Playstore çt kutu neden yok
Playstore çt kutu neden yok
Merhaba uzun süredir playstorede çt kutu paketi yok bir nedenı varmı acaba
- sonsuzadek45
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Melekler
Re: Playstore çt kutu neden yok
Kutu aslında var, sadece stoğu tükendiği için görünmüyor olabilir. Ayrıca artık çoğu oyuncu alışverişi Playstore üzerinden değil, genellikle Perdigital üzerinden yapıyor.
Muhtemelen stokların tükendiğinden yönetimin henüz haberi olmamıştır. Daha önce Playstore’da 5500 stoklarının bittiğini fark edip bildirmiştim, sonrasında hızlıca yeniden eklenmişti.
Şu an yoğunluk büyük ölçüde Perdigital tarafında dönüyor ve sistem daha çok oraya odaklı güncel tutuluyor. Açık konuşmak gerekirse, Playstore üzerinden alışveriş yapan oyuncu oranının oldukça düşük olduğunu düşünüyorum.
Muhtemelen stokların tükendiğinden yönetimin henüz haberi olmamıştır. Daha önce Playstore’da 5500 stoklarının bittiğini fark edip bildirmiştim, sonrasında hızlıca yeniden eklenmişti.
Şu an yoğunluk büyük ölçüde Perdigital tarafında dönüyor ve sistem daha çok oraya odaklı güncel tutuluyor. Açık konuşmak gerekirse, Playstore üzerinden alışveriş yapan oyuncu oranının oldukça düşük olduğunu düşünüyorum.
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”
Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.
Bab-ı Âli’den selamlar.
Bab-ı Âli’den selamlar.
Var dostum
Oyunlar-mmo-ikv çemberlitaş
Oyunlar-mmo-ikv çemberlitaş
- Lighthouse
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ematek
- Discord: recthaltouche
Playstore ve İKV'nin Product Owner'ı aynı vasatın altı kişi olunca her ikisi ürün içinde aynı makul kader diyebiliriz.sonsuzadek45 yazdı: ↑16 May 2026 20:56 Kutu aslında var, sadece stoğu tükendiği için görünmüyor olabilir. Ayrıca artık çoğu oyuncu alışverişi Playstore üzerinden değil, genellikle Perdigital üzerinden yapıyor.
İKV'ye kollektif bir yönetim anlayışı geldiğini sandık, yanıldık sanırım...
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
- TheWesTSooNN
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Özel mesajdan gönderilen her şeyi okuyorlar, forumdaki tüm konulardan haberdarlar ama sessizler. Bu tavır bize geçmiş yönetimi hatırlattı, oyuncuların ne kadar sadık olduğunu biliyorlar ama artık bu da bir işe yaramayacak..Lighthouse yazdı: ↑16 May 2026 21:30Playstore ve İKV'nin Product Owner'ı aynı vasatın altı kişi olunca her ikisi ürün içinde aynı makul kader diyebiliriz.sonsuzadek45 yazdı: ↑16 May 2026 20:56 Kutu aslında var, sadece stoğu tükendiği için görünmüyor olabilir. Ayrıca artık çoğu oyuncu alışverişi Playstore üzerinden değil, genellikle Perdigital üzerinden yapıyor.
İKV'ye kollektif bir yönetim anlayışı geldiğini sandık, yanıldık sanırım...
- hattihumayun
- FareAdam Düşmanı

Yönetim yeni kutu üzerinde çalışıyor muhtemelen o yüzden kaldırıldı. Zaten uzun süredir sessizler , yapım tasarım ekibi ve yönetim ekibi hep birlikte tüm ekip (yaklaşık 80-90 kişi) tamamen yeni kutuya yoğunlaşmış durumdalar.
Güzeldi bu ince esprileri seviyorum 

- sonsuzadek45
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Beyaz Melekler
çok oyuna girmiyorum denk geldiğim bir konu var Dün yaklaşık 30-45 kişinin gözü önünde önemli bir olay yaşandı. İlginç olan kısmı ise durumu fark eden tek kişinin ben olmam. Konuyla ilgili forum üzerinden iletişime geçtim. Umarım görüp geri dönüş sağlarlar, çünkü gerçekten önemli bir durum.TheWesTSooNN yazdı: ↑17 May 2026 01:27
Özel mesajdan gönderilen her şeyi okuyorlar, forumdaki tüm konulardan haberdarlar
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”
Bab-ı Âli’den selamlar.
Bab-ı Âli’den selamlar.
hattihumayun yazdı: ↑17 May 2026 02:58Yönetim yeni kutu üzerinde çalışıyor muhtemelen o yüzden kaldırıldı. Zaten uzun süredir sessizler , yapım tasarım ekibi ve yönetim ekibi hep birlikte tüm ekip (yaklaşık 80-90 kişi) tamamen yeni kutuya yoğunlaşmış durumdalar.

> RIPPER
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."
- BLueMASTER
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Histeri
Satılık köprüm var 3 tane ilgilenirsen?hattihumayun yazdı: ↑17 May 2026 02:58Yönetim yeni kutu üzerinde çalışıyor muhtemelen o yüzden kaldırıldı. Zaten uzun süredir sessizler , yapım tasarım ekibi ve yönetim ekibi hep birlikte tüm ekip (yaklaşık 80-90 kişi) tamamen yeni kutuya yoğunlaşmış durumdalar.