Oyuna giriş yapılabilmesini bile sağlayamıyorsunuz?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Re: Oyuna giriş yapılabilmesini bile sağlayamıyorsunuz?

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Türk Telekom kullananlarda sıkıntı var sanırım. VPN ile de denedim sunucu listesi yüklenmiyor. Alternatifi olan varsa yardımlarını bekliyoruz.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Melekler

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

IFonQzrail yazdı: 19 Nis 2026 10:16 Türk Telekom kullananlarda sıkıntı var sanırım. VPN ile de denedim sunucu listesi yüklenmiyor. Alternatifi olan varsa yardımlarını bekliyoruz.
Urban VPN dener misiniz? Türkiye konumunu seçerek giriş yapmayı deneyebilirsiniz. Eğer VPN bağlantısı yine Türk Telekom altyapısını kullanıyorsa çok faydası olmayabilir, ama farklı bir çıkış sağlarsa sorunu çözebilir.

Deneyip sonucu buraya yazabilir misiniz? Ona göre diğer arkadaşlara da yardımcı olalım.
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”

Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.

Bab-ı Âli’den selamlar. 🫡
Kullanıcı avatarı
Vico
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Vico »

Bende sunucular geliyor fakat kullanıcı adı şifre girdikten sonra "Oyun sunucusu ile bağlantı kurulamadı" hatası veriyor tüm sunucuları denedim.

İnternet vodafone. Girebilenler nasıl giriyor??
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Vico yazdı: 19 Nis 2026 10:30 Bende sunucular geliyor fakat kullanıcı adı şifre girdikten sonra "Oyun sunucusu ile bağlantı kurulamadı" hatası veriyor tüm sunucuları denedim.

İnternet vodafone. Girebilenler nasıl giriyor??
Vodafone ile Türk Telekom arasında VDSL altyapı kullanımına yönelik bir anlaşma bulunuyor. bildiğim kadarıyla
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”

Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

sonsuzadek45 yazdı: 19 Nis 2026 10:24
IFonQzrail yazdı: 19 Nis 2026 10:16 Türk Telekom kullananlarda sıkıntı var sanırım. VPN ile de denedim sunucu listesi yüklenmiyor. Alternatifi olan varsa yardımlarını bekliyoruz.
Urban VPN dener misiniz? Türkiye konumunu seçerek giriş yapmayı deneyebilirsiniz. Eğer VPN bağlantısı yine Türk Telekom altyapısını kullanıyorsa çok faydası olmayabilir, ama farklı bir çıkış sağlarsa sorunu çözebilir.

Deneyip sonucu buraya yazabilir misiniz? Ona göre diğer arkadaşlara da yardımcı olalım.
Sorun aynı devam ediyor ekstra farklı VPN'de denedim.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

IFonQzrail yazdı: 19 Nis 2026 11:04
sonsuzadek45 yazdı: 19 Nis 2026 10:24

Sorun aynı devam ediyor ekstra farklı VPN'de denedim.

3-5 kez VPN’i kapatıp tekrar açın kapatııp açınca launcher açmayı deneyin her seferinde
Tekrar denediğinizde doğru bağlantıyı bulup listeyi getirecektir

Bu şekilde oyuna sorunsuz giriş yapabilirsiniz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön