Merhabalar,
Önceki başlıkta nasıl yönetimi eleştiren bir başlık açmış olsakta bu başlığımda da oyunculara yönelik bir eleştiri ve serzenişte bulunmak istiyorum.
Herkes oyunu o kadar para kazanmak için oynuyor ki daha önce hiç böyle bir kitle ile karşılaşmadım akşamları ve haftasonları 3-4 saat grup bölgesi girip muhabbet etme yada klan savaşı yapılan oyun herkes için adeta aylık gelir kapısı olma umuduna gitmiş.Herkes para kazanmak için deli oldu ve bu oyun kalitesini aşırı derecede etkiledi.Bu tarz oyunlar para kazanma amacı ile değil tamamen vakit geçirme ve sosyalleşmek için oynanır buna ters bir amacı olanlarda emin olsunlar ki harcadıkları zaman ve para gelen paranın çok üstünde olacaktır bu düşünce yapısıda oyunun iç işlerine ciddi anlamda zarar veren bir yapıdır.
R TİCARET HK.
-
Kayihan
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy of War
R TİCARET HK.
Fellowship
Eminönü,Bab-I Ali
ESREF
lESREFl
llESREFll
FLwxESREF
Eminönü,Bab-I Ali
ESREF
lESREFl
llESREFll
FLwxESREF
- scorper
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: R TİCARET HK.
E veriyor tabi onun yerine her şeyi ikv dükkana koysunlar akçeyle biz alalım diye öneri sunduk aynı şeyKayihan yazdı: ↑24 Nis 2026 11:24 Merhabalar,
Önceki başlıkta nasıl yönetimi eleştiren bir başlık açmış olsakta bu başlığımda da oyunculara yönelik bir eleştiri ve serzenişte bulunmak istiyorum.
Herkes oyunu o kadar para kazanmak için oynuyor ki daha önce hiç böyle bir kitle ile karşılaşmadım akşamları ve haftasonları 3-4 saat grup bölgesi girip muhabbet etme yada klan savaşı yapılan oyun herkes için adeta aylık gelir kapısı olma umuduna gitmiş.Herkes para kazanmak için deli oldu ve bu oyun kalitesini aşırı derecede etkiledi.Bu tarz oyunlar para kazanma amacı ile değil tamamen vakit geçirme ve sosyalleşmek için oynanır buna ters bir amacı olanlarda emin olsunlar ki harcadıkları zaman ve para gelen paranın çok üstünde olacaktır bu düşünce yapısıda oyunun iç işlerine ciddi anlamda zarar veren bir yapıdır.
Re: R TİCARET HK.
Sunucu kendi kendine idare etmeyi öğrenmiş gibi görünüyor. Hatalar var, sorunlar var ama yönetim yok muhtemelen gizli bir “görünmezlik etkinliği” yapılıyor. Oyuncular burada, problemler burada, ama yöneticiler sanki sadece listeye isim yazmak için var. Bir ara uğrayıp oyuna da bakarlarsa güzel olacak.
Muhalif Oyuncu KrONiC
Muhalif Oyuncu KrONiC