Selam yönetim. Yine her zaman olduğu gibi harika bir iş çıkardınız. Sayenizde oyuna giriş yapamadığımız her dakika, cebimizden para verip aldığımız süreli artırıcılar eriyip gidiyor. Artırıcıları dert etmeyeyim, yeniden alayım desem bile amatör bir şekilde çözüm olarak sunduğunuz sık giriş denemelerine getirilen 1 saatlik ceza ile gittikçe oyundan daha da soğuyorum.
Sizin teknik beceriksizliğinizin veya altyapı yetersizliğinizin bedelini neden sürekli biz oyuncular ödüyoruz? Hizmet kalitesi anlayışınız, oyuncuları sadece birer cüzdan olarak görüp sorun çıktığında "bakımdayız" diyerek kenara çekilmekten mi ibaret? Ortada bir hizmet yok, geri dönüş yok... Bunun size geri dönüşünün sadece oyuncu kaybı olacağını bildiğiniz halde neden hatalardan ders almıyorsunuz?
Biz bu oyunu gönülden destek vererek hala oynamaya devam eden oyuncular olarak vaktimizi ve paramızı giriş ekranı izlemek için harcamıyoruz.
Son olarak size soruyorum: Oyuncuların oyuna sağlıklı bir şekilde girebilmesini bile sağlayamıyorsanız neden siz oradasınız biz buradayız?
Oyuna giriş yapılabilmesini bile sağlayamıyorsunuz?
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Oyuna giriş yapılabilmesini bile sağlayamıyorsunuz?
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Dogubeyazit
- İskele Babası

- Klan: Lodos
- Lonca: Experience
Re: Oyuna giriş yapılabilmesini bile sağlayamıyorsunuz?
Çok doğru, 3 gündür sunuculardaki lag, oyuna girememe gibi problem iyice soğuttu bizi. Ekiplerin dağılmasına sebep oluyorsunuz. İnsanlar önceden oyuna girmek için can atarken şimdi ''girebilirse'' 1-2 bölge atıp çıkıyor.
Oyuna alakasız bir görev getirildi sonucunda kimin ne alacağı bilinmeden. O günden beri ''belirli'' sunucularda ciddi problemler devam ediyor ve bununla alakalı hiçbir açıklama yok. Sebebi bizi ilgilendirmiyor, devamlı güncelleme ve bakım yaptığınız bu oyunda hala böyle problemler devam ediyorsa bence dükkanı hep beraber kapatıp daha fazla hayal ürünü satmayalım.
Her akşam düzenli oyuna giren yönetici ekibinden şu son dönemlerde 1 tane bile göremedik. Bu da en büyük köşeye çekilmişliklerden bir tanesi.
Oyuna alakasız bir görev getirildi sonucunda kimin ne alacağı bilinmeden. O günden beri ''belirli'' sunucularda ciddi problemler devam ediyor ve bununla alakalı hiçbir açıklama yok. Sebebi bizi ilgilendirmiyor, devamlı güncelleme ve bakım yaptığınız bu oyunda hala böyle problemler devam ediyorsa bence dükkanı hep beraber kapatıp daha fazla hayal ürünü satmayalım.
Her akşam düzenli oyuna giren yönetici ekibinden şu son dönemlerde 1 tane bile göremedik. Bu da en büyük köşeye çekilmişliklerden bir tanesi.
Alaca karanlığı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya gece. Kurşun ya alnından vurmalı yada namluda kalmalı. Lonca dediğin azda olsa degerli olmalı.ADI GİBİ GECEDE BİLE AYIŞIĞINDA GÜNEŞ GİBİ PARLAMALI.Tam yıkıldı derlerken yeniden doğmalı...
- Orionxxxaiakos
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
Oyuna gireyim diye 10 defa denedim, sistem tarafından engellendim ve 1 saat giriş yapamayacağım.
Fıkra bu kadar.
Hafta sonu bir zevkimiz var onu da yapamıyoruz.
Her şey için teşekkürler, diyecek başka bir şey yok.
Fıkra bu kadar.
- Orionxxxaiakos
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Oyuna gireyim diye 10 defa denedim, sistem tarafından engellendim ve 1 saat giriş yapamayacağım.
Fıkra bu kadar.
Fıkra bu kadar.
- Gkts63mhmd
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Gök Taş
Bu yönetimde beklentiyi karşılamadı.Gelen gideni aratıyor kimse kusura bakmasın.Birazdan oyunu açabilirse belirli yayıncıların yayınına girip birkaç hakir gaffar bombacı falan atar ha ha ha ki ki ki neymiş ilgileniyormuş.Geçen cumartesiyi anladık trden kaynaklı her ayın 11inde olan bir bakım peki 3-4 gündür ne oluyor?Ne oluyor misal merak ediyorum.Gaffardayız bir arkadaş düşüyor geri giremiyor.Ben anlamadım arkadaş anlamadım anlamayacağım.
𝓐𝓰̆𝓵𝓪𝔂𝓪 𝓪𝓰̆𝓵𝓪𝔂𝓪 𝓰𝓮𝓵𝓭𝓲𝓰̆𝓲𝓷 𝓭𝓾̈𝓷𝔂𝓪𝓭𝓪, 𝓖𝓾̈𝓵𝓮 𝓸𝔂𝓷𝓪𝔂𝓪 𝓸̈𝓵𝓮𝓬𝓮𝓰̆𝓲𝓷𝓲 𝓶𝓲 𝓼𝓪𝓷𝓭ı𝓷 𝓴𝓪𝓻𝓭𝓮𝓼̧..
- AGRESIF
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Karaköy
Oyuna girişlerde sorunlar yaşanıyor ve hâlâ bir açıklama yapılmadı. Yönetim oyunculardan iyice uzaklaştı.
-
Theboss
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: I Boss I
Yaş kitlesi belli bu oyunun , hafta sonu oyun oynamak istiyoruz ancak oyuna giriş dahi yapamıyoruz.
- Orionxxxaiakos
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Yetkili biri yok mu bari bir bilgilendirme yapsanız?
Şu saate kadar açılacak, çalışıyoruz falan?
Yahu bir adam akıllı vakit ayırabildiğimiz hafta sonu var, hadi geçen hafta bakım vardı. Bu hafta oynayalım, o da yok.
Şu saate kadar açılacak, çalışıyoruz falan?
Yahu bir adam akıllı vakit ayırabildiğimiz hafta sonu var, hadi geçen hafta bakım vardı. Bu hafta oynayalım, o da yok.
- GoDIsNoWHeRe
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Karaköy
- sonsuzadek45
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Melekler
sonsuzadek45 yazdı: ↑19 Nis 2026 10:02Türk Telekom kullanıcıları uzun süredir oyuna girişte sorun yaşıyor daha giremiyor 10 dk boyunca. Bunu defalarca dile getirdim. Özellikle Türk Telekom kullanan oyuncular oyuna giremiyor.sonsuzadek45 yazdı: ↑15 Nis 2026 21:05 Bu hatanın doğrudan oyunla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Daha çok altyapı taraflı, örneğin veri merkezi kaynaklı bir durum olabilir. Özellikle Türk Telekom veri merkezi tarafında anlık senkronizasyon veya gecikme kaynaklı bir sorun yaşanmış olabilir diye düşünüyorum.
Geçmişte de benzer şekilde Çemberlitaş bölgesinde karakter düşüşleri yaşanıyordu ve tekrar giriş yapılamıyordu. Bu durumu forumda da konu açarak detaylı şekilde anlattım.
Ancak maalesef gerekli önlemlerin alınmadığını görüyoruz.
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”
Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.
Bab-ı Âli’den selamlar.
Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.
Bab-ı Âli’den selamlar.