Yazdıklarının bir bölümünde doğrudan belirtmesen de, üzerime aldım ve teşekkür ederim dostum. Manevi mirasçı hedefin için de yolun açık olsun, sonuna kadar arkandayım. Ben de şu sıralar Unreal Engine 5 ve GAS altyapısıyla kendi oyun projem üzerinde çalışıyorum. Lodos'ta, Eminönü'nde maden başlarında bıraktığımız o geçip giden yıllarımız geri gelmeyecek belki ama o ruhu yaşatacak olanlar yine bizleriz. Şiir seçimi muazzam. Şehir bizi gerçekten bırakmıyor.
Kendine çok iyi bak, umarım yollarımız o yeni projelerde kesişir.
Biraz Sitem, Biraz Yad, Biraz da Eleştiri
Re: Biraz Sitem, Biraz Yad, Biraz da Eleştiri
> RIPPER
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."
Re: Biraz Sitem, Biraz Yad, Biraz da Eleştiri
Seni oyundan tanıyorum sanırım bu dizileri yıllardır yazılıyor yıllardır aynı hikâyeler farklı insanlar
Bana göre oyuncu umurlarinda değil bunu çözeli yıllar oldu nasipde varsa 20 yılı devirip bir güzel yazı bırakıp tamamen delete lemek mantıklı olucaktir
Bazı gorunmezleri soluyoruz cozuyoruz ulaştırıyoruz ama günün sonunda muhalif Oyuncu oluyoruz fırsat çok yapan yok bazen akışına da bırakmak gerekiyor
Eminönü
KrONiC (onur)
Bana göre oyuncu umurlarinda değil bunu çözeli yıllar oldu nasipde varsa 20 yılı devirip bir güzel yazı bırakıp tamamen delete lemek mantıklı olucaktir
Bazı gorunmezleri soluyoruz cozuyoruz ulaştırıyoruz ama günün sonunda muhalif Oyuncu oluyoruz fırsat çok yapan yok bazen akışına da bırakmak gerekiyor
Eminönü
KrONiC (onur)