Sunucular gelmiyor ve siteye giremiyorum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xlost
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Aksiyon

Re: Sunucular gelmiyor ve siteye giremiyorum

Mesaj gönderen xlost »

Sorun bende hala devam ediyor. Sunucular yüklenmiyor. TT nin internetiyle TT nin oyununa giremiyorum. Acilen çözülmesi lazım.
ııHERRUıı
ıLOSTı
STİNgingSTRİKE
IKVAdmin
Site Admin

Mesaj gönderen IKVAdmin »

Merhaba,

Yaşadığınız erişim sorunu için aşağıdaki adımları, belirtilen kısa yolları kullanarak uygulamanız çözüm sağlayacaktır:
  • 1. İnternet Seçenekleri Menüsüne Giriş: Klavyenizdeki Windows + R tuşlarına aynı anda basın. Açılan kutucuğa inetcpl.cpl yazıp Enter'a basın. (Bu komut sizi doğrudan ayarlar penceresine götürür.)
  • 2. Güvenilir Siteler (Güvenlik Sekmesi): Açılan pencerede üstten Güvenlik sekmesine tıklayın. Yeşil renkli Güvenilir Siteler ikonunu seçip Siteler butonuna basın. Aşağıdaki iki adresi de tek tek listeye ekleyin:
  • 3. TLS Ayarları (Gelişmiş Sekmesi): Yine aynı pencerede en sağdaki Gelişmiş sekmesine tıklayın. Listenin en altına kadar kaydırın; TLS 1.0, 1.1 ve 1.2 kutucuklarının hepsini işaretleyin.
  • 4. Tarayıcı Geçmişini Sıfırlama: Internet Explorer açıkken Ctrl + Shift + Delete tuşlarına basın. Açılan pencerede "Geçici İnternet Dosyaları" ve "Tanımlama Bilgileri" (Cookies) seçeneklerini işaretleyip Sil deyin.
  • 5. Komut İstemi (Bağlantı Resetleme): Başlat menüsüne cmd yazın, çıkan sonuca sağ tıklayıp Yönetici Olarak Çalıştır deyin. Siyah ekrana şu komutu yazıp Enter'a basın:

Kod: Tümünü seç

netsh winsock reset
    İşlem sonrası bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Önemli Hatırlatma: Bu işlemler sırasında Antivirüs yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakmanız, ayarların sistem tarafından engellenmemesi adına kritik önem taşımaktadır.

İyi oyunlar dileriz.
Kullanıcı avatarı
celo66510
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Andere Liga

Mesaj gönderen celo66510 »

Sorun ertesi gün düzeldi benim ilk defa karşılaşmıştım. VPN ile girebildim. Şuan da problem yok. Bir daha aynı sorun olursa Adminin verdiği öneriyi yaparız.
...
Kullanıcı avatarı
Vico
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Vico »

Hepsini yapmama hatta başka bir konuda yer alan regedit'te tls aktivasyonunu manuel olarak da yapmama rağmen maalesef bir çözüm olmadı.

Telefonun internetiyle giriyorum ancak evdeki interneti bağladığım cihazlarla oyuna da siteye de giremiyorum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön