Sunucular gelmiyor ve siteye giremiyorum
- celo66510
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Andere Liga
Sunucular gelmiyor ve siteye giremiyorum
Arkadaşlar sunucu listesi gelmiyor ve oyunun internet sitesine de giremiyorum. Sebebi nedir?
...
- Lighthouse
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ematek
- Discord: recthaltouche
Re: Sunucular gelmiyor ve siteye giremiyorum
ddos engellemek amacıyla kurdukları saçma bir yapı, siteyle oyun paralel çalıştığı için eskiden siteye ddos atıp oyunu patlatıyorlardı ve kopya yapıyorlardı. Şimdi bunu engellemek için aşırı korumacı bir politika gerçekleşriyorlar.
Bu yüzden siteye fazla istek gönderdiğin zaman seni 3-5dk arası birşey atıyor.
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Old Brothers
Merhaba,
Bende yaklaşık 15-20 dakikadır deniyorum fakat giriş ekranındaki reklam alanları ve sunucu listesinin yer aldığı bölüm yüklenmiyor. Öncesinde ve bu süre zarfında oyunun internet sitesine giriş yapılmamıştır. Öncesinde de benzer durumlar olduğunda bir kaç kez kapatıp açtıktan sonra sorun gidiyordu fakat bu defa uzun sürdü.
Bende yaklaşık 15-20 dakikadır deniyorum fakat giriş ekranındaki reklam alanları ve sunucu listesinin yer aldığı bölüm yüklenmiyor. Öncesinde ve bu süre zarfında oyunun internet sitesine giriş yapılmamıştır. Öncesinde de benzer durumlar olduğunda bir kaç kez kapatıp açtıktan sonra sorun gidiyordu fakat bu defa uzun sürdü.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- celo66510
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Andere Liga
bende de aynı sorun var ama VPN ile giriliyor lakin çok lag oluyorARGOS yazdı: ↑11 Şub 2026 19:48 Merhaba,
...
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
Oyunu anlamış olsaydınız, bunun oyunla alakalı bir durum olmadığını fark ederdiniz. TTNet veri merkezlerinde zaman zaman böyle sorunlar yaşanabiliyor. Türk Telekom internetini kullanıyorsanız, problem merkezî veriden kaynaklanıyor; oyunla ilgisi yok. TurkNet kullanıyorum ve böyle bir durum yaşanmıyor.Lighthouse yazdı: ↑11 Şub 2026 19:23
ddos engellemek amacıyla kurdukları saçma bir yapı, siteyle oyun paralel çalıştığı için eskiden siteye ddos atıp oyunu patlatıyorlardı ve kopya yapıyorlardı. Şimdi bunu engellemek için aşırı korumacı bir politika gerçekleşriyorlar.
Bu yüzden siteye fazla istek gönderdiğin zaman seni 3-5dk arası birşey atıyor.
Türk telekom kullanıyorum vpnsiz oyun sitesine giremiyorum bugünde sunucu listeleri hiç bir şekilde gelmiyordu ve vpn kullanarak oyuna giriş yapıyoruz artık.

Türk telekom kullanıyorum vpnsiz oyun sitesine giremiyorum bugünde sunucu listeleri hiç bir şekilde gelmiyordu ve vpn kullanarak oyuna giriş yapıyoruz artık.

merhaba sorun çözüldü mü eğer kendin çözdüysen nasıl çözdün bende de aynı problem var TTNet kullanıyorum siteye ve oyuna giremiyorum kendi telefon internetimi (Vodafone) bilgisayara paylaştım aynı şekilde ne siteye ne oyuna girebiliyorum telefondan foruma bile giremiyorum sadece vpn ile foruma girebiliyorum vpn ile oyuna da giremiyorum