Nickler ve Kullanım Sözleşmesi HK.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TheWesTSooNN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Nickler ve Kullanım Sözleşmesi HK.

Mesaj gönderen TheWesTSooNN »

Lighthouse yazdı: 04 May 2026 12:47
omeqla yazdı: 04 May 2026 11:57 O zamanda işte oyuncular şikayetçi oluyor Ahievran gibi kişiler istenmiyor ben şahsen kişi ayırt ettigini veya kötülüğünü görmedim kendisinin işini çok iyi yapıyordu ama çoğunluk istemediler böyle durumlarda işte bırakmak lazım görevini sonra kötü onlar oluyor
Kendi kopya çarından tık-üret satıp, diğer tıkla üretçileri banlaması dışında iyiydi.
Kesinlikle katılıyorum. AhiEvran denen mikrobu bu oyundan temizleyene tekrar teşekkür ediyorum, umarım rezil bir hayat yaşamaya devam ediyordur.
omeqla
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen omeqla »

TheWesTSooNN yazdı: 04 May 2026 13:04
omeqla yazdı: 04 May 2026 11:57 O zamanda işte oyuncular şikayetçi oluyor Ahievran gibi kişiler istenmiyor ben şahsen kişi ayırt ettigini veya kötülüğünü görmedim kendisinin işini çok iyi yapıyordu ama çoğunluk istemediler böyle durumlarda işte bırakmak lazım görevini sonra kötü onlar oluyor
Kendi kopya çarından tık-üret satıp, diğer tıkla üretçileri banlaması dışında iyiydi.
Kesinlikle katılıyorum. AhiEvran denen mikrobu bu oyundan temizleyene tekrar teşekkür ediyorum, umarım rezil bir hayat yaşamaya devam ediyordur.
Yani sonuçta gönüllü desteği fayda etmeyecek gibi bu arada Ahievran bu konu hakkında şahsen bir cevap hakkı doğduğu düşüyorum kendisine gelen bu eleştiriler ve suçlama hakkında bir cevabı olucak mı bakalım önce sene emeği var sonuçta
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kable »

TheWesTSooNN yazdı: 04 May 2026 13:04
https://forum.istanbuloyun.com/viewtopi ... 4#p1265944

Adam sadece bizim post'ta calisiyor gibiydi. Bir de cevap olarak sadece caps kullandigi donemi vardi.
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Melekler

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

Holde ciddi sorunlar var. Daha önce Ramazan ayında da saatte ks bir durum yaşamıştım. Oyunda biri ismimi sordu, ben de söyledim. Sonrasında yanlış soyadımı ima ederek öğrenmeye çalıştı, ben de şüphelenip paylaşmadım. Büyük ihtimalle bu tür yöntemlerle bilgi toplamaya çalışıyordu. ekran görüntüsü de var sanırım kendisi de ban yedi

Bu yüzden herkesi uyarmak istiyorum Oyunda gerçek isminizi, numaranızı veya herhangi bir kişisel bilginizi kesinlikle paylaşmayın. Bu tür kişiler kötü niyetli olabilir. yönetime ACİL UYARI olarak bildirin,

Dikkatli olun.
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”

Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.

Bab-ı Âli’den selamlar. 🫡
Kullanıcı avatarı
GoDIsNoWHeRe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen GoDIsNoWHeRe »

önce yurt disina erisim acilsin, diger sorunlari sonra düsünürüz
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

ahievran şuan yönetimde olsa arkadaşın buradan "ahievran çok iyi yönetici allah razı olsun işinde çok başarılı " diyip yağ cila sıva çekeceğine yemin edebilirim tıpkı şuanki yönetime yaptığı gibi.
omeqla
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen omeqla »

antonyabonderas yazdı: 04 May 2026 13:02
omeqla yazdı: 04 May 2026 11:12 Öyle birşey olmaz, kişi ayırt etmezler sadece kısıtlı ekip var ellerinde daha foruma bile ilgilenmiyorlar adam burda herkese açık hakaretler yazmasına bile bana yaptırım bile yapmadılar zamanları olmuyor
Hocam zaman yoksa tası tarağı toplayıp kepenk indirip dükkanı kapatalım ben bölgedeki milletin ailesine sövmesini görmek zorunda mıyım ? Ya da ben sandbox kullanamıyorken millet kullanıp KP kasıp Real paraya gözlük satıyor yetmiyor Real parayla rütbe kasıyorlar galatada Mareşal rütbeye 90k para istiyorlar. Bir taraf yaptığında göz yumuluyorsa herkes yapsın.
Vallahi ilginç kardeşim marasel rütbe kasma gözlük için bu kadar para verenler neyin kafasını yaşıyorlar bu nasıl bir hırs.Bu küfür işi hep olucak zaten böyle geldi böyle gidecek filtreme yaptılar yarardan çok zararı oldu doğru düzgün yazı yazilmiyordu

“Genel Etkileşim” sayfasına dön