Acunun da dediği gibi "Abi siz ne olsun istiyorsunuz ? Ne olsun istiyorsunuz abi"
Gerçekten şu oyunda max ne olabilirdi ödül ? Gaffarın Asasını istiyor olamazsınız değil mi ?
Ödülü Beğenmeyenler Hakkında !
- scorper
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ödülü Beğenmeyenler Hakkında !
KARDEŞİM ŞU GÖREVİ KALICI YAPIN KASACAĞIM SÖZ AMA ZAMAN YETMİYOR GÜNDE 200 TANE BİLE KASSAM GENE YETMİYOR Kİ KASILMAZ
Milletin ödülle derdi yok aslında şikayeti yok
# eksik bilgilendirme eksik Info duyuru
# oyunculara arz edilen bir görevin aslında hiçte oyunculara arz edilmeyip p2w içerik izlenimine kapililmasi, hemen anlaması.
# Test edilmeden piyasaya sürülmesi mudahelenin geç olması içeriğin degisilmeyip piyasayı karaborsacilara teslim edilmesi
# Bu görevin bireysel oyunculara şans tanımamasi (şifacı savaşçı)
# Sadece grup bolgelerinden düşmesi y2 li arkadaslarin boşluktan yararlanılmasi dönmesi rezaleti
# itemin bazı grup ve oyuncular tarafından bilinmesi gruplarda ifşa edilmesi
# işin şans sistemine bırakılması emek veren oyuncuların bozuk sistem yüzünde geri kalması (şuan 100 adette kalan var sansini deneyen var yetiştirmeye çabalayan var )
# etkinlik suresince sunucuların korunamamasi Ddos yemesi bazı oyuncuların timeout yaşaması oyuna görmemesi
Sunucuda kalan oyuncunun devam etmesi(göreve ve madene )dışarda kalanlara üstüne çoklu denemeden ceza kesilmesi 1 saat TE oradan ceza yemesi
Ya her hafta cuma akşamı saldırı başlayıp
Hafta sonunu oyuncuya rezil ediyorsunuz farkında mısınız (bence değilsiniz) belli surelerde oyuncular sunucuya erisemiyor bu iş finâlde x enotim jadeit mafyasının işine geliyor ben hiç holde madencilerin düştüğünü görmedim biliyormusunuz
oyuncular nerede oyuncu nerede nerede alooooooo
Bu problemler sadece bazıları çoğu oyuncu bende dahil kalkismadik bile gerek yok eksik kalsın.
Emeksiz alın teri olmadan aş olmaz oyuncuya mi oyunculara mi arz ettiniz bu etkinligi şimdi bı sormamız lazım kendimize gerçi biz sordukta aramızda yoktunuz
Valla geçen yazimdada keza oyuncunun düşüncesi de arttik değişti benimde değişti hiçte umrumda değil ister konuyu sık ister eleştirileri kabul etmeyin oyunun mihenk taşı hiç olmadım ama mezar tasi olduk çok şükür Eminönü sunucusuna dönüşler başladı ayiktirim
Aha Buraya yazıyorum yakında sunucu birleştirme aktarım da gelir
Sağlıcakla kalın
- Gangbangg
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Freestyla
- Discord: Realistgangsta
Aciklamak istedigimizin hepsini dile getirmis arkadas, Vesselam.Kronic yazdı: ↑21 Nis 2026 15:24Milletin ödülle derdi yok aslında şikayeti yok
# eksik bilgilendirme eksik Info duyuru
# oyunculara arz edilen bir görevin aslında hiçte oyunculara arz edilmeyip p2w içerik izlenimine kapililmasi, hemen anlaması.
# Test edilmeden piyasaya sürülmesi mudahelenin geç olması içeriğin degisilmeyip piyasayı karaborsacilara teslim edilmesi
# Bu görevin bireysel oyunculara şans tanımamasi (şifacı savaşçı)
# Sadece grup bolgelerinden düşmesi y2 li arkadaslarin boşluktan yararlanılmasi dönmesi rezaleti
# itemin bazı grup ve oyuncular tarafından bilinmesi gruplarda ifşa edilmesi
# işin şans sistemine bırakılması emek veren oyuncuların bozuk sistem yüzünde geri kalması (şuan 100 adette kalan var sansini deneyen var yetiştirmeye çabalayan var )
# etkinlik suresince sunucuların korunamamasi Ddos yemesi bazı oyuncuların timeout yaşaması oyuna görmemesi
Sunucuda kalan oyuncunun devam etmesi(göreve ve madene )dışarda kalanlara üstüne çoklu denemeden ceza kesilmesi 1 saat TE oradan ceza yemesi![]()
Ya her hafta cuma akşamı saldırı başlayıp
Hafta sonunu oyuncuya rezil ediyorsunuz farkında mısınız (bence değilsiniz) belli surelerde oyuncular sunucuya erisemiyor bu iş finâlde x enotim jadeit mafyasının işine geliyor ben hiç holde madencilerin düştüğünü görmedim biliyormusunuz
oyuncular nerede oyuncu nerede nerede alooooooo
Bu problemler sadece bazıları çoğu oyuncu bende dahil kalkismadik bile gerek yok eksik kalsın.
Emeksiz alın teri olmadan aş olmaz oyuncuya mi oyunculara mi arz ettiniz bu etkinligi şimdi bı sormamız lazım kendimize gerçi biz sordukta aramızda yoktunuz
Valla geçen yazimdada keza oyuncunun düşüncesi de arttik değişti benimde değişti hiçte umrumda değil ister konuyu sık ister eleştirileri kabul etmeyin oyunun mihenk taşı hiç olmadım ama mezar tasi olduk çok şükür Eminönü sunucusuna dönüşler başladı ayiktirim
Aha Buraya yazıyorum yakında sunucu birleştirme aktarım da gelir
dev hizmet
Sağlıcakla kalın
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
- Lighthouse
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ematek
- Discord: recthaltouche
Kozmetik yerine, M.A Takı gibi harcanan efora değecek birşey olmalıydı.
Ödülü beğenmeyenler diye konu açan arkadaşın bu görev üzerine efor harcamadığına yemin edebilirim..
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
Ilk defa maksimum enerji itemi oveni goruyorumLighthouse yazdı: ↑21 Nis 2026 17:52
Kozmetik yerine, M.A Takı gibi harcanan efora değecek birşey olmalıydı.
Ödülü beğenmeyenler diye konu açan arkadaşın bu görev üzerine efor harcamadığına yemin edebilirim..

MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- Lighthouse
- Teşkilat Neferi

Hocam sanırım okuduğunu anlamakta zorluk çekiyorsun. Ben sana yardımcı olayım.
eratesX bu görevi ilk bitirdi. Yeri geldik ekipçe destek çıkarak tamamlanmasına destek olduk ve "ödülün ne olduğu bilinmeden bitirdi" Ayrıca attığın resimden de anlayacağın oda ödülden memnun değil.
"Sağda solda ödül yayınlandı diyorsunuz da bu sadece oyuna yeni eklenen bir dosyanın oyun dosyalarına yansımasıyla yapılan bir tahmin, oyun dosyalarını biraz kurcalayarak sende görebilirsin"
Benim yorumum ise ödülün kozmetik (yani sani görüntü açısından bir eşya) olmasının anlamsız olduğunun yorumu. Böyle bir yatağan yerine M.A Takı vb. olsaydı daha iyi olurdu diyordum.
Bu iki söylemden; nasıl ödülden memnun oldugumuzu çıkarım yaptın anlamadım.
Ayrıca bu yeni sunucularda bu ödüle güzel ödül diyen akıl tutulması yaşıyordur. Eminönünde nispeten güzel olabilir, koleksiyoncular vb. için eşsiz bir fırsat. Fakat yeni sunucuların, ne yazık ki yaz aylarının gelmesiyle ve oyundaki fetret dönemine girilmesinden dolayı bu sunucularında belli bir durağanlığın devam etmesiyle Karaköy sunucusu gibi hayalet şehir olması olağan. İşte tam bu yüzden kozmetik bir Kanuni Yatağan çöp.
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
Lighthouse yazdı: ↑21 Nis 2026 19:56
Hocam sanırım okuduğunu anlamakta zorluk çekiyorsun. Ben sana yardımcı olayım.
eratesX bu görevi ilk bitirdi. Yeri geldik ekipçe destek çıkarak tamamlanmasına destek olduk ve "ödülün ne olduğu bilinmeden bitirdi" Ayrıca attığın resimden de anlayacağın oda ödülden memnun değil.
"Sağda solda ödül yayınlandı diyorsunuz da bu sadece oyuna yeni eklenen bir dosyanın oyun dosyalarına yansımasıyla yapılan bir tahmin, oyun dosyalarını biraz kurcalayarak sende görebilirsin"
Benim yorumum ise ödülün kozmetik (yani sani görüntü açısından bir eşya) olmasının anlamsız olduğunun yorumu. Böyle bir yatağan yerine M.A Takı vb. olsaydı daha iyi olurdu diyordum.
Bu iki söylemden; nasıl ödülden memnun oldugumuzu çıkarım yaptın anlamadım.
Ayrıca bu yeni sunucularda bu ödüle güzel ödül diyen akıl tutulması yaşıyordur. Eminönünde nispeten güzel olabilir, koleksiyoncular vb. için eşsiz bir fırsat. Fakat yeni sunucuların, ne yazık ki yaz aylarının gelmesiyle ve oyundaki fetret dönemine girilmesinden dolayı bu sunucularında belli bir durağanlığın devam etmesiyle Karaköy sunucusu gibi hayalet şehir olması olağan. İşte tam bu yüzden kozmetik bir Kanuni Yatağan çöp.
Lighthouse yazdı: ↑21 Nis 2026 17:52
Benim yorumum özellikle bu kısmıydı. O yüzden bence kim kime nasıl okuduğunu tartışmaya girmemek lazım. Ama sana katıldığım nokta "Kozmetik bir Kanuni Yatağan çöp" kısmı. 4-5 gün boyunca Migrat, Eminönü ve Meranda zamanını harcıyorsun ve karşılığında aldığın itemin sadece kozmetik olması çok kırıcı bir şey. Bu kadar zaman harciyorsam, oyunu kıracak bir yatagan ya da herhangi bir şey beklerim. Sadece kasada duracak bir yatagan için zaman harcanmamalı.
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- Lighthouse
- Teşkilat Neferi

Sevgiler...
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
- hattihumayun
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
Maalesef ödül beklentilerin altında kaldı. Oyuncuların uğradığı bu hayal kırıklığının telafi edilmesi gerekiyor. Havadislerde göreceğimiz " Yeni macera başlıyor ! Eminönü sahillerindeki sandallar yolculuğa açıldı ! " duyurusu ancak bu olayı unutturur , oyuncuları bir nebze olsun mutlu eder oyunla arasındaki bağı yeniden kuvvetlendirir diye düşünüyorum.