Yazdıklarının bir bölümünde doğrudan belirtmesen de, üzerime aldım ve teşekkür ederim dostum. Manevi mirasçı hedefin için de yolun açık olsun, sonuna kadar arkandayım. Ben de şu sıralar Unreal Engine 5 ve GAS altyapısıyla kendi oyun projem üzerinde çalışıyorum. Lodos'ta, Eminönü'nde maden başlarında bıraktığımız o geçip giden yıllarımız geri gelmeyecek belki ama o ruhu yaşatacak olanlar yine bizleriz. Şiir seçimi muazzam. Şehir bizi gerçekten bırakmıyor.
Kendine çok iyi bak, umarım yollarımız o yeni projelerde kesişir.
Biraz Sitem, Biraz Yad, Biraz da Eleştiri
Re: Biraz Sitem, Biraz Yad, Biraz da Eleştiri
> RIPPER
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."
Seni oyundan tanıyorum sanırım bu dizileri yıllardır yazılıyor yıllardır aynı hikâyeler farklı insanlar
Bana göre oyuncu umurlarinda değil bunu çözeli yıllar oldu nasipde varsa 20 yılı devirip bir güzel yazı bırakıp tamamen delete lemek mantıklı olucaktir
Bazı gorunmezleri soluyoruz cozuyoruz ulaştırıyoruz ama günün sonunda muhalif Oyuncu oluyoruz fırsat çok yapan yok bazen akışına da bırakmak gerekiyor
Eminönü
KrONiC (onur)
Bana göre oyuncu umurlarinda değil bunu çözeli yıllar oldu nasipde varsa 20 yılı devirip bir güzel yazı bırakıp tamamen delete lemek mantıklı olucaktir
Bazı gorunmezleri soluyoruz cozuyoruz ulaştırıyoruz ama günün sonunda muhalif Oyuncu oluyoruz fırsat çok yapan yok bazen akışına da bırakmak gerekiyor
Eminönü
KrONiC (onur)
- BLueMASTER
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Histeri
Maalesef ki öyle. Forumda halen iyimser konuşanları anlayamıyorum cidden. Yönetimin değiştiği falan da yok. Yönetim değişti diyen ağır kördür kimse kusura bakmasın. Ben bir emek veriyorsam, mesai harcıyorsam, maddi olarak bir şeyler koyuyorsam ve destek amaçlı eylemler gerçekleştiriyorsam verdiklerimi almak isterim. Ben bunları da almamama rağmen gönül işidir devam ediyordum ama oyundan uzaklaştırılıp sebebini bilmek istediğimde muhattap bulamıyorsam. Gerek yok daha da bu camiada var olmama. Kendime forum okumayı eğlence haline getirir milletin iyimser cümlelerini okur gülerim.TheWesTSooNN yazdı: ↑11 May 2026 20:44Sen bu oyuna yıllarını vermiş birisi olarak bunları yazıyorsun, her oyuncu bu mesajı dikkate almalı. Bir çok arkadaşım haksız ban cezası aldı ve bu anlayış oyunun tamamen sonu oldu. Birkaç ay sonra yeni 2 sunucu tamamen boşaldığında artık ileride açacakları sunucular da bir işe yaramayacak. YÖNETİM SINIFTA KALDI.BLueMASTER yazdı: ↑11 May 2026 15:28 Sizce neden her ramazanda yarım yamalak yeni bişeyler getirip ortalıktan kayboluyorlar?
Gerçekten bunu halen anlayamadınız mı?
Küçük bir hype yaratıp, ilgi görüp, tatil paralarını çıkartıp ortadan kaybolmanın legal bir yolunu bulmuşlar.
Her senede yapıp keyiflerine bakıyorlar.
Oyunun yarısını banlama sebepleride kitlenin ruhsuzluğunun farkındalar. Yeni hesap açıp devam edeceklerini biliyorlar. Yeni hesap demek tekrardan akçe çekilecek demektir.
Ben sebepsiz yere ban yiyip neden ban yediğimi açıklamadıkları gün İKV'yi kalıcı olarak bilgisayarımdan sildim. Piyasada tonla MMORPG oyunlar var ekibimle onlardan birine başladık.
Seneye ramazanda getirecekleri yeni sunucu ya da yenilik adı altında dandik kopyala yapıştırlarını girip forumdan bakar gülerim.

- VicTorY
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Bu ve buna benzer sitem veya özlem içeren belki gördüğüm 500.konu olabilir hepsini okurken ah bunları kaç kere yazdık ya da kaç kere okuduk diye iç çekiyorum...
Bu oyun maalesef genişleyerek bitti hatta gelişerek başka çevrelere yayılarak bitti.
Kaliteli ve güzel bir oyundu oyunun grafiklerinden çok hikayesi ve içerisinde bulunan oyuncu kitlesi sayesinde farklılık yaratıyordu.
Tabii ki bu çok büyük bir bencillik oyun gelişecek büyüyecek ve farklı çevrelere etki edecekti fakat bu süreç beklenen beklenmezliği de beraberinde getirdi toksik bir oyuncu kitlesi saçma sapan geliştirme adında oyunu oynanmaz hale getirmek vsvs.
Sonuç olarak dönülmez akşamın ufkundayız artık buradan bir dönüş yolu yok zaten MMORPG oyunlarında sonu geldi desek yanılmış olmayız şu an talep görmüyor bence maksimum 3-4 yıl içerisinde komple fişi çekeceğiz ve herkesin hayatında ufak birkaç anı olarak kalacak bu oyun..
Fakat bu oyunu 2007-2010 arası herkesin oynamış olmasını isterdim özellikle 39.seviyenin ilk geldiği zamanları ve 49.un ilk zamanlarını her şey çok farklı ve çok daha güzeldi...
Bu oyun maalesef genişleyerek bitti hatta gelişerek başka çevrelere yayılarak bitti.
Kaliteli ve güzel bir oyundu oyunun grafiklerinden çok hikayesi ve içerisinde bulunan oyuncu kitlesi sayesinde farklılık yaratıyordu.
Tabii ki bu çok büyük bir bencillik oyun gelişecek büyüyecek ve farklı çevrelere etki edecekti fakat bu süreç beklenen beklenmezliği de beraberinde getirdi toksik bir oyuncu kitlesi saçma sapan geliştirme adında oyunu oynanmaz hale getirmek vsvs.
Sonuç olarak dönülmez akşamın ufkundayız artık buradan bir dönüş yolu yok zaten MMORPG oyunlarında sonu geldi desek yanılmış olmayız şu an talep görmüyor bence maksimum 3-4 yıl içerisinde komple fişi çekeceğiz ve herkesin hayatında ufak birkaç anı olarak kalacak bu oyun..
Fakat bu oyunu 2007-2010 arası herkesin oynamış olmasını isterdim özellikle 39.seviyenin ilk geldiği zamanları ve 49.un ilk zamanlarını her şey çok farklı ve çok daha güzeldi...
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !