aynen hocam aynen, karaköy acsinlar da biraz da ordan painite taaf cip ipek satin rmt ile, alaska asa satin tik üret, piyasanin kaymagini biraz da ordan yiyinhattihumayun yazdı: ↑21 Nis 2026 20:47 Maalesef ödül beklentilerin altında kaldı. Oyuncuların uğradığı bu hayal kırıklığının telafi edilmesi gerekiyor. Havadislerde göreceğimiz " Yeni macera başlıyor ! Eminönü sahillerindeki sandallar yolculuğa açıldı ! " duyurusu ancak bu olayı unutturur , oyuncuları bir nebze olsun mutlu eder oyunla arasındaki bağı yeniden kuvvetlendirir diye düşünüyorum.
Ödülü Beğenmeyenler Hakkında !
- GoDIsNoWHeRe
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Karaköy
Re: Ödülü Beğenmeyenler Hakkında !
GoDIsNoWHeRe yazdı: ↑21 Nis 2026 20:52aynen hocam aynen, karaköy acsinlar da biraz da ordan painite taaf cip ipek satin rmt ile, alaska asa satin tik üret, piyasanin kaymagini biraz da ordan yiyinhattihumayun yazdı: ↑21 Nis 2026 20:47 Maalesef ödül beklentilerin altında kaldı. Oyuncuların uğradığı bu hayal kırıklığının telafi edilmesi gerekiyor. Havadislerde göreceğimiz " Yeni macera başlıyor ! Eminönü sahillerindeki sandallar yolculuğa açıldı ! " duyurusu ancak bu olayı unutturur , oyuncuları bir nebze olsun mutlu eder oyunla arasındaki bağı yeniden kuvvetlendirir diye düşünüyorum.
Doğru söz, kılıç gibidir; kınına sığmaz...
Ağzına sağlık üstadım
- Lighthouse
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ematek
- Discord: recthaltouche
hattihumayun yazdı: ↑21 Nis 2026 20:47 Maalesef ödül beklentilerin altında kaldı. Oyuncuların uğradığı bu hayal kırıklığının telafi edilmesi gerekiyor. Havadislerde göreceğimiz " Yeni macera başlıyor ! Eminönü sahillerindeki sandallar yolculuğa açıldı ! " duyurusu ancak bu olayı unutturur , oyuncuları bir nebze olsun mutlu eder oyunla arasındaki bağı yeniden kuvvetlendirir diye düşünüyorum.

İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
Oyun sadece bir görevle bile bu kadar aktiflik sağlayabiliyorsa daha Eminönü bölgesinde yapılacak onlarca şey çıkabilir. Karaköy'ü açmak son kurşun olmalı yani en iyi ihtimalle en az bir yıl kadar daha ertelenmeli, aktiflik kurtarmıyor noktaya gelene kadar şu anki sistem devam.
- Galette
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ottoman Nobility
Açmasınlar hocam kp olayını düzeltsinler bu şekilde devam edelim boşver Karaköy’ü