Kesinlikle katılıyorum. AhiEvran denen mikrobu bu oyundan temizleyene tekrar teşekkür ediyorum, umarım rezil bir hayat yaşamaya devam ediyordur.Lighthouse yazdı: ↑04 May 2026 12:47Kendi kopya çarından tık-üret satıp, diğer tıkla üretçileri banlaması dışında iyiydi.
Nickler ve Kullanım Sözleşmesi HK.
- TheWesTSooNN
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Nickler ve Kullanım Sözleşmesi HK.
-
omeqla
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Yani sonuçta gönüllü desteği fayda etmeyecek gibi bu arada Ahievran bu konu hakkında şahsen bir cevap hakkı doğduğu düşüyorum kendisine gelen bu eleştiriler ve suçlama hakkında bir cevabı olucak mı bakalım önce sene emeği var sonuçtaTheWesTSooNN yazdı: ↑04 May 2026 13:04Kesinlikle katılıyorum. AhiEvran denen mikrobu bu oyundan temizleyene tekrar teşekkür ediyorum, umarım rezil bir hayat yaşamaya devam ediyordur.Lighthouse yazdı: ↑04 May 2026 12:47Kendi kopya çarından tık-üret satıp, diğer tıkla üretçileri banlaması dışında iyiydi.
https://forum.istanbuloyun.com/viewtopi ... 4#p1265944TheWesTSooNN yazdı: ↑04 May 2026 13:04Kesinlikle katılıyorum. AhiEvran denen mikrobu bu oyundan temizleyene tekrar teşekkür ediyorum, umarım rezil bir hayat yaşamaya devam ediyordur.Lighthouse yazdı: ↑04 May 2026 12:47Kendi kopya çarından tık-üret satıp, diğer tıkla üretçileri banlaması dışında iyiydi.
Adam sadece bizim post'ta calisiyor gibiydi. Bir de cevap olarak sadece caps kullandigi donemi vardi.
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Melekler
Holde ciddi sorunlar var. Daha önce Ramazan ayında da saatte ks bir durum yaşamıştım. Oyunda biri ismimi sordu, ben de söyledim. Sonrasında yanlış soyadımı ima ederek öğrenmeye çalıştı, ben de şüphelenip paylaşmadım. Büyük ihtimalle bu tür yöntemlerle bilgi toplamaya çalışıyordu. ekran görüntüsü de var sanırım kendisi de ban yedi
Bu yüzden herkesi uyarmak istiyorum Oyunda gerçek isminizi, numaranızı veya herhangi bir kişisel bilginizi kesinlikle paylaşmayın. Bu tür kişiler kötü niyetli olabilir. yönetime ACİL UYARI olarak bildirin,
Dikkatli olun.
Bu yüzden herkesi uyarmak istiyorum Oyunda gerçek isminizi, numaranızı veya herhangi bir kişisel bilginizi kesinlikle paylaşmayın. Bu tür kişiler kötü niyetli olabilir. yönetime ACİL UYARI olarak bildirin,
Dikkatli olun.
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”
Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.
Bab-ı Âli’den selamlar.
Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.
Bab-ı Âli’den selamlar.
- GoDIsNoWHeRe
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Karaköy
önce yurt disina erisim acilsin, diger sorunlari sonra düsünürüz
- hattihumayun
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
ahievran şuan yönetimde olsa arkadaşın buradan "ahievran çok iyi yönetici allah razı olsun işinde çok başarılı " diyip yağ cila sıva çekeceğine yemin edebilirim tıpkı şuanki yönetime yaptığı gibi.Lighthouse yazdı: ↑04 May 2026 12:47Kendi kopya çarından tık-üret satıp, diğer tıkla üretçileri banlaması dışında iyiydi.
-
omeqla
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Vallahi ilginç kardeşim marasel rütbe kasma gözlük için bu kadar para verenler neyin kafasını yaşıyorlar bu nasıl bir hırs.Bu küfür işi hep olucak zaten böyle geldi böyle gidecek filtreme yaptılar yarardan çok zararı oldu doğru düzgün yazı yazilmiyorduantonyabonderas yazdı: ↑04 May 2026 13:02Hocam zaman yoksa tası tarağı toplayıp kepenk indirip dükkanı kapatalım ben bölgedeki milletin ailesine sövmesini görmek zorunda mıyım ? Ya da ben sandbox kullanamıyorken millet kullanıp KP kasıp Real paraya gözlük satıyor yetmiyor Real parayla rütbe kasıyorlar galatada Mareşal rütbeye 90k para istiyorlar. Bir taraf yaptığında göz yumuluyorsa herkes yapsın.