konuşmak gerekirse, Playstore üzerinden alışveriş yapan oyuncu oranının oldukça düşük olduğunu düşünüyorum.
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”

Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.

Bab-ı Âli’den selamlar. 🫡
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ejedrogl »

Var dostum

Oyunlar-mmo-ikv çemberlitaş
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Ematek
Discord: recthaltouche

Mesaj gönderen Lighthouse »

sonsuzadek45 yazdı: 16 May 2026 20:56 Kutu aslında var, sadece stoğu tükendiği için görünmüyor olabilir. Ayrıca artık çoğu oyuncu alışverişi Playstore üzerinden değil, genellikle Perdigital üzerinden yapıyor.

Muhtemelen stokların tükendiğinden yönetimin henüz haberi olmamıştır. Daha önce Playstore’da 5500 stoklarının bittiğini fark edip bildirmiştim, sonrasında hızlıca yeniden eklenmişti.

Şu an yoğunluk büyük ölçüde Perdigital tarafında dönüyor ve sistem daha çok oraya odaklı güncel tutuluyor. Açık konuşmak gerekirse, Playstore üzerinden alışveriş yapan oyuncu oranının oldukça düşük olduğunu düşünüyorum.
Playstore ve İKV'nin Product Owner'ı aynı vasatın altı kişi olunca her ikisi ürün içinde aynı makul kader diyebiliriz.

İKV'ye kollektif bir yönetim anlayışı geldiğini sandık, yanıldık sanırım...
Resim

İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK

Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali

Kullanıcı avatarı
TheWesTSooNN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TheWesTSooNN »

Lighthouse yazdı: 16 May 2026 21:30
sonsuzadek45 yazdı: 16 May 2026 20:56 Kutu aslında var, sadece stoğu tükendiği için görünmüyor olabilir. Ayrıca artık çoğu oyuncu alışverişi Playstore üzerinden değil, genellikle Perdigital üzerinden yapıyor.

Playstore ve İKV'nin Product Owner'ı aynı vasatın altı kişi olunca her ikisi ürün içinde aynı makul kader diyebiliriz.

İKV'ye kollektif bir yönetim anlayışı geldiğini sandık, yanıldık sanırım...
Özel mesajdan gönderilen her şeyi okuyorlar, forumdaki tüm konulardan haberdarlar ama sessizler. Bu tavır bize geçmiş yönetimi hatırlattı, oyuncuların ne kadar sadık olduğunu biliyorlar ama artık bu da bir işe yaramayacak..
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen hattihumayun »

endles26 yazdı: 16 May 2026 18:00 Merhaba uzun süredir playstorede çt kutu paketi yok bir nedenı varmı acaba
Yönetim yeni kutu üzerinde çalışıyor muhtemelen o yüzden kaldırıldı. Zaten uzun süredir sessizler , yapım tasarım ekibi ve yönetim ekibi hep birlikte tüm ekip (yaklaşık 80-90 kişi) tamamen yeni kutuya yoğunlaşmış durumdalar.
Kronic
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Kronic »

Güzeldi bu ince esprileri seviyorum 😁👍
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Beyaz Melekler

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

TheWesTSooNN yazdı: 17 May 2026 01:27
Özel mesajdan gönderilen her şeyi okuyorlar, forumdaki tüm konulardan haberdarlar
çok oyuna girmiyorum denk geldiğim bir konu var Dün yaklaşık 30-45 kişinin gözü önünde önemli bir olay yaşandı. İlginç olan kısmı ise durumu fark eden tek kişinin ben olmam. Konuyla ilgili forum üzerinden iletişime geçtim. Umarım görüp geri dönüş sağlarlar, çünkü gerçekten önemli bir durum.
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”

Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.

Bab-ı Âli’den selamlar. 🫡
Kullanıcı avatarı
RIPPER
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen RIPPER »

hattihumayun yazdı: 17 May 2026 02:58
endles26 yazdı: 16 May 2026 18:00 Merhaba uzun süredir playstorede çt kutu paketi yok bir nedenı varmı acaba
Yönetim yeni kutu üzerinde çalışıyor muhtemelen o yüzden kaldırıldı. Zaten uzun süredir sessizler , yapım tasarım ekibi ve yönetim ekibi hep birlikte tüm ekip (yaklaşık 80-90 kişi) tamamen yeni kutuya yoğunlaşmış durumdalar.
Resim
> RIPPER
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."
Kullanıcı avatarı
BLueMASTER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Histeri

Mesaj gönderen BLueMASTER »

hattihumayun yazdı: 17 May 2026 02:58
Satılık köprüm var 3 tane ilgilenirsen?
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön