R TİCARET HK.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kayihan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy of War

R TİCARET HK.

Mesaj gönderen Kayihan »

Merhabalar,
Önceki başlıkta nasıl yönetimi eleştiren bir başlık açmış olsakta bu başlığımda da oyunculara yönelik bir eleştiri ve serzenişte bulunmak istiyorum.

Herkes oyunu o kadar para kazanmak için oynuyor ki daha önce hiç böyle bir kitle ile karşılaşmadım akşamları ve haftasonları 3-4 saat grup bölgesi girip muhabbet etme yada klan savaşı yapılan oyun herkes için adeta aylık gelir kapısı olma umuduna gitmiş.Herkes para kazanmak için deli oldu ve bu oyun kalitesini aşırı derecede etkiledi.Bu tarz oyunlar para kazanma amacı ile değil tamamen vakit geçirme ve sosyalleşmek için oynanır buna ters bir amacı olanlarda emin olsunlar ki harcadıkları zaman ve para gelen paranın çok üstünde olacaktır bu düşünce yapısıda oyunun iç işlerine ciddi anlamda zarar veren bir yapıdır.
Fellowship
Eminönü,Bab-I Ali

ESREF
lESREFl
llESREFll
FLwxESREF
Kullanıcı avatarı
scorper
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: R TİCARET HK.

Mesaj gönderen scorper »

Kayihan yazdı: 24 Nis 2026 11:24 Merhabalar,
Önceki başlıkta nasıl yönetimi eleştiren bir başlık açmış olsakta bu başlığımda da oyunculara yönelik bir eleştiri ve serzenişte bulunmak istiyorum.

Herkes oyunu o kadar para kazanmak için oynuyor ki daha önce hiç böyle bir kitle ile karşılaşmadım akşamları ve haftasonları 3-4 saat grup bölgesi girip muhabbet etme yada klan savaşı yapılan oyun herkes için adeta aylık gelir kapısı olma umuduna gitmiş.Herkes para kazanmak için deli oldu ve bu oyun kalitesini aşırı derecede etkiledi.Bu tarz oyunlar para kazanma amacı ile değil tamamen vakit geçirme ve sosyalleşmek için oynanır buna ters bir amacı olanlarda emin olsunlar ki harcadıkları zaman ve para gelen paranın çok üstünde olacaktır bu düşünce yapısıda oyunun iç işlerine ciddi anlamda zarar veren bir yapıdır.
E veriyor tabi onun yerine her şeyi ikv dükkana koysunlar akçeyle biz alalım diye öneri sunduk aynı şey
Kronic
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: R TİCARET HK.

Mesaj gönderen Kronic »

Sunucu kendi kendine idare etmeyi öğrenmiş gibi görünüyor. Hatalar var, sorunlar var ama yönetim yok muhtemelen gizli bir “görünmezlik etkinliği” yapılıyor. Oyuncular burada, problemler burada, ama yöneticiler sanki sadece listeye isim yazmak için var. Bir ara uğrayıp oyuna da bakarlarsa güzel olacak.

Muhalif Oyuncu KrONiC

“Genel Etkileşim” sayfasına dön